Tiger Woods PGA Tour 08

  • Tesztplatform:  PC
  • Írta:  RBaly
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

A hajszálpontosan egy hónapja leközölt stúdióelemzésünk óta az EA Tiburonja maradt, ami volt, egy fejlesztőcsapat. Egy olyan, mi sok halhatatlant (jenkiknek a Madden) s halálra ítéltet (Superman Returns) egyaránt kitermelt, olyan, ami most rútul elbánt a PC-sekkel, mert a piac az új konzolok felé orientálódik, az egyszeri, számítógépet nyúzó játékos nagy kárára. Az új PGA bizony ilyen, másolás-beillesztése a tavalyinak - hoppá, azért nem, a számot átírták�
Kezdhetném a tesztnek álcázott kritikát egy elcsépelt okfejtéssel, hogy uraim, ugyan miért PS2-es port ez, de felesleges, hisz amíg nem leszek képes megváltoztatni anyagi érdekeltségű trendeket, addig mással foglalatoskodom, jelesül golfjáték teszttel. Mint az ismert, maga a sport inkább a módosabb kaszt mulatsága, ami nem jelenti azt, hogy a hozzá szükséges kvalitások lenézendőek lennének, csupán így alakult. Persze amellett soha nem tudtam elmenni, hogy a golf maga amolyan elegánsabb szinonimája a macho életmódnak, hiszen az, aki emészthető számú próbálkozás után se talál bele a lyukba, az többek között a golfban is eláshatja magát. Kitérő vége, itt van nekünk ez a lemez, minden teljesen más: új évszám, Tiger szerelése sem a tavalyi, s az a fránya Tag-Hauer is új modell. Ami változatlan maradt, az maga a tartalom, járt utat járatlanért ugye, de sajnos ez így akkor sem oké. Amit tavaly Flat �kollegina� megírt, az áll itt is, tehát maga a játék nem rossz, főleg úgy nem, ha újonnan vetjük bele magunkat, �csupán� egy folytatástól kevés. Karrier-, és egyéb játékmódok, golfozónk fejlesztése, az egér alapú ütőkezelés (TrueSwing), és még sorolhatnám, � minden ugyanúgy megtalálható, ha picit keressük. Akadnak persze új dolgok: elsőként több helyszín kapott helyett, másodjára itt van a FedEx kupa, melynek reklámokkal tarkított berkeiben ugyanazokon a pályákon imádkozhatjuk el a labdát a lyukig, mint a PGA Tour alatt. Terjedelmes �miben más?� listájának végén az egész játékunk alatt szorgalmasan monitorozó Confidence (önbizalom) faktor áll. Lényege, hogy a nehezebb ütések, alacsony Cf. esetén nehezebbé válnak és fordítva. Biztonságos játékstílusnál viszont elkerülhetőek a nagyobb hibák, így ez a mód csak szélsőséges esetekben okoz változást. Ám ezzel ki is fújt, pár újítás még a tavalyi 07-es konzolváltozatokból se került bele, nem hogy az idei húzások � továbbra se értjük az okát.Grafikai aspektusában se lép büszkén előre a folytatás, nem csúnya, szép-szép, de halovány. Megtanultam a nyáron, hogy az évek alatt velorex-szintűvé lassuló otthoni gépem a diavetítős Lost Planet/Dirt kombináció után, ha valamit nagyobb részletesség mellett képes jól futtatni, az grafikailag kiemelkedő program nem lehet. Nos, a PGA-val megbirkózott, szokásos előnye a kvázi jó futás, hátránya a szépség-éhség kielégítetlensége.

Zárásként elcsépelt szavak következnek: ha új neked az EA-féle golf, nincs vele gond, kellemes vétel, ha tavaly rákaptál, képzelj a DVD-dre egy új festést, s megkapod ezt. Vajon tényleg szükség van minden évben folytatásra golf-viszonylatban?


Forrás: pcguru.hu
  « vissza a tesztekhez  

Értékelés

Az értékeléshez be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj!

  Hozzászólások  

tpendanttiffany

2015-04-25 05:52:20 [#1]

értékelés: 66/100

Adatlap

megjelenés:

ismeretlen

Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

Értékelés60
0
0
70
0

A 10 legfrissebb teszt

A hónap legnépszerűbb tesztjei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!

Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Friss hírek