Átigazolási Tanácsok

Szerző: fc barcelona , tomi888
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

remélem lesz az adatok közül olyan ami hasznotokra lesz a fifában. jó olvasást kívánok.


1.ne vegyél olyan csapattól aki rangadó társad (pl: barcának: real madrid , espanyol
chelseanak: fulham , man utd. arsenal)
mert úgysem adják el neked

2.ha nem akarsz viszonylag sok pénzt adni egy játékosért akkor ne ajánlj neki 3 évnél hosszabb szerződést , mert igy elég ha az 15%-kal több pénzt és fizetést raksz rá az eredeti árára , ha egy 4-5 éves szerződést ajánlsz neki akkor 30-40 akár 50% százalékkal több pénzt és fizetést is rá kell raknod az árára.

3.mindig ha egy drágább játékost veszel aki mondjuk tíz milióba kerül adj el egy olyan játékost aki szintén tíz milkába kerül , vagy két 5 milkást is eladhatsz ezt döntsd el te de mindig figyelj mennyi licited van.

4.már megemlítettem a licitet , annyi játékost adhatsz el illetve vehetsz meg amennyi licited van , minél több pénzed van annál több licited de a kezdő licited mindig 3 . mindig figyelmesen válaszd meg kit akarsz eladni vagy megvenni , mert ha vissza veszed a licitet a gép nem adja vissza és elpazaroltál egy vásárlási lehetőséget , ha két licittel próbálsz megvenni egy játékost és ha vissza veszed két vásárlási lehetőséged pazarolsz el ,és így tovább.

5. mindig gondold el hogy ki helyett fogod játszatni azt a játékost akit megveszel , akár a csere padra is rakhatod ( de ez nem ajánlatos) , de esetleg csinálhatod az is , hogy azt adod el aki helyére vettet az új játékost. ha cserét adtál el akkor számíts rá , hogy azt a valakit a csere padra rakod vagy egy játékost kiveszel a kezdőből , esetleg folyamodhatsz a rotációhoz ( változtatod hogy ki kezd)

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára