Infók szivárogtak ki a FIFA 19-ről!

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

Már csak két bő két hónap van hátra a FIFA 19 megjelenéséig, így nem meglepő, hogy olykor új információk derülnek ki a készülő játékról.

Újításokat tartalmaz majd a FIFA 19.

Már csak két bő két hónap van hátra a FIFA 19 megjelenéséig, így nem meglepő, hogy olykor új információk derülnek ki a készülő játékról.

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy már sokan szeretnék az új játékot kézben tartani. Úgy tűnik, hogy az EA SPORTS nem szeretne csalódást okozni a fanatikusoknak, így minden bizonnyal finomhangolásokkal érik el, hogy igazán menő és ütős legyen a játék.


Mi változik? Szabadon variálhatod a csapatod taktikáját.

A PES-ből jól ismert módszer szerint pontosan tudod majd variálni, hogy egy-egy játékos milyen szerepet vállaljon a támadásban és hogy milyen mélyen védekezzen a csapat. Ez rendkívül, elsősorban pozitív hatással lesz a játékmenetre, mivel így igen hatékonyan megtalálhatod a 4-1-2-1-2-es alakzat ellenszerét. Továbbá a szögletnél beállíthatjátok, hogy hányan menjenek fel (emlékeztek, amikor a kapust előrehoztátok, és egy következő szögletnél már rögtön a saját kapujában volt? J ). Így a kontrákból születő gólok száma relatíve csökkenni fog.


Hatékony védekezés

Edzőként azt is beállíthatjuk, hogy a csapatunk mit tegyen, ha elvesztik a labdát. Védjék a területet, vagy szerezzék vissza a lasztit. Esetleg letámadjanak egész pályán vagy saját térfélen? A FIFA 18-ban a csúszkával elméletben jó taktikát tudtunk kreálni, azonban sokszor nem volt életképes az elképzelés. Reméljük, ezen is változtatnak.

Másik újdonság, hogy szünet nélkül reagálhatunk a pályán látottakra. Például, ha a klasszikus angol 4-4-2-esben masírozunk, de biztonságosan szeretnénk játszani, miután megszereztük a vezetést, akkor mérkőzés közben állíthatjuk a stratégiát. Ezáltal dinamikussá válik a játék és sokkal élvezhetőbbek lesznek a meccsek.

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

Axidávid

2018-07-28 03:15:32 [1]

OFF: Beszarok hogy még van a Hungary lapcsaládból egy aktívan működő. Több is bírta januárig, de a nagyrészének 2015-ben ahogy láttam, befellegzett. Keep it up Patrik!

Adatlap

megjelenés:

ismeretlen

Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!