Matrix - BETA teszt!

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

Az alábbi nem kis volumenű kiegészítésre akkor bukkantam rá, amikor a ModdingWay-en böngésztem a legfrissebb hírek után a FIFA 11-es patchelési lehetőségeket illetően.

A leírás szerint ennek a kiegészítésnek, ami bőven tartogat változást a játékunk számára, fejlesztése négy évbe telt, ami tulajdonképpen egy értékelési rendszer és az Excelen alapul. A négy év alapján biztosak lehetünk benne, hogy egy nagyon alapos rendszer, ezt Kenny a készítő is megerősíti, hiszen a változásokat, amiket eszközölt tapasztalatokra alapozta.
Nagy vonalakban a Matrix lényege, hogy növeli a játékosok képességeit, lineáris módon, ezáltal nem változnak a különbségek a játékosok teljesítményében, csupán sokkal jobb érzés lesz játszani vele.

Hivatalos leírás:
Most már az is lehetséges, hogy egy jó napot kifogva meg tudsz verni egy top csapatot is, egy lényegesen gyengébb csapattal, ha teljes erőbedobással játszol. De, ha túlságosan támadó taktikát választasz, elvérzel! Előtérbe kerül a támadási és védekezési taktika! Most a Pro Evo AI sokkal változatosabb és reális és meg kell gondolnod a cselekedeteidet, például, ha túlságosan támadó taktikát választasz, az ellenfeled könnyedén felőrölhet, vagy egy védekező taktikát választasz és a biztonságra játszol.
Az AI védekezési teljesítménye is változott. Normális esetben a gépet meg tudod verni 2-3 egyszerű mozdulatból, de mostantól másképp kell játszanod! A védők mozgása sokkal pontosabb, például lezárják a lyukakat a védekezésben. Szóval olyan gyorsan kell helyzetbe kerülnöd, amilyen gyorsan csak tudsz.

Csak egy probléma van: a kapus!
A Matrix megváltoztatja a kapusok értékeit. Nehezít a helyzeteden a helyezkedésével és a védéseivel. De néha el lehet lőni a lábai mellett, mint igazából!

Nehéz leírni, hogy milyen érzés játszani a Matrixszal. Jobb, ha kipróbálod!

Néhány tulajdonsága a Matrixnak:
  • Megemelkedtek a játékosok állóképességeinek értéke, elkerülvén, hogy három meccsenként pihentetni kelljen őket
  • A Matrix kezeli a játékosok életkorait. A 38 éve játékosnak sokkal alacsonyabbak a fizikai értékei, mint egy 20 éves srácnak! Ezáltal hajlamosabbak a sérülésre, ami gyakrabban bekövetkezik. Ezen a területen is számít a kor, úgy mint, egy 20 éves játékosnál kisebb a sérülés esélye, mint egy idősebb esetében.
  • A cselezési sebesség a futási sebességhez van igazítva.
  • Megjelenik a játékosok mentalitása.
  • Ha egy játékos nem küzd rendesen, kihatással lesz a képességeire, amit a támadó játékosoknál könnyebb észrevenni.
  • A támadó játékos letörik több elszalasztott helyzet vagy rossz passz után.
  • Ezt vizsgálja a Matrix, szóval, észre kell venned, ha egy csatár vagy egy támadó középpályás rossz hatással van a csapatodra és le kell cserélned.

Hogyan telepítsem?
Először készítsetek egy biztonsági másolatot a db mappátokról. Ez megtalálható a játék Game/data könyvtárában. Majd írjátok felül a db mappát.
Ha nincs db mappátok, akkor töltsétek le a DB Master 11-et, menjetek a File -> Extract from .BIG -> Main database (or local) és már meg is jelenik a mappa.

Kérünk bennetek mi is meg a készítők is, ha kipróbáltátok írjatok egy pár soros kommentet a véleményetekről, tapasztalataitokról, esetleges hibákról. Ha tudtok angolul, vagy németül, ezt megtehetitek direktben a készítőknek itt. Ha nem beszélitek a nyelveket, vagy csak lusták vagytok regisztrálni, akkor itt alul kommentáljatok és mi továbbítjuk az észrevételeitek!
  GalériaFIFA 11  
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások8  

kristoff

2010-10-22 11:37:01 [8]

jah és lenne még egy kérdésem,nem ezzel a mátrixal kapcsolatban!Hogyan kell vagy lehet a wage budgetet megnövelni manager modeban?!Mert lóvém az van vagy 2milla,de nembirok venni senkit mert a wage csak 8oo van....nemlehet valahogy átcsoportosítani a pénzt???Mert ez így egy kicsit gagyi...amikor eljöttem jelenlegi csapatomhoz,már ennyi volt a wage budget,szóval nem vettem senkit sem!Előre is kössz a választ!és bocs az offért!

kristoff

2010-10-22 11:33:42 [7]

kössz a választ...

555shoe

2010-10-22 10:08:00 [6]

Nem működik. Készíts egy biztonsági másolatot a db mappáról és ha nem tetszik, akkor utána vissza tudod tölteni.

kristoff

2010-10-21 23:34:42 [5]

ez a kiegészítés is olyan hogy szűz fifa kell hozzá,vagy működik a régi mentésekkel is???Engem érdekel szivesen kipróbálnám!

gahennes

2010-10-20 19:18:26 [4]

csibu! Valami bajod lesz tőle, ha kipróbálod vagy mi? csinálj biztonsági másolatot és kész, fél percig nem tart... Soha nem értettem az ilyen embereket, mégha 1 gigát kéne letölteni azt mondom, megértem h vársz

Filju

2010-10-20 17:50:49 [3]

Az én kérdésem az lenne, hogy ha ezt feltelepitem akkor tudok olnline játszani olyannal akinek nincs fent?

csibu

2010-10-20 16:12:43 [2]

várom hogy kinek mi a tapasztalata róla, így vakon addig nem próbálnám ki, egyébként jól hangzik

Mago(R)

2010-10-20 13:48:17 [1]

Jolhangzik

Adatlap

FIFA 11

megjelenés:

2010. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA SPORTS

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!