Legjobb játékossá fejlődő játékosok a menedzsermódban

Szerző: elmer , isukava , blink ...
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

A legegyszerűbb dolog amit csinálhatsz, hogy ha embert akarsz venni valamelyik posztra, akkor ne csak azt nézd hogy most milyen jó, hanem hogy hány éves. Minél fiatalabb annál többet fejlődhet. Player Growth-ben nézheted meg hogy az adott ember mennyit fog várhatóan fejlődni.

Most azokat a játékosokat írom le akik a menedzsermódba pár év múlva 90-en fölül lesznek ( akár 99!!) !!

Kapusok: Petr Cech és Casillas (mind2 91-en fölül lesz)

Védők: Kompanyi,Terry,Castro,Sergios Ramos

Középályások: C.Ronaldo,Robben,Essien,Anderson,Scweinstaiger,Quaresma,Fabregas,Kaká (ezen játékosok többsége 95-ön felül lesz!!)


Csatárok: Robinho,Messi,Bojinov,Roonie,Walcott,Tevez,Podolski (Robinho-n és Tevezen kívül mindegyik 98-on felüli lesz!)

A menedzsermód folyamán úgy a 5.-dik , 6.-dik évben megjelenik egy goeke nevű játékos aki egyből 99-es ( !!) és a fizetése is és a vétel ára is rendkívül alacsony! Haveromnál 5000€ volt a fizetése!!

Defou és Richardson is 90 ,89- es lesz és Ronaldinho is pár évig tartja a formáját! De goeke vanakinek nem jelenik meg pl.:nekem és a haveromnak egy drill nevezetű szintén 99-es és őt is alacsony árértlehet megvenni pl.:nekem semmit nem kellet fizetnem mert én 4 idényen voltam a bayernnel és ő onnan került ki . hja és ő a 7. 8. idény vge felé jelenik meg. De nekem és a haveromnak ps2-re van meg szíval nem biztos hogy számítógépre is van Há Drill

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára