Letöltések, mert szenvedélyünk a szórakoztatás!

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Így augusztus közepén mindenki azon aggódik, hogy hamarosan megszólalnak a csengők, miért ne élveznénk az utolsó heteket is? Persze leginkább azoknak tudok segíteni, akik a FIFA-t választják szórakozásként. Ilyenkor viszont ott van az ember fejébe, hogy már elég sokat játszottam vele, meguntam. Erre is van megoldás olvasd el a cikket, majd töltsd le a kapcsolódó letöltéseket, telepítsd fel, játssz, szórakozz!
Mindenek előtt kezdjük a már régebben felkerült Konföderációs-Kupa patchel. A patch tartalmaz rengeteg arcot, a csapatok felállását, kijelzőket, mezeket, logókat, minimezeket, sőt még himnuszt is. Tehát egy átfogó frissítést mely a Konföderációs-Kupa utáni állapotot tükrözi. Szerintem egész jó patch lett megéri kipróbálni.

Sodródjunk az árral tovább egy kicsit, turbózzuk fel a játék grafikai részét, mert erre is van lehetőség egy igen szépen elkészített patch jóvoltából. Lessük meg mit tartalmaz ez a gyöngyszem. A patch célja, hogy next-gen konzolokhoz hasonló hangulatot varázsoljon a PC verzióba is. Tartalmában olyan dolgok találhatók, mint a next-gen konzolokon már használt eredmény kijelző, szebb színű, reálisabb gyepek, átdolgozott árnyékolás, izzadság és végre a szurkolókkal is eljátszadoztak, rajtuk is alakítottak első benyomásra olyan FIFA 2006 World Cup szurkolókhoz hasonlítanak. Ugyan a csillagokat nem hozta le nekünk a készítő, még az eget se, de szépen "kitapétázta" azt is. Minden esetre, inkább a képek beszéljenek róla talán többet mondanak, mint én azzal, hogy koptatom a billentyűzetet.
 
 

Következő letöltésünkkel hangolódjunk rá a Premier League rajtjára, mely a hétvégén fog bekövetkezni. Pontosabban egy stadionnal ami nem más, mint a Villa Park. Erről különösebben nem tudok mit írni, inkább nézzük a képet az többet mond róla.
A mai utolsó letöltés egy újabb patch, mely a francia bajnoksághoz készült. Tartalmaz arcokat, cipőket, minimezeket. A francia bajnokság híveinek egy kötelező darab. Erről is jöjjön az ilyenkor szokásos kép és közben el is búcsúzok, hamarosan jelentkezek, mert "Szenvedélyünk a szórakoztatás."
Ezek után jó szórakozást és sok gólt kívánok minden kedves olvasónak, hamarosan jelentkezek!

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

FIFA 09

megjelenés:

2008. október 03.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA Sports

Web Fórum
Magyarítás Galéria Demó
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!