Tiger Woods PGA Tour Golf 07

  • Tesztplatform:  PC
  • Írta:  -=Flatline=-
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

Az EA Sports, mint azt mostanában minden játékuk tesztjében megemlítjük, erőteljesen ráfeküdt (és fekszik) arra, hogy újra egyeduralkodó legyen a sportjátékok terén, lévén több irányból is szorongatják már őket. Előnyből indulnak, hiszen majdnem minden híresebb világszervezet, liga, bajnokság és sztár licence az övék… A golf terén Tiger Woods neve már önmagában tuti félmilliós eladott példányszámot jelent legalább, de azért nem árt, ha játék is van mögötte. A magam részéről évek óta jól szórakozom a PGA Tour epizódokkal, és az idei sem okozott csalódást…
Irány a lyuk!
Idén nincsen történelmi mód, azaz amatőr játékost választva (továbbra is amatőr, vagy profi karaktert lehet generálni – az az eltérés, hogy amatőr esetén saját magunk oszthatjuk el a tapasztalati pontokat, ahogy keservesen megszerezzük azokat, míg a profinál előre megalkotott karakterrel kell nyomulni) rögtön a manager részbe lehet burkolózni, azaz csapatot építeni, egyre több pénzt nyerni és a végén Tigert és csapatát lenyomni egy vértizzadós meccssorozatban. Nemes cél, az odáig vezető út pedig akadályokkal teli, de rendre üttök majd olyan gyönyörűeket, hogy azonnal körbekülditek a save fájlt az összes ismerősötöknek, hogy hogy tettétek be a lyukba a homokcsapdán innenről, a gazt átemelve, erős bal szélben, az újonnan vásárolt Nike labdával és hetes vas ütővel. Szinte lassított felvételben látjátok magatokat egy-egy jól sikerült ütés után, öklötöket rázva, kiintve a közönség felé, megigazítva az EA logós sapkát...A karaktergenerálás külön öröm: a fülbevalóktól kezdve az összes kesztyűtípuson át, csakúgy mint tavaly, mindent személyre szabhattok, hogy aztán ne kelljen szégyenkezni Tiger mester előtt, amikor pontosabban üttök, mint ő. A karrier mód jól felépített, megfelelően szájbarágós a tanító szekció, plusz alap fokozaton (kezdőn) ideálisan használható a TrueSwing technológia, vagyis az egérre leképzett golfozás. Pár epizód óta már létezik: le és fel tologatva lehet a suhintás erejét és irányát szabályozni az egérrel. Egészen addig jó hibahatárral dolgozik a játék, míg nem léptek erősebb fokozatba. Onnantól minden apró eltérést regisztrál az egér, így rendre elcsavarjátok nem tetsző irányba a lövéseket. Javaslom, maradjatok a kezdő szinten, bőven jó, így is kihívás a játék. Persze mazochisták mindig lesznek (vagy csak az én kezem remeg nagyon…), nekik sok szerencsét.

A helyszínek közé bekerült pár új, a fák jobban lengedeznek, mint eddig, a homok és a fű szebb, plusz az egész játékmotor gyorsabbnak tűnik. Sajnos a kommentár hangok szinte egy az egyben ugyanazok, mint a tavalyi verzióban, úgyhogy ezért nem jár piros pont. Összességében nézve erős négyest alkotott az EA ebben az évben, remélem azért nem léptek olyan sokat előre, hogy jövőre földbedöngölő realitású és arcmimikájú verzióval kedveskedjenek a golfrajongóknak világszerte. Vegyétek, ha szeretitek a golfot, mert nincs szebb és jobb ebben a témában jelenleg, mint az EA-féle Tiger Woods.


Forrás: pcguru.hu
  « vissza a tesztekhez  

Értékelés

Az értékeléshez be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj!

  Hozzászólások  

tpendanttiffany

2014-11-11 18:54:27 [#1]

értékelés: 78/100

Adatlap

Tiger Woods PGA Tour 07

Sport >>

megjelenés:

2006. szeptember 22.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Teszt
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Értékelés

+ a golf maga, mint téma
- eltelt megint egy év, hol vannak az igazi újítások?
70
0
0
70
0

A 10 legfrissebb teszt

A hónap legnépszerűbb tesztjei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!

Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Friss hírek