II. FIFAHungary Klánliga: Keress te is csapatot magadnak!

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Az előző szezon sikerén felbuzdulva, még így a nyár közepén, a FIFA 11 megjelenése előtt bő két hónappal is bátran jelentem be honlapunk következő bajnokságát, a II. FIFAHungary Klánligát. Az előzetes igényfelmérés alapján 8-10 csapatra számíthatunk, ami akár 80-100 ember versenyeztetését is biztosítja. Az előző bajnokságban megszokott 5on5 rendszertől eltérően, a nyári időszakra való tekintettel ezúttal 4 a 4 elleni összecsapásokra számíthattok.
A bajnokság menete, résztvevői:

A liga  a tavalyihoz hasonlóan két részre lesz osztva, őszi ill. tavaszi szezonra, azonban időhiány miatt az átigazolási időszak ennek megfelelően közel 3-4 napos lesz csak. A mérkőzések ugyancsak az eddigi szisztéma szerint csütörtökön és vasárnap este 8 órától kezdődnek a szokásos IRC csatornákon (#fh.cw1, fh.cw2, stb.) Mint említettem közel 10 csapat jelezte indulási szándékát, az újaknak most már nem javaslom klánok létrehozását, azonban ezekhez a csapatokhoz bátran lehet jelentkezni! Nézzük kikről is van szó: KD, SKZI, GoP, FTK, GFC, iN, SFC - ezek a biztosak. Rajtuk kívül esélyes a gLd/e.Xpert végleges összefonódása, a WotB, az Lv és a BFC.

Nevezés, részvételi feltételek:

Minden induló csapat legkésőbb Július 30-ig (péntek) adja le nevezési szándékát e-mailben az fhbajnoksag@gmail.com címre, hogy a párosítást meg tudjuk csinálni vasárnapig. Az átigazolási időszak Július 31-ig tart, utána már csak az "új játékosnak" számító emberek léphetnek be ESL-en a klánokba. A klánmérkőzéseken csak olyan playerek vehetnek részt akik a csapatuk ESL adatlapján szerepelnek, és a határidő előtt léptek be oda.

Szabályok, változások:

A szabályzatot a kezdésig folyamatosan finomítjuk és az újításokhoz megfelelően igazítjuk, azonban már most kiemelnék pár fontos változást, melyre az ESL-hez való igazodás miatt van szükségünk. Lássuk a leglényegesebbeket:
Sokan tudják mennyi probléma volt a kézi beadás ill. passz bekapcsoltságának ellenőrzésével, ezt a gondot ezúttal végre elfelejthetjük, hiszen végre megvan a megoldás! Bár sokan vitatják, de talán mégis ebből következik az a változás, hogy ezentúl a legendás nehézséget felváltja a Világklasszis, mind a kapus mind a játékszint tekintetében. Ezt a beállítást csakúgy mint eddig a legendást, most is a Lupus által készített Online patcherrel tudjuk fixálni, azonban most már nem az "EU" módot kell bekapcsolnunk, hanem az "Amateur Seriest"!

Jelentős változás továbbá az előző klánligához képest, hogy ezúttal az eredeti FIFA-val rendelkező, ún. profi klánok részvételével lesz megrendezve a bajnokság. Mindez nagy kihívást jelent az "amatőr" csapatoknak, és természetesen növeli a verseny színvonalát. Sokáig vitatott kérdés volt, hogy eredetis csapatból lehet-e igazolni játékost amatőr csapatba és ugyanez fordítva, de már erre is sikerült megtalálni a legbarátságosabb megoldást, ami talán minden csapat számára megfelelő. Ez lényegében úgy szól, hogy minden olyan eredeti fifaval rendelkező játékos játszhat tört fifás csapatban, aki még nem játszott a FIFA 10-el ESL waron és minden olyan tört fifás játszhat profi csapatban, akinek ESL-en akármelyik korábbi, vagy a mostani FIFA EASO accountja szerepel a Játékfiókok menüpontjában. Akinek ezzel kapcsolatban kérdései vannak még a bajnokság előtt tegye fel, ne a liga során legyenek ebből kellemetlenségek.

Természetesen a most nem említett korábbi szabályok (longball, bedobás, pause, hátrakezdés, stb.) továbbra is érvényesek, a teljes szabályzatban megtalálhatóak!

Csatlakozz te is!

Ha csapatot szeretnél menj fel a mIRC szobánkba, vagy érdeklődj hozzászólásban, illetve nálam és a többi csapatvezetőnél MSN-en. (Aki szeretne elérhetőséget adni a klánjához az nyugodtan megteheti hozzászólásban.)

IRC server: quakenet
Channel: #FIFAHungary
mIRC letöltése: katt  / Használati útmutató /
Akinek segítség kell keressen meg MSN-en: kikki@citromail.hu

További információk, minden forduló után naprakész tabella és fordulók menüpont: www.fifahungary.hu/klanliga

Kezdés Augusztus 1. (vasárnap) 20:00
Utolsó forduló 10 csapat esetén: Szeptember 30. (csütörtök) 20:00
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások2  

tommax

2010-07-23 15:25:46 [2]

éljen éljen éljeeen

codi

2010-07-22 13:14:48 [1]

Aki jónak érzni magát és klán-ba akar kerülni az keressen msn-en engem !!
tejfol14@hotmail.com
THX

Adatlap

FIFA 10

megjelenés:

2009. október 02.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA SPORTS

Web Fórum
Galéria Demó
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!