Szenzáció! Legyőztük Lengyelországot!

  • Gabu
  • 2013-07-29 16:40:16
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Igen Igen Igen!!! Több mint örömteli a bejelentés, hogy győzelmet arattunk  Lengyelország felett az Európa-Bajnokságon és ezzel a bravúros teljesítménnyel megszereztük a csoportelsőséget!

Cikk írói pályafutásom alatt, talán ez az eddigi legörömtelibb hír, amiről valaha számot adtam, ugyanis Magyarország FIFA válogatottja végérvényesen megmutatta Európának, hogy az egész éves gyakorlás, a hazai szekció fejlődése és az az út amit a játékosok egész évbe követtek, egy olyan út, amivel Európa bármely országából felvehetjük a versenyt. 

Aki olvasta előző beharangozó cikket láthatta, hogy ugyan csak 1-2 mondatban de az összes lengyel játékosnak kiemelkedő nemzetközi eredményei vannak, míg nálunk egy feltörekvő nemzedékről van szó, tele tehetséges játékosokkal, ambícióval azonban jóval kevesebb nemzetközi eredménnyel. Papíron Dávid és Góliát csatája volt ez  azonban tudjuk jól melyik játékról beszélünk...Koncentráció, maximális odafigyelés és egy remek kapitányi döntés járult hozzá ahhoz, hogy a tegnapi napon 12-8 arányban LEGYŐZTÜK LENGYELORSZÁGOT! Részeredmények :{#hu}mokosg [1-0] - [1-0] {#pl} Lukster
{#hu}Gabu [1-1] - [2-3] {#pl} bejott
{#hu}ReDw1nG [1-5] - [0-1] {#pl} Owca
{#hu}Pezzy [2-0] - [2-0] {#pl} mrn
{#hu}Rolcsi106 [1-0] - [4-4] {#pl} Dominator

{#hu}Magyarország 12 : 8{#pl}Lengyelország


Csoportkör végeredménye

Magyar válogatott adatlapja

Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni {#hu}Pezzy-ről, aki a 900 fős EU 1on1 bajnokság első helyezettjét verte oda-vissza és {#hu}mokosg-ról akinek hosszú idő után ez volt az első válogatott megmérettetése, ugyanis mindketten 4-4, azaz a maximum pontszámmal járultak hozzá a győzelemhez.  {#hu}Mokosg szerepeltetése egyértelműen {#hu}Redwing-t dícséri aki, pontosan a legjobb időben alkalmazta és helyezte vissza a kezdőbe, ezúttal {#hu}Roland helyett. Kiemelendő még {#hu}Rolcsi teljesítménye, aki 4-ből 3 pontot szerzett a lengyelek egyik legjobb játékosa ellen, aki nem mellesleg a katowicei Intel Extreme Masters győztese is lett idén januárban. 

Ezzel a teljesítménnyel csoportelsőként jutottunk tovább, veretlenül, hibátlan teljesítménnyel. Hogy lebecsültek-e minket? Vagy talán éppen szerencsénk volt ? Szerintem senkit nem érdekel, az biztos, hogy ezzel nagyon nehéz helyzetbe hoztuk őket, ugyanis így {#ro}Románia vs {#pl}Lengyelország mérkőzésre fog sor kerülni az egyenes kiesésben,  míg mi {#pt}Portugáliát fogadjuk a legjobb 4-be jutásért.

Ha a címvédőt, azt a lengyel válogatottat aki 10 válogatott meccs óta veretlen volt letudtuk győzni, akkor bátran állíthatom hogy bárkit megtudunk verni és mostmár nem arról beszélünk, hogy milyen hátrányunk van a többi nemzet játékosaihoz képest, hanem arról, hogy mekkora erőt jelent az, hogy lendületbe vagyunk és rengeteg tehetséges játékossal rendelkezünk , akik bárkivel felveszik a versenyt Európába. A portugálok elleni warról később részletes beszámolót olvashattok, addig is...Hatalmas gratuláció minden játékosnak és azoknak is akik végigszurkolták a meccseket. Hajrá Magyarország!


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!