Interjú Október hónap legaktívabb ESL játékosával!

  • Gabu
  • 2012-11-04 14:00:01
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A Most Matches Competition lényege, hogy az ESL magyar ladderében minden hónapban a legaktívabb magyar játékos díjazásban részesül. Most az októberi győztest sikerült "mikrofon" végre kapnom. Lássuk, hogy vélekedik ő az ESL-ről és magáról a közösségi játékról!

Gabu:Üdv Gyoxy! Kérlek mutasd be pár szóban magadat.
Gyoxy:Sziasztok. Horváth Gábornak hívnak, 24 éves vagyok, DRV Zrt.-nél dolgozom, tavaly ősszel vettem meg a gamepadom a fifához és 2012 február óta játszom online kisebb nagyobb sikerekkel, az ESL oldalt idén a fifa 2013 megjelenésénél fedeztem fel.


Gabu:Miért jó az ESL-n játszani, mi fogott meg ennyire benne?
Gyoxy:A fifa 2012ben csak az ultimate team-ben és a szemtől szembeni idény mérkőzésekben játszottam, egyáltalán nem ismertem az ellenfelem korát, nemzetiségét, eredményeit. Itt az ESL közösségben az tetszik a legjobban hogy tudom a kapcsolatot tartani ellenfeleimmel ismerem a az eredményit, nemzetiségét, korát és úgy érzem hogy ez egy nagyon jó közösség, amibe kezdek beilleszkedni


Gabu:Néhány játékos túl bonyolultnak látja az oldalt. Te hogylátod ezt a kérdést?
Gyoxy:Az elején én is sajnáltam rá egy kicsit az időmet, hogy megismerjem az oldalt, de körülbelül egy órát szántam arra, hogy átolvassam az oldal működését stb. és ezek után teljesen könnyen kezelhetővé vált számomra. Bár lehet vannak még olyan funkciók amiket nem ismerek, de valószínű azokra nincs is szükségem egyenlőre.


Gabu: Az utóbbbi egy hónapban sok játékossal találkoztál, talán van akivel többször is. Hogy látod az ESL-n a ladderban gyakorlók színvonalát?
Gyoxy:Változó az ellenfeleim és a saját teljesítményem is. Sokszor van az, hogy nyerek egy meccset és pár napra rá ugyan attól az ellenféltől csúnyán kikapok vagy fordítva. A meglátásom az hogy akiknek a pontszámuk 1100 fölött van már elég jól űzik a játékot és folyamatosan tudnak fejlődni akik viszont alatta vannak azoknak még sokat kell gyakorolni.


Gabu: 108 meccs...ezzel minden idők legaktívabb játékosa vagy a magyar szekcióban, ha a havi aktivitást nézzük. Biztos voltak emlékezetes meccseid, kitudnál emelni ezek közül néhányat?
Gyoxy: 108 meccs alatt elég ingadozó volt a teljesítményem, ez a stadomon is látszik. Október 25-26-án voltam a legjobb fromámba 17 meccsen keresztül veretlen voltam. Itt olyan ellenfeleket győztem le mint Realmarci, Urbanszki, Joey. Ezeken a meccseken általában nem én szereztem meg a vezetést, de valahogy sikerült fordítanom. Gondolom a szerencse is eléggé közrejátszott, mivelazóta képtelen vagyok ellenük nyerni. Igyekszem felvenni velük a versenyt, de ők gyorsabban fejlődnek a játékban mint én.Gabu: Mit gondolsz a szorgalmon kívül mi szükségestetik még az eredményes játékhoz?
Gyoxy:Figyelni a jobb ellenfelek játékát és próbálni ellesni tőlük a különbőző trükköket, taktikákat. Youtube fifa 13 gameplay videók is segíthetnek a fejlődésben.


Gabu: Mögötted 103 meccsel végzett urbanszki. Tudatos volt a gyakorlás, hogy bezsebeld a díjat, vagy csak ahogy esik úgy koppan alapon játszottál?
Gyoxy: Eleinte nem foglalkoztam vele, de amikor láttam hogy eddig én játszottam a legtöbb mérkőzést és lassan telt le a hónap, akkor igyekeztem minnél többet játszani és megőrizni a legtöbb meccset játszott rangomat.

Gabu:Gondolom értesültél már a hamarosan induló 2on2 versenyről. Tervezel 2on2 csapatépítést vagy próbálsz fókuszálni az 1on1-re ?
Gyoxy:Szeretnék majd valamelyik klánhoz csatlakozni és részt venni egy csapatépítésben, de igazából még annyira nem álltam rá erre a témára. Ez fejlődés szempontjából is nagyon jó lenne.


Gabu: Az utolsó szó jogán mit üzennél azoknak akik fontolgatják a csatlakozást?
Gyoxy:Aki szeret fifázni és egy jó közösségbe akar tartozni annak irány az esl.hu!

Köszönöm szépen az időt és energiát Gyoxynak, amit az interjúra szánt, és ahogy Ő is mondta, ne hezitáljatok ,gyertek hiszen a verseny Novemberben is él. Lehet éppen ti lesztek a következő interjúm alanya...:


Gyoxy ESL Adatlapja
MMC Október - Eredményhírdetés
2on2 Teamplay Cup

FIFA13 ESL.HU Ranglista
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!