Találkozz a többi fifással!

  • Gabu
  • 2012-10-01 22:46:22
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Egy hasznos kis program, ami közhellyel élve egyszerű és nagyszerű. Ha a hasznosságát nézzük  mindenképpen érdemes lesz vele megismerkednie annak, aki szeretne magyarokkal játszani, illetve különféle pénzdíjas versenyeken részt venni.


Hogyan tudok játszani más magyar fifásokkal? Szeretnék csapatban játszani, de hol vannak ezek a csapatok? Aki elolvasta az előző ESL-s bemutató cikkemet, annak jogosan fordultak  meg a fejébe ezek a kérdések.  Erre ad megoldást ez a chat program, ahol közvetlen tudtok írni egymásnak
A programnak számos előnye van, most ezeken fogunk végigmenni és kiderül, hogy nem csak a facebookon lehet közösséget alkotni.

Magyar közösség: Amikor feljöttök a szobába(#fifa.hu) kezdetben ismeretlen játékosok fognak fogadni. Szépen lassan, ahogy rendszeres használói lesztek a programnak megismeritek egymást és nem csak azt, hogy mennyire tud fifázni a másik. Ez sanszot ad arra, hogy csapatokat alapítsatok. Amennyiben megfelelő számú csapat(klán) alakul(már van 5),  lehetőség van ESL-n klánwarokra is, ahol a csapatok egy nagy bajnokságban mérkőznek meg egymás ellen. Ezek általában 5vs5 meccsek(külön 1v1 módban) de volt már példa 3on3 teamplay módban lezajló klánligára is. Alapból már csak ez a közösségi  élet összehasonlíthatlan az Online idény személytelen játékával, ahol fogalmad sincs ki van a másik oldalon. A másik nagyon fontos dolog az a ladder mérkőzés keresés. Nagyjából kedd-szerda magasságában indul a magyar ladder, amiről természetesen itt is olvashattok majd. Aki fennt van a mIRC-n az nagy eséllyel benne is van a ladderba, így pillanatok alatt játszhattok tétmeccset is.

Nemzetközi közösség: Létezik egy nagyjából 1000 fős európai ESL-s közösség is. Az összes játékos a #esl.fifa szobában tömörül, itt lehet ellenfelet keresni. Akár barátságos meccset, vagy 2on2 meccset keresel itt a nagy létszám miatt pillanatok alatt találsz ellenfelet. Nyelvtanulásnak sem utolsó, hiszen itt folyamatosan angolul kell felvenni a kapcsolatot a többi játékossal. A 2on2 teamplay ladderbe már közel 150 regisztrált csapat van, akik mind a mIRC-n keresnek ellenfelet.

Pénzdíjas versenyek: Igen ilyenek is vannak. Sőt ami a legjobb bennük, hogy nevezési díjat sem kell fizetni, bárki akinek eredeti fifája van részt vehet ezeken a rangos versenyeken. Azonban mindenki aki benevez, annak használnia kell a mIRC-t a kupa alatt, ugyanis az adminok a kupa ágrajzát mIRC-re linkelik a kezdési időpontban. Mivel mindenki fenntvan mIRC-n így pillanatok alatt megtaláljátok a másikat és egyeztethettek is. Ha esetleg valami probléma merülne fel(mondjuk csalt az ellenfél) akkor az adminokkal is ott kell kommunikálni. Ezek a versenyek részletesen és a nevezés rájuk részletesen be lesz mutatva.( A versenyekről részletesebben a következő cikkekben)

A programnak két formája van. Le lehet tölteni és felinstallálni, vagy böngészőből lehet futtatni. A program formája, amit installáltok gyakorlatilag semmit nem foglal nyugodtan futhat fifa közben, míg a másik böngészős formáját ugyan nem kell installálni, de mivel böngészőből fut, folyamatosan ki-be kell lépkedni, hiszen a meccs alatt futó böngésző laggot okozhat.


Bármelyik módon csatlakoztok, nézzétek meg ezt az oktatóvideót, ami bemutatja a felcsatlakozást a programon és a böngészőn keresztül is, továbbá hasznos információkhoz juthattok a program beállításával kapcsolatban. Ha esetleg probléma akadt a felcsatlakozással kommenteljetek, vagy  látogassatok el a facebook  oldalunkra, ott mindig van aki tud válaszolni.

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!