HSP 11 konzolra!

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A cím elég csalóka lehet sokaknak, de ezzel az újítással akar az oldalunk által már jól ismert Hungarian Super Patch a konzolotokra is ellátogathat, akár a Ti saját kezetek által!
Hiányzik a Fradi kontra Újpest összecsapás? Ragadd meg az egeret majd készítsd el saját álomcsapatod. Ezt akar barátaiddal is megoszthatod és bármelyik FIFA 11 platformon élvezheted.

Talán sokan emlékeztek még a jó öreg régi FIFA 2000 című játékra, melyben igazan egyedi módon szabhattuk testre játékosunkat és akár még saját csapatot is létrehozhattunk. Természetesen a sport játékok egyik legnagyobb élménye az, amikor a valós adatoknak megfelelően teljesen reális alapokon nyugvó mérkőzéseket és bajnokságot játszunk. Azonban gondolom mindenki szívesen eljátszana a gondolattal, mi történne ha hirtelen kezébe kapna egy halom pénzt, hogy egy saját maga által kitalált csapatot vezessen győzelemre. Ahogy azt már Romily Broad is kifejtette az előző hónapban közzétett interjú sorozatunkban, a FIFA tovább növekszik évről, évre. Hogy az "EA SPORTS" hivatalos reklám hangját idézzem: "A cég nem ejt túszokat és nem oszt megbocsájtást..." Ez az idézet különösen igaz lesz idén ősszel. Ugyanis az Electronic Arts egy vadonatúj "Creation Center"-rel ajándékoz meg bennünket.

Itt testre szabhatjuk a játékban szereplő játékosokat, illetve akár teljesen újakat is létrehozhatunk egy szempillantás alatt. Nem kell többé különféle kiegészítő programokkal bajlódnunk vagy különböző fórumokon kérdezősködnünk mégis mi a fene az a "CM" vagy ki az a "MonkeyDragon." Mostantól kedvenc csapatunkat is létrehozhatjuk a játékban mezestül, szurkolóhangostul és keretestül. Természetesen a profi mezkészítők ezután sem vonulnak majd nyugdíjba. Biztosan megtalálják majd a módját az új motor használatának. Az viszont biztos, hogy sokan szögre akasztják majd eddigi munkásságukat, ugyanis az EA szóvivői szerint is annyira egyszerűvé válik majd a saját tartalom elkészítése és importálása a játékba, hogy az nem igényel majd "szakértelmet." Azt azért kijelenthetjük, hogy az eddigi nagy kutyák igen jó munkát végeztek és biztosak lehetünk abban, hogy 2011-ben visszatérnek majd soha nem látott minőségű kiegészítőkkeló, de az új generációs motor és az egyedi tartalomkészítés lehetőssége inkább háttérbe szorítja majd a FIFA modderek többségét az előrejelzések szerint. Nem is húznám tovább az időtöket, íme néhány kép a Creation Center-ről. Sokkal beszédesebbek ezek a képek annál, minthogy mélyreható elemzésbe kezdjünk. Ezért fogadjatok sok szeretettel és ne feledjetek hamarosan újra jelentkezünk.








  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások4  

Anonymus2011

2010-07-12 18:00:09 [4]

szcsaba95: Nem csak konzolra, mivel a cikk említi a CM programot meg ezeket úgy, hogy már nem kellenek többet.
555shoe: Kössz a félmondatot, ennyi elég nekem ahhoz hogy tudjam, ha lehet akkor megteszitek

szcsaba95

2010-07-12 17:13:14 [3]

És ez csak konzolra lesz?

555shoe

2010-07-12 11:26:53 [2]

Elvileg letölthető tartalomként megoszthatók lesznek az elkészített munkák. Szóval... De nem fejezem be a mondatot, mert még igencsak homályos a dolog :)

Anonymus2011

2010-07-12 11:06:00 [1]

És ha lehetőség is lesz rá, hogy kimentsétek az elkészített munkákat a konzolról, akkor konzolra is megjelenhetne a HSP?

Adatlap

FIFA 11

megjelenés:

2010. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA SPORTS

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!