TryOut FIFA13 PC NightCup díjazással!

  • Gabu
  • 2013-08-13 15:42:29
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Lassan a FIFA13 vége felé remek lehetőség adódik a PC-s fifások előtt, ugyanis újabb díjazásos kupán vehetnek részt.

Egy viszonylag új csapatról van szó és miután Starcraft 2-ben megszervezték első kupájukat, úgy döntöttek, hogy a  PC-s fifások számára is lehetőséget biztosítanak a tárgynyereményért való versenyezásre. Főoldaluk a www.tryout.hu, amit érdemes nagyon átnézni, hiszen nevezni is ott tudtok. A nevezéshez az oldalon a bal oldali Messi ikonra kell mennetek. Lássuk, hogyan fog lezajlani a kupa:

Időpont : 2013. Augusztus 14. Szerda 18:00 -  A kupa nevéhez méltóan egy estés  lesz, elejétől a végéig az összes mérkőzés a szerdai napon fog lejátszásra kerülni. 

CheckIn : 17:30 - tól.  Aki részt vett már ESL-s kupákon tudhatja, hogy mi az a CheckIn. Ez a rendszer itt is él, a kupa előtt 30 perccel, minden játékosnak a regisztrációnál létrehozott CheckIn jelszóval kell érvényessé tennie a nevezését. Aki ezt nem teszi meg nem fog bekerülni a kupába! A CheckIn gomb a Nevezés gomb helyén lesz a kupa előtt fél órával.

Fordulók : Annak érdekében, hogy a lehető legjobb formában lévő játékos nyerje a NightCupot BO3 fordulókkal kerül megrendezésre a kupa, ahol a szokásos módon döntetlen esetén az  adott meccs aranygól szabállyal dől el. 

Szabályzat : A regisztrációnál nagyon erősen ajánljuk a szabályzat áttekintését, ugyanis minden egyes alkalommal fényképes bizonyítékkal kell alátámasztani a nyertesnek a mérkőzéseket, anélkül nem fogja tudni leadni a győzelmet. 

IRC szoba : A kupa adminjai elérhetőek lesznek a magyar közösség hivatalos IRC szobájában, azaz a #fifa.hu -n. Itt kommunikálhattok a többi taggal, leendő ellenfeletekkel, adminokkal egyszóval aki elveszve érzi magát a kupa menetét illetően és az is aki nem, mindenképp csatlakozzon fel a kupa ideje alatt.

Nyeremény : No és mi jár annak a bátor legénynek aki még a FIFA14 kijövetele előtt egy bő hónappal is NightCupokon szerepel ? A verseny fődíja nem más, mint egy
XBOX360 Wireless controller + receiver, csak azért hogy a győztes tiszta gamepaddal indulhasson az új szezonra. 

A kupa főtámogatója : Family Enterprise Kft
A verseny szervezői : A TryOut csapata - a nyeremény már teljes életnagyságban  megtekinthető az oldalukon! 




Remek lehetőség ez mindenki számára, annál is inkább, mert azok akik egész évbe játszottak a játékkal ismét díjazásos kupán versenyezhetnek, azok pedig akik csak most ismerkednek az online fifázás rejtelmeivel egy újabb lehetőséghez juthatnak, hogy belekóstoljanak ebbe. Tehát egy szó mint száz TryOut, azaz probáljátok ki ezt a versenyt is!:)

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!