Két nap után kirúgta FIFA-játékosát egy profi focicsapat

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A PSV Eindhoven nagy büszkeséggel jelentette be egy FIFA-játékos leigazolását, de aztán megnézték, miket posztolgatott Twitteren.
Nem újdonság, hogy a hagyományos profi csapatokat is egyre jobban érdekli az e-sport, de ahogy a PSV Eindhoven példája mutatja, várnak még rájuk új kihívások ezen a téren. Nemrég nagy csinnadrattával jelentette be a klub egy FIFA-játékos, Tony Kok leigazolását, de a srác nem sokáig maradt az e-sport-részleg tagja.


Hamar előkerült egy csomó, azóta törölt Twitter-üzenete, amiket a játékos és menedzsere el szerettek volna titkolni a PSV elől. Ezek között akad több, a nőket gyalázó tweet, de a nyilvánosságra került posztok között találtak egy olyan üzenetet is, amiben Tony a rivális holland csapat, az Ajax szurkolójaként minden PSV-drukkert szitokszóval illetett. Valahogy nem lepődtünk meg, hogy a FIFA-játékos ezt nem akarta megmutatni leendő munkaadóinak.

"A Kok által tanúsított online viselkedés olyan messze áll a PSV központi értékeitől, hogy nem folytathatjuk az együttműködésünket. Ez egy menthetetlenül kínos helyzet lett mind számunkra, mind neki"- nyilatkozta a klub mindössze két nappal a játékos ligazolásának bejelentését követően.

Tanulságos példája annak, hogy a mai világban kikerülhetetlenül használják a munkaadók, a munkavállalók felmérése a közösségi médiát. Ti jártatok már így?
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!