Arcok importálása a CreationMaster 07tel

Szerző: shevia , langmate
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

Először is nyisd meg a Creation Mastert. Mikor kinyílt, a bal feslő sarokban menj a File/Open - Select Ian .db/hun ösvényen, tehát a végén a hun filet nyisd meg. Amikor betöltötte (várd meg!), a bal felső részben katt a Players ikonra. Bal oldalon ki fogja dobni a játékban szereplő játékosok nevét. Az oszlop tetején, ahol van egy zöld kereszt,piris -, és egy zöld =, na az alatt van egy rublika. Elé az van írva: Search. Oda írd be a kívánt játékost, akinek arcot szeretnél, majd ENTER. Amikor kidobta jobb oldalon a játékos profilját (név,szül. dát. cipő stb.), akkor a jobb alsó részben lesz két üres téglalap. Azok fölött van egy szöveg: Specific Head Model, és mellette 2 gomb. Te menj rá a LOAD-ra, és a megjelenő ablakban keresd meg a letöltött,majd kicsomagolt mappát. (Mindegyik mappában lennie kell egy m228,t21, valamint t22-vel kezdődő nevű filenak.) Te ,amikor rámentél a LOADra, akkor az m228cal kezdődő filet nyisd meg. Utána gyere az egérrel az alatta lévő üres TÉGLALAPBA. Kattints bele jobb egérgombbal, és ami legördül az egér mellett, ott válaszd az Import .fsh részt. A megjelenő ablakban megint keresd meg a mappát, de itt most a t21gyel kezdődő filet nyisd meg. Ha jól dolgoztál, akkor az üres téglalap helyén egy nyomott arc fog megjelenni. Na most hátra van még a haj. Most vidd az egeret a téglalap mellett lévő üres NÉGYZETBE.
Itt is kattints bele, és a megint az egér mellett legördülő kis ablakban válaszd az Import .fsh ikont (megint). A mejelenő ablakban keresd meg a mappát, de most a t22vel kezdődő nevű filet nyisd meg.

Az arc importálással kész is volnánk. Már csak File/Save. Ha rám hallgatsz, még lefuttatsz egy fifaFS-t. Ha nincs meg, innen letölthetitek! . Ua. müxik, mint a Fatbh Builder, csak ez milliószor gyorsabb. A letöltött filet csomagold ki, ha bevan, és másold be a FIFA07/data mappába. Aztán csak rá kell kattintani, és kész is. Most már csak az arcok élvezése mardt hátra. Jó szórakozást!
figyeljé má ide megoldható addig hogy ne fürgyééééé le+++++++++++

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára