UEFA EURO 2004

  • Tesztplatform:  PC
  • Írta:  N/A
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

Az UEFA EURO 2004™-ben lehetoséged nyílik országodat a dicsoség útjára vezetni a 2004-es Európa-bajnokságon. A valaha kiadott legrészletesebb bajnokság-módban megismerheted a tökéletes csapatválasztás és a gyozelemhez vezeto út minden nehézségét. Végtelenül hiteles futball-szimuláció, melyben a pályán és azon kívül is a legjobb formádat kell hoznod, hogy országod válogatottját sikerre vihesd. Az új MI és játékmenet tovább növeli a játék élethuségét. Nem csak új manoverek jelentek meg a játékban, hanem a játékosok mozgatása, a passzolás, lövés, fejelés és labdavezetés is sokkal kifinomultabbá vált; mindezekkel az UEFA Euro 2004™ kezelése könnyebben elsajátítható, ugyanakkor valódi kihívást jelent az igazi fanatikusok számára.

UEFA EURO 2004™ MÓD

Csapatodat a selejtezokön és barátságos mérkozéseken keresztül az EURO 2004 döntojéig viheted. Selejtezok közben néhány dátumot kijelölhetsz egy tetszolegesen kiválasztott csapattal vívott barátságos mérkozésre. A csapatot morál és állóképesség alapján válaszd ki; az itt nyújtott teljesítmény befolyásolja majd játékosaid morálját. A kétszeres siker tovább növeli a morált.


  • Válassz egyet az 51 európai nemzeti válogatott közül és játszd végig az EURO 2004 bajnokságot!
  • Több játékos (1 – 4 játékost támogat).
  • Csapatodat az ország 40 legjobb játékosából válogathatod ki.
  • A selejtezok és újrajátszások után juthatsz be az UEFA EURO 2004™ döntojébe.
  • Barátságos mérkozéseket szervezhetsz meg és játszhatsz le a többi válogatottal.
  • Dinamikus morál-modell:
    • A játék minden játékos morálját nyomon követi.
    • A morál az egyéni és csapat-teljesítmény függvényében változik.
    • A morál pozitív és negatív módon is befolyásolhatja a játékos mérkozés közben nyújtott teljesítményét.
  • Sérülések.
  • Felfüggesztések.
  • Minden mérkozés elott részletes felderíto-jelentést kapsz az ellenfél csapatáról.

BAJNOKSÁGOK TÍPUSAI


Napjainkban a profi futballban háromféle bajnokság terjedt el leginkább. Ezek:

Liga – Minden csapat meghatározott számú alkalommal játszik az összes többi csapattal, a gyozelemért 3 pont ját, a döntetlenért 1, a vereségért 0. Az a csapat gyoz, akinek a szezon végére a legtöbb pontja gyûlik össze.

Kiesés – A csapatok kieséses rendszerben mérkoznek meg egymással, ahol a gyoztes csapat továbbjut, a vesztes pedig kiesik. Ez addig folytatódik, amíg csak egy veretlen csapat nem marad. Liga + kiesés – Ahogy az elnevezés is sugallja, ez a Liga és a Kieséses struktúra kombinációja. A csapatokat az elso forduló(k)ra csoportokba szervezik, ahol a csapatok a csoport többi csapatával mérkoznek meg körmérkozések formájában. Az egyes csoportok továbbjutói ezután kieséses versenyben mérkoznek meg a gyõzelemért.


  • Az új Bajnokság módban a felhasználó saját bajnokságot hozhat létre.
  • A Többjátékos lehetoség itt is 1-4 játékost támogat.Három különbözo formátum közül választhatsz (Liga, Kiesés és Liga + Kiesés).
  • Meghatározhatod a bajnokság méretét (4, 8, 16, 32), és beállíthatod a szabályokat, mint amilyen az Ágak száma (1, vagy 2), a Vendéggól szabály és a Hosszabbítás.

BAJNOKSÁG BEÁLLÍTÁSA


A bajnokság beállítása pont alatt határozhatod meg a bajnokság felépítését. A lehetséges opciók a létrehozni kívánt bajnokság típusától függoen változnak (Liga, Kiesés, Liga + Kiesés).


SZITUÁCIÓ LÉTREHOZÁSA


A Szituáció létrehozása egy egyszeri barátságos mérkozés-mód, melyben személyre szabhatod a lejátszandó mérkozés induló helyzetét. Meghatározhatod a mérkozés állását, a hátralevo idot, valamint a felek sárga- és piroslapjait.


  • Az új “Szituáció” módban a felhasználó tetszés szerinti játékhelyzetet állíthat be.
  • A csapatok, az eredmény, a félido, a hátralevo ido, valamint a sárga- és piroslapok meghatározásával kemény kihívás elé állíthatod magad.

BÜNTETOK


A "Büntetõk" barátságos mód segítéségével azonnal a büntetorúgások elvégzéséhez ugorhatsz - ahol a csapatok 5 büntetorúgás elvégzésével próbálják megszerezni a gyõzelmet. Az nyer, aki az öt rúgásból a legtöbb pontot szerzi.


HAZAI ÉS VENDÉG


A “Hazai és vendég” mód egy barátságos mérkozés funkció. Ez világszerte megszokott és izgalmas módja a kieséses versenyeknek. Ezt a módot az teszi egyedivé, hogy két mérkozés során dol el, ki lesz a gyoztes. Miután az idegenben rúgott gólok dupla pontot érnek (ha bekapcsoljuk ezt a szabályt), a csapat stratégiája nagyban eltérhet az egyszeri mérkozéseken alkalmazottól.


  • Az új “Hazai és vendég” mód támogatja a két ág formátumot.
  • Két mérkozést kell lejátszanod, egyet-egyet mindkét csapat stadionjában.
  • Ki és bekapcsolhatod a Vendég gól szabályt.

FANTASY MÓD


Az "Álom-mérkõzés" (“Dream Match”) során lehetoséged nyílik egy 16 fõs, tetszés szerinti csapatot összeválogatni a programban szereplõ összes európai válogatott játékosból. Miután meghatároztad mindkét csapatot, barátságos mérkozést vívhatsz velük.

  • Az új “Fantasy” módban saját álomcsapatoddal játszhatsz.
  • A tökéletes csapatot 51 ország válogatottjából állíthatod össze.

A MORÁL, ÉS ANNAK A JÁTÉKRA GYAKOROLT HATÁSA


EURO 2004 módban bizonyos események hatására a játékos morálja emelkedhet vagy csökkenhet.
Ha a játékos morálja magas, akkor adottságai szintjén, esetleg annál jobban teljesít.
Ha a játékos morálja alacsony, akkor adottságaihoz képest gyengén teljesít.


ÚJ JÁTÉKOS TULAJDONSÁGOK


A Játékos tulajdonságok a játékos által birtokolt különleges jellemzok. A Tulajdonságok igen/nem kapcsolók formájában jelennek meg, tehát vagy megvannak egy játékosban, vagy nincsenek. Mivel a morálnak nagy hatása van UEFA EURO 2004™ módban, bizonyos tulajdonságokat a játékos állapotától függoen kapcsolhatsz be egy adott mérkõzésre


EURO 2004 MÓD


Selejtezokön és barátságos mérkozéseken át kell eljuttatnod csapatodat az UEFA EURO 2004™ döntojébe. Selejtezok közben néhány dátumot kijelölhetsz egy tetszolegesen kiválasztott csapattal vívott barátságos mérkozésre. A csapatot morál és állóképesség alapján válaszd ki; az itt nyújtott teljesítmény befolyásolja majd játékosaid morálját. A kétszeres siker tovább növeli a morált.


JÁTÉKOS ÁLLÓKÉPESSÉGE


A sérülések kulcsszerepet töltenek be egy futball-csapat sorsában, és ez a tény megjelenik az EURO 2004 módban is. Játék közben elofordulhatnak sérülések, ezt valamilyen szinten minden csapatnak meg kell tapasztalnia. A Csapat hírek (Team News ) képernyon, az Állóképesség (Fitness ) mezoben részletes információt kapsz a játékosok egészségi állapotáról és sérüléseirol.


CSAPAT HÍREK KÉPERNYÕ


A Csapat hírek képernyon jelennek meg a játékosokra vonatkozó információk. Minden ország hozzávetoleg 40 mérkozés-képes játékossal rendelkezik. A Csapat hírek képernyon ezek mindegyikérol találsz információt (tehát nem csak az elso tizenegyrol). A Csapat hírek képernyon csak a felhasználó által irányított csapatokról kapsz információt. A számítógép által irányított csapatokról a Felderíto jelentés (Scouting Report) képernyon juthatsz információkhoz. A képernyo 3 részbol áll – Állóképesség (Fitness), Fegyelem (Discipline) és Általános (General). A Játékos állóképessége mezoben a játékos sérülései jelennek meg. A Játékos fegyelme mezoben a fegyelemmel kapcsolatos problémákról szerezhetsz tudomást (sárga- és piroslapok, felfüggesztések). A Játékos – Vegyes fejezetben a játékos formája, morálja kapott helyet.

  GalériaUEFA EURO 2004  
  « vissza a tesztekhez  

Értékelés

Az értékeléshez be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj!

  Hozzászólások  

tpendanttiffany

2015-10-09 20:57:11 [#2]

értékelés: 80/100

xdboy17

2010-10-31 16:30:48 [#1]

értékelés: 100/100

Adatlap

UEFA EURO 2004

megjelenés:

2009. április 01.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA SPORTS

Fórum Teszt
Magyarítás Galéria Demó Patch
Kapcsolódó galéria:
Euro 2004 - Képek a játékból
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Értékelés



85
80
75
100
60

A 10 legfrissebb teszt

A hónap legnépszerűbb tesztjei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!

Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Friss hírek