FIFA 09 Ultimate Team (mod)

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

Érezd az adrenalint, amint a pályára lépsz! Gyűjtsd össze a világ legtehetségesebb focistáit, hozd létre álmaid csapatát és küzdj meg a FIFA 09 Ultimate Team kihívóival. Az Ultimate Team letöltés kizárólag PLAYSTATIONź3 és Xbox 360™ platformra jelenik meg.

FIFA 09 Ultimate Team újabb kihívást és stratégiát hoz az EA SPORTS FIFA 09 játékba, mely 25 nemzetközi díjat nyert és minden idők második legjobban értékelt sport játéka PS3 és Xbox 360 platformon.

Gyűjts, cserélj és játssz, hogy a legjobb csapatot létrehozhasd és világszintű fennhatóságra tegyél szert. 4000 futball sztárból válogathatsz, vagy fejleszd magadat csapatkapitánnyá és vezesd csapatodat sikerre. Gyűjtsd a bronz, ezüst és arany virtuális kártyákat, hogy építsd a csapatodat, változtass kedvedre a csapatod tagjain, vagy akár a meccs stratégián. Vegyél részt a meccseken, hogy érméket gyűjthess, így újabb virtuális kártyákat vásárolhatsz. A felesleges kártyákat áruba bocsájthatod, elcserélheted vagy elárverezheted. Kutasd fel a kínálatot a nyeréshez szükséges kártyákért. További kártyákra tehetsz szert az XBOX LIVE Marketplace-en Microsoft pontokért vagy megvásárolgatod a PlayStation Network-ön.

Gyűjts össze 30 különböző virtuális kártyát, melyek tartalmazhatnak játékosokat, személyzetet, szerződést, alakzatokat és taktikákat. Gyűjts és irányíts játékosokat, és különböző kártyákat, majd állítsd össze a nyerő stratégiát. Megfontoltan válaszd ki a jó menedzsert, majd válaszd ki a legjobb taktikát és alakzatot, mely sikerre viszi a klubbot. A játékos kártyákat a legjobb pillanatokban használd, hogy taktikai előnyre tegyél szert.

Alkosd meg magad a FIFA 09 Ultimate Team-ben, sorakozz fel hőseid mellett és vidd csapatodat győzelemre. Alakíts kedvedre mindent, a játékosoktól és stadionoktól kezdve a felszerelésig és a címerig. Kerülj a bajnoki tabella élére, vegyél részt egyenes kieséses versenyeken a legrangosabb trófeákért. Vigyázz, az ellenfél egyre szívósabb lesz!

A jókedv egyre fokozódik, amint a csapatod megnyeri a meccseket és a kupákat a barátaid, a számítógép vagy online ellenfelek ellen. Ez a végső teszt, hogy bebizonyítsd jó játékos és menedzser vagy. Írd meg saját legendádat a FIFA 09 Ultimate Team-mel, mely letölthető PS3 és Xbox 360 platformokra 2009. március 19-től.

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  Az alapjáték    
  Hasonló játékok    
  A kategória legjobbjai a FIFA Hungary adatbázisából    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!  Hozzászólások  

Adatlap

FIFA 09 Ultimate Team

megjelenés:

2009. március 19.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA SPORTS

Web
Galéria
Kapcsolódó galéria:
FIFA 09 Ultimate Team
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: