Zotac - 100EUR-s fifa kupa!

  • Gabu
  • 2012-10-11 15:00:18
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Az Online játék egy újabb bugyrába vezetlek el Titeket, ahol a már korábban említett pénzdíjas bajnokságokat próbálom bemutatni és ösztönözni titeket arra, hogy ha már megvettétek a játékot akkor próbáljátok ki magatokat az ilyen versenyeken, ahol akár a többszöröse is visszajöhet.

A rendszer igazán bejáratott: A következő már a 138. ZOTAC FIFA CUP lesz. Aki nevezni szeretne, annak egy dologra kell figyelnie: gyorsan lapátolja be a vasárnapi húslevest, hiszen a verseny minden héten vasárnap délben, 12:00-kor kezdődik. Nem szabad elfelejteni a jelentkezést sem, arra egész héten lehetőségetek van egy kattintással, de szükség van még egyre 11:00 után a "Check-In" miatt. Ennek célja, hogy kiszűrjék azokat akik útközben meggondolták magukat és mégsem tudnak résztvenni.

Hogy miért érdemes egy időre félretolni a nagyi rántott husiját? A győztes markát minden héten 100EUR üti! Nem meglepetés, hogy a szép summa reményében a legjobb playerek is rendszeres harcba szállnak, így ha a pénznyereményt nem is sikerül megszereznetek, olyan izgalmas meccseket nyomhattok a top játékosokkal, amikből a legtöbbet lehet tanulni. Vagy ha csak szeretnétek leszűrni, hogy körülbelül mégis hol tartotok, milyen formában vagytok, akkor ez egy kitűnő alkalom erre is. Egy biztos, csak profitálhattok a részvételből.

A kupa lebonyolítása egyenes kieséses rendszerű, egészen a legjobb 4-ig. Az elődöntő és a döntő két nyert meccsig tart. Hasonlóan a magyar egyenes ágas kupákhoz döntetlen esetén itt is aranygól dönt.

Ha kedvet kaptatok hozzá irány a  regisztráció amit az oldalon a bal felső sarokban a Signup gombra kattintva tehettek meg. Ha megkezditek láthatjátok, hogy egy szimpla tipikus regisztrációs felület, csak 1-2 fontosabb dolgot kell megadni.

Ami fontos, hogy a bejelentkezés után, a felső menüsorban, a Game Accounts-nál meg kell adnotok az Origin ID-teket, ezután lehetséges csak a nevezés a kupára.
Itt sem szabad elfelejteni, hogy mint minden ilyen PC-s tornának, ennek is a feltétele a mIRC-n való részvétel, ahol a Quakenet-re csatlakozva a #zotac.fifa szobában megtalálhatjátok ellenfeleiteket. Reméljük, már a következő alkalommal is lesznek magyar jelentkezők.


Hogyan tudnék nyerni? Tekintve, hogy itt már pénzért megy a játék a résztvevők rendszeresen gyakorolnak ezekre a vasárnapi kupákra. Aki felszeretné velük venni a versenyt annak ugyanúgy valamilyen szinten folyamatosan kell játszania. Erre ad kiváló lehetőséget pl a magyar bajnokság , ahol bármikor kihívhatjátok a másikat és gyakorolhattok egymás ellen. Az Online idényt nem javasolnánk a felkészülésre, ugyanis a színvonal nagyban eltér az ott megszokottól. Szóval gyertek mircre aktivizáljátok magatokat és amikor eljön a vasárnap csapjatok oda a külföldieknek! 

Aki szeretne segítséget kérni a nevezéssel kapcsolatban az nyugodtan forduljon az ESL Magyarország facebook közösségéhez  itt rengeteg olyan játékos van aki már részt vett ezen a versenyen. 


 Sok sikert mindenkinek és száz euróra fel!

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!