100% szabadrúgás gól.

Szerző: bela122 , metro , bence1998 ...
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

Ezt bármilyen játékossal csinálhatod a 4-nél több csillagos csapatban!

Ha a jobb felső sarokba akarod helyezni akkor, a sorfalban a jobb szélső játékos lefelé
legyen a kapufánál,most már csak annyit kell csinálnod, hogy megnyomod a gombot és kb. egy fél cm-re a végétöl végignyomod a lövéserősséget(Ezt csak jobblábasokkal ajánlom) 8)


Má bocs, de szerintem ez nagyon rossz tipp, na jó nem nagyon, de annyira nem jó.
Én mindig azt csinálom hogy pl. ha a pálya jobb oldalán kerülök olyan helyzetbe, akkor választok gy bal lábas focistát. ráirányítom a jobb felső sarokra, és ha közel van a 16-hoz akkor egy kicsit megpöckölöm a lövésgombot, és közben folyamatosan nyomom a FELfelé gombot, mert azzal szorítja le, (a LEfelével pedig megemeli) és ha az erő jó volt akkor már kapott az ellenfél kapusa egy szép gólt. Ha bal oldalról lövöd akkor ugyan ez, csak jobb lábas focistával. Az nem számít hogy milyen erős csapattal játszol.
Ha esetleg éles szögből lövöd, akkor azt ajánlom hogy íveld be középre, (ez annyira nem érdemes, de le is passzolhatod,) vagy ha jobb oldalról lövöd éles helyzetből akkor csak annyi hogy ráirányítod a BAL FELSŐ sarokra, és megnyomd már egy kicsit tovább a lövésgombot, és közben a FELfelé és a JOBra gombot egyszerre, és a lövés idejéig nyomva tartod. Ha másik oldal akkor csak annyiban kell változtatnod, hogy másik lábas focista kell, és a másik ficakra irányítod+balracsavarod.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára