VB 2018: nyolcaddöntő értékelő

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Ideje korán búcsúzott a 2010-es világbajnok, a 2016-os európa bajnok, és több olyan csapat, akinek a játékát még több körön keresztül szívesen néztük volna!
Nézzük újra kritikus szemmel ezúttal a nyolcaddöntő mérkőzéseit!

Uruguay 2-1 Portugália: Most kicsit hazabeszélek, ugyanis a elvből nem szurkolunk a Portugáloknak. Suárez ugyan most nem harapott, de keményen játszott, ahogy a többi dél-amerikai is. Cristiano Ronaldo talán utolsó világbajnokságán szerepelt, és minden bizonnyal nem is lesz a torna gólkirálya sem.

Franciaország 4-3 Argentína: Az eddigi legtöbb fordulatot magába foglaló mérkőzés a világbajnokságon. Gól itt, gól ott, végül a hitehagyottan játszó Messi és csapata csomagolhatott, kokós Maradonával együtt.

Brazília 2-0 Mexikó: Nem túlzás azt állítani, hogy a selecao simán bedarálta a sambrerosokat, bár az erőfölény és a tudáskülönbség ismét megmutatkozott. Szegény Mexikóiak...

Belgium 3-2 Japán: Ha a spanyolajkú bajszos mexikóiakat sajnáljuk, akkor a szamurájokat végképp. Fegyelmezett játékkal meglepték Belgiumot, majd a belga úthenger beindult és fék nélkül letarolt mindent és mindenkit. Síró ázsiai futballrajongók maradtak hátra a meccs után, akik búcsúzóul összeszedték a szemetet. Ha lenne Fair play díj a tornán, akkor azt kiérdemelnék.

Spanyolország 1-1 (11-esekkel: 3-4) Oroszország: Az egyik legnagyobb meglepetés, mondván Putyin fiai véghezvitték a lehetetlent. Pápá Armada!

Horvátország 1-1 (3-2) Dánia: Isméte egy európai rangadó, ahol nüanszok és a kapusok ellenállhatatlan teljesítménye döntött, az előbbiek javára. Peter Schmeichel jelenléte is kevés volt a sikerhez.

Svédország 1-0 Svájc: Valamilyen szinten ez a B listás találkozó is meglepetést okozott. Svédország utolsó csoportmérkőzésén feltámadt, Svájc azonban végig jó teljesítményt nyújtott. Érthetetlen a kiesésük. 

Kolumbia 1-1 (3-4) Anglia: Az előző világbajnokság ötödik helyezettje a megújuló, ezáltal bivalyerőssé váló Angliával találkozott. A felek nem bírtak egymással, végül a 11-eseket az angolok rúgták jobban, szinte tanári mozdulatokkal.

Folytatás pénteken, immár a legjobb négy közé jutás a tét!


  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

FIFA 18

Sport >>

megjelenés:

2017. szeptember 29.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Teszt
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!