NHL 08

  • Tesztplatform:  PC
  • Írta:  RBaly
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

Az EA Canada, az EA többnyire sikergyáros csapata az idén kemény válaszút elé érkezett, és érzésem szerint rosszul döntöttek. Bár nincsenek a tulajdonomban a jelenlegi globális számítógép-erős vga penetráció statisztikái, akkor se fogom megérteni, miért beszéltek össze a PGA-s srácokkal, és húzatták a rövidebbet a PC-játékosokkal...
Az NHL új felvonása megtette azt, amit senki se várt el ilyen gyorsan az óriáskiadótól. Megújult külsőben és belsőben egyaránt, új motorok hajtják a grafikát (s milyen tükörsimán), a mesterséges intelligenciát, bővült a tartalom, teljesen analóg vezérlést kapott az irányítás, � következésképp hangos sikernek örvend a kritikusok körében is. Az apró bökkenő csupán ott van � erre a bevezetőben is utaltam �, hogy a kiváltság főként a konzoltulajdonosokat érintette, PC-n nem merték meghúzni a legjavát. Lehetne mentséget keresni, hogy hiába a legelterjedtebb platform, a játékra edzett vasak száma kevés, hát még a hozzájuk csatolt dupla analóg irányítóké, de nem teszem, mert az én meglátásom szerint, aki számítógép párti, az egy jó játékért hajlandó ráerősíteni a hardverére, viszont így, hogy a játékok minősége nem sarkallja erre az embereket, ördögi körbe fog kerülni a piac, de ők tudják. Szóval ráncfelvarrott hoki jutott ki az idei esztendőre, kicsit szebb küllemileg, kicsit több tartalmilag, de a nagyobb előrelépést magában hordozó 07 után meglehetősen harmatos.Persze kaptunk újítást, mely a fenti listából a mesterséges intelligencia képében van jelen, ezt sikeresen továbbjavították, hűen a játék mottójához, hogy ne lehessen két egyforma meccs, ez tagadhatatlanul korrekt eleme lett a programnak. Ami új még, hogy a Dynasty módban immáron több nevesebb nemzeti bajnokságban is részt vehetünk � például a finnekében, ahol az SM jelölés az általában használt rövidítés helyett a Suomen Mestari szavakat takarja, � igaz, rossz az, aki rosszra gondol. Sajnos a saját magunk által kreált csapattal továbbra se indulhatunk a dinasztiában, ismét a Roostersnél kell az általunk kreált játékosokat kicserélni az eredeti csapattagokkal (s közben ügyelni arra, hogy az adott játékmód a frissített Roostereket alkalmazza), s lássuk be, ez elég pepecselős megoldás. Az Online felület ugyanaz, mint a Tiger Woods esetében, beugorhatunk egy gyorsmeccsre és saját bajnokságot is összeverbuválhatunk, valamint bőszen kapaszkodhatunk felfelé a világranglistákon.

A játékmenet ellenben továbbra is élvezetes maradt, s aki nem kóstol bele az X360 verzióba, annak nem költözik hiányérzet a lelkébe. Ellenben ahogy az a tavalyi résznél, úgy az ideire is áll, hogy egy olcsóbb, vagy céltudatosan egy 360 kontrollt javallott beszerezni, ugyanis fényévekkel megdobja a kezelhetőséget, főként a cselezések vonatkozásában. Persze billentyűzettel is játszható, csak nehezebb.További ecsetelésre nem csupán a hely vészes fogyása miatt nincs mód, hanem a már ismert újracsomagolása végett is. Tényleg tud az EA Sport jó folytatásokat készíteni, csupán annyi lenne az apró kérésünk, hogy jövőre már PC-re is a legjobbjukat portolják át. Tanácsom hasonló, mint a folytatásban következő Tiger Woods esetében: aki eddig nem, annak igen, aki már igen, annak nem, értitek ugye?


Forrás: pcguru.hu
  « vissza a tesztekhez  

Értékelés

Az értékeléshez be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj!

Adatlap

NHL 08

Sport >>

megjelenés:

2007. szeptember 21.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Teszt
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Értékelés70
0
0
80
0

A 10 legfrissebb teszt

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb tesztjei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!

Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Friss hírek