Football Superstars

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

Nemrég adtunk hírt a Sports Interactive nagyszabású tervéről, a Football Manager Live-ról. Nos, a nemrég bejelentett új játék hasonlít ehhez, azonban sokkal szélesebb palettát tár a játékosok elé: belekóstolhatnak a focista szupersztárok életébe - ehhez persze rengeteget kell melózni...

A CyberSports vállalkozás tavaly alakult Londonban, céljuk természetesen az online sportjátékpiacon vezető céggé válni, ami tekintve, hogy az MMOG-paletta ezen szegmense igencsak kiaknázatlan, elég egészséges ambíciónak tűnik.

Első címük a Football Superstars. A készítők megalkottak egy virtuális, kissé utópisztikus világot, melyben minden a fociról szól: hatalmas stadionok, edzőpályák, lakó- és szórakoztató negyedek, bevásárlóközpontok várnak ránk. Első feladatunk természetesen saját karakterünk létrehozása lesz, melyet az ígéretek szerint igen részletesen testre szabhatunk, a hajviselettől a ruházaton át. Első lépéseinket a fociakadémián fogjuk megtenni, és kemény tréningekre lesz szükségünk, hogy nekiállhassunk karrierünket kiteljesíteni. A meccseket 3, 5, 7 és 11 fős csapatokban vívhatjuk, ahol minden futballistát él ő játékos vezényel, kivéve a kapust, őt a számítógép fogja kommandírozni. Rengeteg bajnokság, liga és verseny vár ránk, de az „éles” bevetéseken kívül szórakozásból is pattogtathatjuk a lasztit, akár a tengerparton is mókázhatunk a haverokkal. Amint elkezdjük a profi karriert, és csatlakozunk egy klubhoz, természetesen már virtuális bevételekre teszünk szert, ebből aztán elkezdhetünk vásárolni, hogy minél menőbbek legyünk. Sőt, saját klub alapítására, illetve saját csapat létrehozására is lehetőségünk lesz, bár minderről még túl sok információnk nincs.

A játék mögött a szintén angol, 2005-ben a Climax Online Studio egykori vezetője, Rik Alexander által alapított nottinghami Monumental Games MMOG-technológiája áll, mely egy elég jól összerakott csomagnak tűnik, saját, következő generációs grafikus motorral, fejlett klines/szerver megoldásokkal; a csapat jó részét a műfajban profi programozók alkotják.

Egyelőre sokkal többet nem tudunk a projektről, ám már lehet regisztrálni a játék hivatalos oldalán, és akik ezt megteszik, exkluzív információkhoz, interjúkhoz, sőt, a játékban felhasználható különleges cucchoz is jutnak, nem mellékesen pedig a regisztrálók közülük kerülhetnek ki az év vége felé beinduló bétateszt résztvevői. A játék valamikor 2008-ban várható.

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  A kategória legjobbjai a FIFA Hungary adatbázisából    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!  Hozzászólások  

Adatlap

Football Superstars

megjelenés:

Ismeretlen

fejlesztő:

CyberSports

kiadó:

CyberSports

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: