Zágrábban néztük a VB-döntőt!

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Szinte egész naposra sikerült a kiruccanás.

Hirtelen felindulás vezérelt minket, amikor elhatároztuk, hogy autóba ülünk, és közel 400 kilométer megtétele után Zágrábban nézzük a 2018-as világbajnokság döntőjét. A határon átérve leszakadt az ég, gondoltuk milyen rossz érzés lesz esőben szurkolni déli szomszédainknak. Aztán amikor a Trg Bana Josipa Jelačića, vagyis a Jellasics bán térre értünk, hatalmas tömeggel találkoztunk. A mérkőzés előtti koncertek is vonzották a közönséget, ahol sokan skandálták a Hrvatska szót.


A döntő előtt megpróbáltunk némi élelemhez jutni, amely nem volt egyszerű: a tér közelében gyakorlatilag munícióproblémák voltak, a vendéglátóegységekből sorra kizavartak arra hivatkozva, hogy nem tudnak szilárd táplálékot biztosítani számunkra.

Maradt végül a feketére sült, 12 kunáért kínált főtt kukorica, amely a fél fogunkra sem volt elég, bezzeg sör az kifogyhatatlan mennyiségben volt kapható. Így hát félig üres gyomorral tértünk vissza a térre, ahol már mozdulni sem lehetett. A játékosok és a felállás ismertetésekor hangos üdvrivalgással jelezték támogatásukat a szurkolók, amelyet talán Moszkvában is hallottak a nemzet fiai.


A találkozó végig remek hangulatban telt, már a horvátok egyenlítésénél felrobbantak a hanggránátok és a meggyulladtak a görögtüzek. Ugyan a csapat kikapott, a szurkolók mégis világbajnokként tisztelték a válogatott játékosokat. A döntő után egy kedves delikvens révén a horvát bán a kezében lévő kard mellé zászlót is kapott, így vált teljessé az összkép.


 A mérkőzés után spontán utcabál alakult ki, ahol utcák tetején ugráló, nemzeti színű zászlót magukra csavaró szurkolók ünnepeltek. Kár, hogy nincs minden évben világbajnokság!

  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

megjelenés:

ismeretlen

Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!