Fifa exclusive interjú 3. rész

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Elérkeztünk e heti riport sorozatunk befejező részéhez. Sok mindenre fényt derít ez a finálé. Nem éri meg kihagyni! Mindenkinek köszönjük a kitartó figyelmet és türelmet.


Romily Broad számára is egy igazi unikumnak számít ez a lehetőség, hogy első kézből tájékoztassa a magyar publikumot a legfrissebb tervekről. Az angol változat továbbra is elérhető lesz oldalunkon, ahol az eredeti riport vágatlan verzióját is olvashatják a brit nyelvet beszélő olvasóink. Vágjunk is bele a mindent eldöntő utolsó részbe!

F.H.: Tulajdonképpen mennyi aktív játékossal rendelkezik az EA Sports FIFA 10 videójáték? Számítani lehet némi növekedésre a következő időszakban?

Romily Broad (R.B.): Néhány héttel ezelőtt, az Ultimate Team megjelenése után, a FIFA 10 megdöntötte minden idők EA Sports rekordjat az egy időben online felcsatlakozott játékosokat illetően. Több mint 90,000 játékos játszott egy időben csak a PS3 játékgép előtt ülve, ami elképesztő mennyiség. Nehéz megjósolni bármiféle következményt megjelenés előtt, azonban szerintem azt mindenkepp elmondhatjuk, hogy a játék mögött álló srácok valósággal lehidaltak az emberek reakciójától idén.

 F.H.: Mi a legkiemelkedőbb újítás idén a FIFA Ultimate Team terén?

Romily Broad (R.B.): Közösség – szimplán csak ennyi. Az előző évi Ultimate Team verzióra építkezve, a legnagyobb újítás a közösségi rendszer által érkezik. A dolog két értelmében, miszerint a fejlesztők által eszközölt újítások – amiket a különböző visszajelzések alapján hajtottak végre – és az előre megtervezett, heti frissítések révén tartjuk a közösséget
izgalomban. Minden héten a fejlesztők leülnek és átveszik mi is történik az online játékban és a való élet labdarúgásában. Ezek után úgy keverik össze a kettőt, hogy valami igazan érdekeset hozzanak létre és érdekesebbé tegyék az online életet. Tehát, van egy “hét csapata” matricával fémjelzett együttesünk, ami az online játékosok heti eredményeiből és a való életben nyújtott teljesítményekből tevődik össze. A játékban ezek különböző kártya paklikban jelennek meg, természetesen arra a hétre vonatkozóan magasabb besorolást kapva, ezzel meg csábítóbbá téve a csapatot a virtuális piacon. Ezeken kívül természetesen az online és az offline bajnokságok is frissítéseken esnek át, új nyereményeket és kihívásokat szolgáltatva a játékosoknak. Ezen felül a játék producerei minden speciális eseményről beszámolnak az EA Sports Podcast műsorában. Angolul beszélő és hallgató olvasóink a cikk végén található linken keresztül kapcsolódhatnak a műsorba.

F.H.: Végezetül lehet számítani bármiféle lokalizációra a feliratokon és a kommentátorokon kívül a magyarországi verzió kapcsán?

R.B.: Attól félek nem vagyok illetékes eléggé ebben a kérdésben, hogy válaszolni tudják rá. Ez egy külön területe a dolgoknak, melyben egészen egyszerűen jelenleg nem veszek részt. Ezen kívül, természetesen figyelemmel követem az eseményeket, hogy mi is történik a másik (jobb) magyar felemmel. Ha kétségek támadnának, jómagam rendelkezem egy példánnyal a játékból, amin a magyar kommentátor van beállítva. Richárd és István mindent közvetítenek ami a pályán történik. A párom (aki nem mellesleg magyar – a szerk.) igazan viccesnek találja őket. Így talán jobban elfogadja azt, hogy a játékkal töltöm szabad perceimet. Sajnos az én magyar tudásom igazan lekorlátozodott két fontos dologra: “Rom vagyok és egy Arany Ászokot kérek.” Ez mindig bejön ha új emberekkel találkozom. Ez volt tehát a heti interjú sorozat Romily Broad társaságában. A következő héten is egy igazán érdekes interjúval jelentkezünk a nagyvilágbol. Érdemes velünk tartani. Addig is jó Fifázást mindenkinek és a legújabb MTV reklámra hivatkozva: “Az eredetitől jobban elmész!”


FIFA Podcast

  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások3  

Kimi222

2010-06-18 12:02:48 [3]

A gépigényről lehetett-e hallani már valamit?
Előre is köszi a választ!!

Mago(R)

2010-06-14 03:30:24 [2]

Romily Broad nem eleg hivatalos? lol btw ennel tobbet egyellore nem tudunk meg, bar kitudja mikkel szolgal majd a kovetkezo riport alanyunk. Annyi biztos, hogy nem a kozeljovoben...

Anonymus2011

2010-06-14 00:20:06 [1]

Igazából sok minden nem derült ki a magyar verzióval kapcsolatban, erre azért kíváncsi lennék bővebben is, hivatalos szájakból.

Adatlap

FIFA 11

megjelenés:

2010. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA SPORTS

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!