HSP 10: Jövő héten jön!

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

Sokan csak ezért veszik meg a FIFA-t, rengeteg ember veszi elő a rég megunt játékot csak ezért: idén is jön a FIFA Hungary és magyar virtuális focivilág legnagyobb kiegészítése, a Hungarian Superpatch, avagy a HSP!

 

HD-ben, teljes képernyőn a legjobb!

 

Ha elég régóta látogatjátok már a FIFA Hungaryt nyilván felfigyeltetek rá, hogy mindig problémákba ütközünk az aktuális HSP-t illetően. Valami csoda – na meg többéves tapasztalatunk – folytán idén minden rendben sikerül, tulajdonképpen nulla az esélye a patch csúszásának. A hibátlan kiegészítés érdekében minden eddiginél hosszabb tesztelésnek vetjük (/vetettük) alá a kiegészítést és szerencsére elmondhatjuk, hogy eddig minden probléma nélkül halad a folyamat.

 

Ami azonban nyilván többeket érdelek, az az, hogy mégis mit tartalmaz a 2010-es év magyar szuperpatche. Első sorban természetesen a magyar Soproni Ligát igyekszik a lehető legnagyobb realitással a játékba csempészni – és ennél sokkal tovább első körben nem is megyünk. A korábbi évek benyomásai alapján a legjobb megoldás az, ha kiadunk egy alap patchet, ami gyakorlatilag hibátlanul működik, majd pedig jön a full változat, a minden nyalánksággal felszerelt verzió.

 

Persze azért nem állunk meg ott, hogy minden játékost – természetesen a február 22-én lezárult átigazolási időszaknak megfelelően – a helyes csapatba teszünk, a Ferencvárosnak beállítunk egy zöld-fehér csíkos, a Debrecennek pedig egy egyszínű piros mezt: nagyfelbontású, nulla hibával rendelkező mezeket készítettünk minden egyes csapatnak, több gárdánál harmadik számú mezzel együtt. Maguk a játékosok sem éppen egysíkúan néznek ki, a FIFA alapbeállításaiból igyekeztünk kihozni a legtöbbet így, nem egyszer a valódi focistára kísértetiesen hasonló embereket sikerült készítenünk.

 

Emellett a valós szurkolói drapériák, a többnyire valósághűen beállított labdagrafikák igazi NB1-es hangulatot adnak majd a játéknak – persze annak csakis a legjobb értelmében. Ezeken kívül sikerült rábírunk a világ két legjobb cipőkészítőjét, Keegant és RedDevils86-et, hogy adják munkájukat a patchhez, így még valódibbá tudtuk tenni az amúgy sem unalmas HSP 10-et. Sőt, még egy nagyon hasznos lehetőséggel egészítettük ki a kiegészítést: Tommaxnak, a GOP FIFA-klán játékosának köszönhetően egy gombnyomással válthattok majd, hogy az eddig használt, vagy a magyar bajnoksággal felszerelt játékotokat kívánjátok-e használni.

 

És hogy mégis mikor lesz ez a használat? Nos, a premier időpontja 2010. március 3-a, vagyis jövő hét szerda. Addig érdemes még látogatnotok a FIFA Hungaryt, hiszen válogatott tartalmakkal készülünk a kiadás dátumáig, hogy enyhítsük a játékkal kapcsolatos hiányérzeteteket. Cikkek, letöltések és HSP-s tartalmak minden mennyiségben!

 

Ezen kívül azt ajánljuk, hogy a következő napokban böngésszétek a nagyobb magyar csapatok szurkolói oldalait, ugyanis rengeteg érdekességgel találkozhattok, ha elég szemfülesen olvasgatjátok az NB1 krémjének lapjait.

 

Végezetül, hogy ne csökkenjen a lelkesedésetek, még néhány képpel szolgálnánk a 2001 óta minden évben megjelenő HSP-ből!

  GalériaFIFA 10  
  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások328  
12 3 4 > >>

kovacszsolti14

2010-03-05 13:39:48 [328]

hogy lehet magyarosytani a játékot előre is kössz

Tomm!k@

2010-03-04 19:17:03 [327]

@18ULTRA85: csak a fájlt kell átnevezned. a hun.db-t eng.db-vé.

@Karellbata: köszi, hogy ilyen hosszan leírtad a véleményedet, örülnénk neki, ha mindenki így csinálná, ebből tényleg tudunk mi is tanulni.

a kiadás évek óta mindig este van. nem azért, hogy kibabráljunk veletek, hanem azért mert napközben mi is iskolába járunk és dolgozunk. tegnap nyolc óra után értem haza, rögtön nekiláttam a telepítő elkészítésének. sajnos, addig tartott, hogy csak így későn tudtuk kiadni.

persze, hülyeség most magyaráznom a magyarázhatatlant, de megpróbálom... a hotfix azért kellett, mert véletlen egy régi adatbázist tettem bele a telepítőbe. rögtön észrevettük, kicseréltem és kiadtuk az újjal. a jó adatbázissal volt tesztelve végig az egész.

az, hogy lite editionnek hívjuk, az azért van, mert szeretnénk érzékeltetni azt, hogy ez nem minden. azt, hogy most kiadtunk valamit, amire azt mondhatja mindenki, hogy oké itt van egy olyan magyar bajnokság, mint amit az electronic arts is kiadott volna, hogyha meglennének a licenceik a nb1-hez. korrekt adatbázis, korrekt grafikák. és ennyi. direkt. így terveztük. ezt mi sem bizonyítja annál jobban, hogy az előzőetes kommunikáció is arról szólt, hogy kiadunk valamit, amiben nincs semmi extra. azért hoyg működjön. és ha értesz egy kicsit is a számítógépekhez, akkor működik.

a "rendes hsp" nem tudjuk mikor jön ki. higgyétek el, így is rengeteg munkaóránk volt benne, szeretnénk kicsit kipihenni a fáradalmakat. most gondoljátok el, én suliba járok, mellette most tanulok vezetni, plusz még akkor csináljam a hsp-t. mikor szórakozom? mikor pihenek? értem én, hogy mindenki várja a patchet, de mindig csak azt tudom mondani, hogy a szabadidőnket áldozva rátok készül el mindig az aktuális hsp, amit ti ingyen és bérmentve megkaptok. persze, tanácsot lehet adni, ahogy Te, Karellbata, ezt tiszteljük is. de amikor csak a savat kapjuk, akkor azért elgondolkodunk rajta, hogy érdemes-e dolgoznunk ezzel.

épp ezért, ajánlom Neked is, hogy próbáld ki, ha nem tetszik, akkor töröld le, bajod nem lehet tőle!

18ULTRA85

2010-03-04 13:53:10 [326]

Akkor most pontosan hogy tudnám magyarosítani?

Karellbata

2010-03-04 09:02:24 [325]

Sziasztok!

El kell mondanom hogy 3-4 éve nem érdekel már a HSP...Állandó hibákkal amire persze kijöttek a többnél több javítások. A javításoknál általánosságban újra kellett kezdeni a menedzser módot. Voltak olyan hibák amik nem lettek kijavítva.... Én persze lelkes voltam a HSP-vel szemben, meghallottam hogy jön ki az éppen aktuális Fifára való kiegészítés. Sajna ez már 3-4 éve elmúlt bennem!

DE megváltozott a véleményem pozitív irányba, amikor elolvastam mik lesznek benne és megnéztem a képeket és a hozzá készített INTRO-t is... Nagyon csalogató volt a 2010.03.03 kiírás mindenki számára... A napnak a 2/3-ban szinte végig azt figyeltem hogy mikor jelenik meg hírként az új HSP! De csak teltek az órák, elérkeztünk ahoz az időhöz amikor már csak szűk 1 és fél óra választott el a csütörtöki naptól.... Persze sokaknak ez sem volt gáz, de azért egy megjelenésnél általában kora délutáni órákra időzítenek. (általánosságban) A megjelenés után egy kicsit lentebb ment a hangulatom mihelyt megláttam a kiírást "LITE EDITION"..... Le sem töltöttem! Hogy miért is?... Mert nem erre számítottam, mint velem együtt sokan mások. Persze vehetnénk úgy is hogy ez egy kis ízelítő a később megjelenő EGÉSZ HSP kiegészítőhöz. Én azért másként látom ezt.... A hírekben is arról lehetett olvasni, azért tartott ennyi ideig mert egy alapos tesztelésen ment át...Ilyenkor jönnek fel bennem a kérdések: "- akkor most csak a LITE EDITION lett sokáig próbálva vagy valami nem kerek és inkább gyorsan ki lett adva egy kisebb változat? - miért nem lett úgy hirdetve hamarosan jön a LITE EDITION?" ....lehetne még kérdéseket feltenni. Ami szerintem többekben már megfogalmazódott, de inkább még várnak vele.
Ma felkeltem és az első tennivalóim között az volt hogy megnézem ki-e jött a rendes. Hát nem, de már is szembesülni kellett a ténnyel ami kiszúrta a szemem...HOTFIX...(akkor ezek szerintem még sem lett alaposan áttesztelve).... Utána ránézek erre az oldalra és látom az elégedetlenségeket... Én nem tudom milyen is lett valójában a LITE kiegészítő, de azért látom vannak nagyobb negatív kritikák róla! Jahh... és a főbb dolog, a csalódottság... Mivel késő este kellett sokaknak szembesülnie azzal hogy LITE-ot kapnak "kipróbálásra". S vannak olyanok is akiknek el sem indult valami végett és egy hosszúnak tűnő várakozás után sem tudta kipróbálni a várva várt HSP-t!

Én ezek után is még várok, mivel számomra úgy tűnt elsőre hogy végre ez a kiegészítő jobban kifog emelkedni az eddig kiadott HSP-k közül.
REMÉLNI tudom csak hogy nem lesz csalódás és sokat tudok majd vele játszani.

.....s végezetül feltennék az illetékes(ek)nek egy kérdést.
- Mennyi időt kell még várni a FULL HSP-re?

(jahh, csak egy kis piszkálódás a végére
- A FULL verzió után szoktak kiadni LITE verzót azoknak a számára akiknek nem adatik meg nagyobb teljesítményű gép, de ez leginkább a programokra jellemző!)

Messok10

2010-03-04 06:31:44 [324]

Mikorra várható a rendes HSP10????

Tomm!k@

2010-03-04 00:04:25 [323]

@18ULTRA85: direkt nincsenek benne extrák, hogy működjön. a drapikról annyit, hogy a fifába hat darabot lehet betenni, és ezeket ismétli az egész stadionban. ezzzel nem tudunk mit kezdeni. az, hogy maradt angol a játék csak annak köszönhető, hogy egyértelműen angol nyelvű játékod van. Ha akarod, magyarítsd, a fifa 10datacmnfe mappában a hun.db-t nevezd át eng.db-re. mi azért nem cisnáltuk, mert külföldiek is letöltik, akik meg nyilván nem magyarul akarnak játszani, hanem angolul...

a hlp-t nem szeretném becsmérelni, de srácok, ha nektek az a szint megfelel akkor oké. szerintem nem kilóra mérik...

@újpest17: miért nem tetszik? oké, beírod a véleményed, de semmi instrukciót nem kaptunk, hogy miben kéne javulnia. szívesen vesszük bárkinek a véleményét, hogy olyat tudjunk kiadni, ami mindenkinek tetszik.

újpest17

2010-03-03 23:21:41 [322]

hát most mondok valamit egykét embernek biztos nem fog tetszeni de nem érdekel mindenkinek saját vélememénye de gyerekek kis adtátok volna inkább köszönjük az időt meg munkát rá meg minden de ezt nem gondoltam volna évek ota ez a legszarabb hsp bocsánatot kérek de ez akkor is igy van jah ráadásul ki is dob és regeneráltam már a fifát is de semmi ugyhogy hajrá srácok

18ULTRA85

2010-03-03 23:11:05 [321]

Hát ne haragudjatok de ez vicc
Lehet csak nállam nem okés, de:
1. maradt angol a játék..kezdésnél választhatok 2db spanyol, 2db portugál, angol..
2. 14 mega ennyi idő alatt??nincs ebbe semmi extra..szurkolói hang,stadion, drapik is viccesek..(amiből valóságba 1 van, abból itt 30, rengeteg meg kihagyva.)
3. hát eddig nézve hlp télleg sokkal jobbnak tűnik..teljes magyarosítás, szurkolói hangok, drapik is jobbak(több is van), nem csak a felnőtt játékosok vannak benne, hanem rengeteg fiatal, B-csapatos.

hungaristafradista

2010-03-03 23:07:03 [320]

csá

6a-.

2010-03-03 23:06:15 [319]

én megyek hello

hungaristafradista

2010-03-03 23:05:40 [318]

most telepitek vmit a mit a total c.ban találtam

6a-.

2010-03-03 23:04:04 [317]

akkor nem toom amugy a hlp jobb

hungaristafradista

2010-03-03 23:02:47 [316]

akarok játszani és kidob

6a-.

2010-03-03 23:02:45 [315]

egy helyen kel lenn i3 fájnak és ugy

hungaristafradista

2010-03-03 23:02:08 [314]

nekem nem jó

6a-.

2010-03-03 23:00:48 [313]

hangarofradista az egész mappát másold ki és ugy futasd az exét!

hungaristafradista

2010-03-03 22:56:28 [312]

HELP segitsetek!!!!!!!!!!

hungaristafradista

2010-03-03 22:55:56 [311]

a HSP.dat az mi??????????? azt hova?????????

6a-.

2010-03-03 22:55:03 [310]

Nah én mek sziasztoK!

Slewy

2010-03-03 22:54:53 [309]

úhh van aztán itten színnnvoonal ehhh

Leszarom melyik magyar csapat lesz a király, csak az egyik már tényleg alkosson valami maradandót, monjduk rendszeres bl szereplést... annyi, hogy ne Az UTE legyen , mondjuk amilyen szarok mostanában ez a veszély nem áll fenn

6a-.

2010-03-03 22:54:33 [308]

az-t kel csináldni hogy az egész mapát ki kel másolni nem csak az exét!

6a-.

2010-03-03 22:53:57 [307]

má joXD

555shoe

2010-03-03 22:52:39 [306]

6a-.: Futtasd administratorként (magyar win7ben talán rendszergazda)

hungaristafradista

2010-03-03 22:51:23 [305]

nekem is vmi szar

6a-.

2010-03-03 22:50:42 [304]

NEKEM NEM IDUL A SETUP!

hungaristafradista

2010-03-03 22:49:56 [303]

ti igazán fasza srácok vagytok

hungaristafradista

2010-03-03 22:49:30 [302]

Srácok szertnáém mindenkinek megköszönni h megvártátok velem eggyüt

hungaristafradista

2010-03-03 22:48:31 [301]

jjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

fradi_29

2010-03-03 22:48:04 [300]

na fiúk..az van hogy ma még fent lesz.. a game..ezt írta kiki-ákos..:d neki lehet hinni..elv ő 14,07MB írt méretnek..xD lehet elírta kitudja..:d na szal kitartás..

6a-.

2010-03-03 22:47:37 [299]

MEG JELENT HSP LITE EDITON!

hungaristafradista

2010-03-03 22:47:34 [298]

de azért hajrá

ferenc001

2010-03-03 22:47:20 [297]

Figyelem, figyelem! HSP 10 Lite Edition letölthető!

hungaristafradista

2010-03-03 22:47:16 [296]

nem fogod tudni

6a-.

2010-03-03 22:47:04 [295]

6a-.

2010-03-03 22:46:12 [294]

a hsp 09-et rá tutom rakni a fifa 10-re?

hungaristafradista

2010-03-03 22:45:56 [293]

én az elején elhittem mondjuk nem hazuttál

Sanya05

2010-03-03 22:45:53 [292]

Szabics "Ó igen, ez az megvan megvaaaan"
Szabics csaja: "Ó, drágám ilyen jó volt?"
Szabics: "Mi? Ja nem kijött a játék! Ez aaaaaz!"

koszegvary

2010-03-03 22:45:29 [291]

Folytassuk a szöveget

Ferencváros Pezzo Di merda

hungaristafradista

2010-03-03 22:45:22 [290]

te annyira hülye vagy :D:d

6a-.

2010-03-03 22:44:39 [289]

sztem eről beszál
HSP 10: Jövő héten jön!

* Tomm!k@
* —
* 2010-02-24 20:14:54

anubys86

2010-03-03 22:44:36 [288]

Az oldal tetején itt te csira

Sanya05

2010-03-03 22:44:28 [287]

Szabics, szerintem te nézd a monitort miközben ő.....

hungaristafradista

2010-03-03 22:44:13 [286]

hungaristafradista te teljesen kivagy az élettől....! mááááááá mééééééééé

fradi_29

2010-03-03 22:43:31 [285]

XDDDDDDDD sztem küld át a csajod elleszünk 3asba én ő mega csajom XD te meg várd meg szedd le nekem és hozd át XD naugye jó ez

hungaristafradista

2010-03-03 22:43:29 [284]

mi van ne szopassss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hol van te csira????????????????????????

koszegvary

2010-03-03 22:43:26 [283]

hungaristafradista te teljesen kivagy az élettől....!

anubys86

2010-03-03 22:42:13 [282]

HSP 10: Jövő héten jön! lvastátok már?

hungaristafradista

2010-03-03 22:42:05 [281]

szex szex szex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6a-.

2010-03-03 22:41:52 [280]

szabics ha jó vele a szex akkor szex

Szabics

2010-03-03 22:41:05 [279]

Most a csajom döntés elé állított: szex, vagy várjak még tovább erre!
Szerintetek??????

12 3 4 > >>

Adatlap

FIFA 10

megjelenés:

2009. október 02.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA SPORTS

Web Fórum
Galéria Demó
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!