HSP 09 PREMIER

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Néhány nappal az első megjelenés után elérkezett az idő a végső verzió kiadásához. Elkészült tehát a Hungarian Super Patch 2009 működő, teljesverziós kiadása. Lássuk mit is kaptok és mi változik a patch letöltésével. Úgyérzem méltán nevezhetjük premiernek ezt a napot!
Kollégáim igen érdekes történelem órát tartottak a minden évben megjelenő kiegészítésünkről, ami röviden a HSP betűkkel fémjelzett magyar bajnokságot importálja a FIFA éppen aktuális verziójába. Érdekes megfigyelni, hogy egy igen erős átok ül ezen a kiegészítőn. Ugyanis minden évben valahogy az első kiadások nem teljesen működnek megfelelően. Ám idén villám gyorsasággal adminisztráltuk a hibákat és készítettük el a működő verziót. Lássuk tehát mi került a levesbe idén.



Egy kis ízelítő...


A teljes magyar első osztály, tehát a Soproni liga16 csapata zászlókkal, mezekkel, logókkal, legfrissebb kerettel már igen "kopasz" verziónak számít a mai világban. Ennek következtében megspékeltük 16 darab stadionnal és egyedi szurkolói hangokkal a patch állományát. A komercializálódott világban ilyenkor szokás az "Ez még nem minden!" marketing mondat elsütése. Ugyanis a menügrafikák, reklámtáblák, szponzorok és új menedzser arcok mellett oldalunk "gameplay patch" add-onjának 2.2-es verziója is debütál majd a képernyőkön. Azonban ezzel is csupán két-háromszáz megabájt memmóriát foglalnánk el lemezeteken és hamar beleunnátok a játékba. Így a lehetősség a BL-be való feljutáshoz szintén szerepel ebben a csomagban. A magyar bajnok csapat tehát bejut a BL selejtezőkbe és onnan menetelhet tovább. De nem áll meg itt a jó öreg "manager mód" újdonsült palettája. A gameplay patch feltelepítésével sokkal élethűbben lehet menetelni a foci karrier rögös útján és a csapat hangulata illetve a szurkolói támogatottság is sokkal érzékenyebben változik majd. Külön kis kuriózumnak számít, hogy ismert személyiségek bőrébe bújhatunk menedzser karrierünk kezdetén. A nemzetközi szereplésekhez azért nemzetközileg frissített adatbázis is dukál. Több külföldi bajnokság átigazolásait "rosterét" frissítettük, így teljesen reális élménnyel gazdagodtok majd mikor összecsaptok egy külföldi csapattal.




Az új gameplayben realisztikusabbak az ütközések és az esések!

Érdemes néhány szót említeni a sok problémát okozó "fath builder" programról. Siekrült végre saját magunknak is kifejleszteni egy teljesen saját konstrukciót, ami sokkal stabilabban működik mint bármelyik vetélytársa. Ha ezek után bárkinek gondja akad a játékkal fórumonkon a megfelelő topikokban állunk rendelkezésre és segítünk megoldani a bajokat.

Telepítés:

Indítsátok el a letöltött *.exe fájlt és kövessétek a megjelenő utasításokat. Ajánlott olyan FIFA 09 játékra telepíteni, amin eddig még nem volt HSP telepítve. Egyéb más kiegészítések nem feltétlenül zavarják a működést, de hiba esetén szűz fifára érdemes pakolni. Telepítés közben felugorhat egy fekete ablak. A sikeres telepítésérdekében ne zárjátok be és addig ne lépjetek ki a telepítőből amig automatikusan be nem zárult. A telepítő mindent automatikusan beállít és felmásol, tehát nincs más dolgotok mint hátradőlni és türelmesnek lenni. Telepítés közben továbbá kiválaszthatjátok mit szeretnétek a játékba importálni. Három nagy csoport van: adatbázis, gameplay, audió. A címkék magukért beszélnek, viszont az audió fájlok az adatbázis telepítése nélkül nem működnek. Az adatbázis és a gameplay azonban önmagában is telepíthető. A stadionokat és a grafikákat az "adatbázis" csoport tartalmazza.

Előforduló hibák:

Sajnos a hangok még nem minden gépen lehetnek tökéletesek. Így előfordulhat, hogy a kommentátor vagy a menüzene kikapcsolódik a játék folyamán. A vendég tábor sem minden gépen aktív teljesen. Folyamatosan dolgozunk a problémán, addig is egy igen élvezhető kis hangorkán várja azokat akik elég bátrak kipróbálni.

Menü közben akkor fagyhat a játék, ha nem rendelkeztek elegendő memóriával gépetekben. A hangok miatti fagyás kijavítva teljesen. Kilépésnél várjátok meg, amig a megjelenő kis floppy lemez eltűnik, csak utána kattintsatok az "igen" gombra.

Ha a játékosok meccs közben eltűnnek vagy furcsán viselkednek, az a gépetekben lévő RAM terheltségét jelenti. Érdemes ilyenkor újraindítani a sámítógépet vagy néhány egyéb alkalmazást bezárni.

________________

Végezetül szeretnénk mindenki figyelmét fenntartani az oldalunkkal kapcsolatban, mert a napokban több kiegészítés érkezik a magyar bajnoksághoz és az NB2 is a küszöböt koptatja már. Az alábbi linken elérhetitek a fórumunk megfelelő topikjait:



!FIGYELEM!

A HSP 09 volume 1. verzióját tölthetitek le itt. Az előző verziók nem teljesen működőképesek. Mindenképpen a HSP 09 vol. 1-et töltsétek. Egyelőre egy szálon tudtok tölteni. Hamarosan további kettőt aktiválunk. A letöltési sebesség így lassabb lehet!

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások183  
12 3 4 > >>

patsm00re18

2020-12-14 02:35:44 [183]

Do your research https://www.google.com" target="_blank">Google

patsm00re18

2020-12-14 02:35:18 [182]

Do your research at https://www.google.com" target="_blank">Google

attis613

2010-01-04 11:41:29 [181]

hogy lehet innen letölteni bármit is?????????????????????????????????

Kyle3210

2009-09-20 21:43:42 [180]

nekem megy ha felteszem az 1.3 majd az 1.4ez

kocszi

2009-05-13 13:37:44 [179]

bayern-munchen --

sztem rájöttem mi lehet a gond! az 1.4-et felteszem nekem is behal minden! szal csak a1.3-at használom és okés az egséz!

kocszi

2009-05-13 12:28:17 [178]

nekem is ilyen problémám van! felteszem a szűz fifát! crackelem! amjd feltemszem az 1.3-at aztán az 1.4-et és a meccs betöltésénél mindig kilép!!!! miért van ez?????? SEGÍTSEN VALAKI! MEGŐRÜLÖK HA NEM LESZ JÓÓÓ!

bayern-munchen

2009-04-24 10:25:31 [177]

hellosztok! nekem nagyon nagy gondom van.... hiába feltelepítettem 2x is szűz fifára a hsp-t, a meccs betöltésénél mindig kilép és kiírja h hibajelentés küldése... már [censored] ideges vagyok...mi a szart lehet csinálni????????:@:@:@

Neosnd

2009-03-22 22:00:47 [176]

Azt a gusztustalan reklámhajhász mindenedet... Remélem jól megszedted már magad ebből. Az ilyeneket kellene kitiltani innen :@

sanyafifa

2009-03-14 17:26:39 [175]

sziasztok!
nem tudnátok e megmondani hogy lesz-e Uefa CL 08/09????ha tugggya vlaki legyen szives irjon!

qwe

2009-03-12 19:34:36 [174]

FIFAHUNGARY grat a hsp-hez nekem minden jo kivéve a dvsc stadion ful piros de nem gond györrel mek ugy is szal grat és naon várom nb2-őt és léccy KÉRLEK LEGYEN nb3 Dráva csoport, kérlek titeket elöre is kösz, HAJRÁ SZENTLŐRINC SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ferkovics93

2009-03-11 18:45:13 [173]

sziasztok!!! valki segítsen már nekm felraktam de mikor elkezdek jácani akakor elkezd be torzulni a kép ien színcsíkok jönnek ki !!! lécci segítsettek nagyon fontos!!!

HALADÁS

2009-03-10 19:44:35 [172]

Nekem miden jó , csak a hali szurkoloknak nincsen hangja , de gratt!!

szcsaba95

2009-03-09 19:29:24 [171]

És még annyi h te voltál bal****sz h nem tudtad feltelepíteni...elnézést a kifejezésért de ideges lettem!:@

szcsaba95

2009-03-09 19:27:56 [170]

realhenry neked nem szabadna géped adni a kezedbe
Inkább köszönnéd meg nekik ezt a sok hónapi kitartó munkát nem itt szidni amm meg 10 emberbők 8-nak jó és amit Tua mond minden patch elött egyértelmüen kell b.másolatot készíteni..
Én 6 éves korom óta FIFA-zok mondhatnám mániákus lettem ás amióta HSP van én azóta használom és egyszer nem volt ennyi gond vele és eccer nem volt még ilyen jó tehát szerintem kuss!!!!

fradikrueger

2009-03-08 12:34:11 [169]

nemtudom miért kell hőbörögni büdös paraszt módjára.
közölve lett, hogy mik lehetnek a problémák, mire figyelj.
nekem nem tünt el semmi, egy "szűz" fifára raktam fel és megy. (persze megértem ha vkinek eltüntek a mentései és húdegecire kivan akadva.)
Nálam minden működik. kivéve a dvsc stadion telibe piros, dehát úgyis a pokol legmélyebb bugyraiba küldöm őket hehe . nem felkapni dvsc fanatikusok, a játék és a kiegészítés erre is szolgál hogy mindenki a szeretett csapatával váltsa meg a világot.
Köszönet a munkáért. tényleg jólett, várom a nb2 peccset

curseblade

2009-03-07 22:02:43 [168]

A koromat inkább ne firtassuk, meglepődnél...csak piszkosul kiakadok a fellengzős célozgatásoktól...attól még nem leszel hiper művelt hogy nem írod le konkrétan mire gondolsz, csak irónikusan célozgatsz....
nomeg a rengeteg munkát amit ingyen és bérmentve tölthetsz le, nem illik fikázni...a nyakamat rá hogy még a FIFA-t sem vetted, csak letöltve királykodsz...szerintem is menk PES-ezni

akos170

2009-03-07 13:53:23 [167]

Sziasztok!
Megtudná nekem valaki mondani hogy mi a címe annak a zenének amely akkor hangzik el amikor az MTK gólt lő,vagy esetleg az mondjátok már meg hogy azt honnan lehetne letölteni?Nagyon kellene az a szám.Köszönöm előre is a segítséget.

Tua

2009-03-07 12:26:32 [166]

Kedves realhenry,

Először is tisztázzunk valamit: minden patch feltelepítése úgy kezdődik, hogy csinálsz egy biztonsági mentést a FIFA-dról. Így kapásból nem fog tönkremenni. A másik meg az, hogy nem kötelező letölteni a HSP-t. Ha meg fel is tetted, és nem működik, nálad kell keresni a hibát, ugyanis az emberek 90%-nál működik. (Még ha van akinél befagy, stb, annak is megy.)

Hamarosan jön egy frissítés az egészhez, az annyira letisztitott verzió lesz, amennyire csak lehet. Én azt mondom, adj neki egy esélyt. Eszméletlen mennyit dolgozunk rajta, majd Ti is észreveszitek, hogy ilyen kis idő alatt máris mennyit fejlődött a patch. Több nagy nevet is sikerült felkérnünk, így egy kis grafikai tunningot is kap a dolog ráadásul.

Akinek problémái vannak továbbra is KÉREM, hogy ne legalja stílusban, a munkánkat a földbe tiporva adja elő. Attól még, mert pár gépen nem úgy megy a HSP, mint ahogy azt szeretnénk még nem azt jelenti, hogy nem egy minőségi kiegészítéssel van dolgotok. Egyszerűen csak a telepítéssel kapcsolatos dolgok nem 100%-osak még a visszajelzések szerint, dehát emberekből vagyunk mi is.

Üdvözlettel, Tua

realhenry

2009-03-07 12:10:41 [165]

Oké, innentől befejeztem!Az a hozzászólásom messze normálisabb volt mint amilyen lehetett volna.Én nem szidtam senkit, nem dícsértem senkinek az édesanyját, és nem vontam kétségbe senkinek a 70 fölötti IQ-ját stb... Mégis milyen legyen egy olyan embernek a hozzászólása akinek a legjobb mentései, sőt az egész játéka elveszett. Most néztem meg és teljesen kiakadtam, aki engem lebal...-ozott az egy gyerek! Azt hiszi, hogy az interneten játszhatja az eszét.Szóval utoljára is ezer meg ezer köszönet a HSP(vagy inkább hösöpö) 09-ért, és sok sikert annak aki volt olyan kedves, hogy megpróbálta feltörni a gépem.Na én megyek PES-ezni.Cső all!

izomman

2009-03-06 21:15:03 [164]

Ja enyébként fasza lett

izomman

2009-03-06 21:14:13 [163]

Miért itt kell baszogatni egymást??? Elegem van már abból, hogy az összes komment arról szól, hogy cseszegetitek így meg úgy egymást. Nem tetszik valakinek oké leszarom de azután miért kell még 99999-szer ezért lecseszni? Megértem mindkét felet mert a készítőknek rengeteg munkája volt vele, de lehet valakinek nem tetszik(akkor töltse le az RLSP-t...) minek kell ennyit foglalkozni ezzel???????????????????????????????? HSP 4ever, hajrá FRADI

curseblade

2009-03-06 20:06:43 [162]

azért az előző hozzászólásod messze nem volt normális, ezt gondolom te is belátod...az utolsó is eléggé "célozgatós" és irónikus volt...
amúgymeg Te magad megadtad a választ:
TE töltötted le, TE telepítetted, TE basztad el....
...
másoknak megy és sztem mivel Téged csak a saját fifád érdekel, másokat is így lehetnek vele, ergo mások le se szarják a TE fifádat....

realhenry

2009-03-06 15:10:40 [161]

Na gyerekek itt aztán magas a színvonal! Írok egy normális hangvételü hozzászólást, erre le bal...-osznak. Hát igen a magyar átlagember.Ezért is tartunk ott ahol most vagyunk.Tudom hogy törölni fogjátok a hozzászólást mert nem témába illő, de akkor már tudom hogy valaki elolvasta aki itt számít. Egyébként nem telepítettem rossz helyre.Köszi hogy elolvastátok és rengeteg köszönet a csodás HSP 09-ért.

AudiA4

2009-03-06 14:43:01 [160]

Sziasztok.Nekem az lenne a problémám,hogy amint felraktam a HSP-t a belépésig minden megvolt.Egy valami hiányzott: A magyar bajnokság,de a hibákból a létező összes előjött,plusz használhatatlan lett a játék.Többször is újratelepítettem,de azóta sem megy jah,és a vezérlőpultból sem tudom törölni a patch-et.
segítsen valaki!

CostaCurta95

2009-03-05 19:49:42 [159]

shoenak igaza van csak te vagy balfasz, mindenkinek működik majdnem... szar helyre telepítewtted az a véleményem...

555shoe

2009-03-05 16:24:34 [158]

Nem minket kéne szidni, hogy nem tudod feltelepíteni...

realhenry

2009-03-05 16:20:57 [157]

Gratulálok a HSP 09-hez!Tönkretette az egész fifám és a mentéseimet.

Tisztelem a munkátokat, biztosan nehéz volt megcsinálni, de ilyen nem kellene kiadni.Tudom, hogy semmilyen garanciát nem vállaltok és csak saját felelősségemre töltöm le, de én szégyellném magam a helyetekben.Azzal is tisztában vagyok hogy másoknak talán működik, ezzel ne jöjjön senki.Engem nem érdekelnek mások csak a saját fifám.

Azért kösz a sok munkát,csak hiába volt ugyanis ha tönkre akartam volna tenni a játékomat akkor az egyedül is megtudtam volna csinálni.

MilkeDriwe

2009-03-03 20:15:23 [156]

IDEGILEG KIVAGYOK ! ! !
Végre vezetek 1-0-ra, erre szöglettel jön az ellenfél...
Előrehozza a kapusát és befagy az egész ....
Szétb*sz az ideg....

curseblade

2009-03-03 16:32:38 [155]

biztos vagyok benne, hogy sok és kemény munka, én türelmesen várom...

555shoe

2009-03-03 15:11:10 [154]

Nem a stadionokkal bíbelődünk. Azt egy "külsős csapat" csinálja, ha csinálja... Az adatbázis hatalmas, meg van minimum 64 mez, kapusokkal együtt 96...

Csak az ETO

2009-03-03 14:31:56 [153]

hELLO Feltetem a HSP 09 VOL.1-ET de elaqkarom inditani a játékot azt be se lép egyszere kilép???Segitsetek

HALADÁS

2009-03-03 13:48:57 [152]

De van kosaras játék! A 2k9

MoonShark

2009-03-03 07:13:57 [151]

Osztom curseblade véleményét, NB2 nélkül le se töltöm
Ha ott a Fradi ha nincs, úgy teljes.. Nem kell stadionokkkal bíbelődni, lehet 1 sablon stadion az NB2eseknek is, csak legyen NB2,,

qwe

2009-03-02 21:10:24 [150]

MIT CSINÁLJAK A TELEPITÉSNÉL A ZDATA 6.-OS FÁJLT NEM ENGEDI...MIT TEGYEK??????????????????????????????????????????????????????????????

555shoe

2009-03-02 19:48:37 [149]

Tavaly páran nekiálltunk az NBA 08-ba megcsinálni, de lelkesedés híján abbahagytuk. NBA 09 meg nincs PC-re...

HALADÁS

2009-03-02 19:30:27 [148]

Ez a csapat nem csinálá meg a kosárlabdába is az NB 1-et??
Amúgy nagyon jó lett! gratt!

curseblade

2009-03-02 18:56:54 [147]

no ftc, no download....



mindenesetre le a kalappal és gracc az önzetlen és -képek alapján, nomeg az elmúlt évekből kiindulva- a profi munkáért...
talán ha lesz NBII patch...

attlee74

2009-03-02 12:49:33 [146]

Nekem bejött ez a verzió! Most már csak az Újpest új mezeit adjátok ki, majd importáljuk.

egocrazy

2009-03-02 07:08:52 [145]

nekem csak 1 gondom van:S a dvsc stadionja tele van ien piros,zöldes izével:S ez csak nálam ien vagy ez a patch hibája? ha igen akkor várom a javitást

Zsul

2009-03-02 03:58:15 [144]

Nem raknátok e ki olyan videót, amely főként ezt az új gampley-ből fakadó eséseket, ütközéseket mutatja be?

albavolan

2009-03-01 21:38:19 [143]

Nekem is kb ez van 1G-ás PCIE videókártyával, és totál nem megy. Az első ment, majd utánna már az sem. Elértem azt, hogy sehogy sem megy ha újrarakom és registryből törlöm akkor sem.

Bandu86

2009-03-01 21:35:22 [142]

SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!Kétszer inditottam el a vol.1 letöltést,és mind2× megállt!!!! Elöször 290MB-nál,másodjára 18MB-nál!
MIÉRT!!!! Légyszi segitsetek,mert nagyon felakarom tenni!!

ÁdámqO

2009-03-01 20:21:46 [141]

legyen NB II és NB III is mint a FIFA 07-nél

Nub

2009-03-01 20:17:29 [140]

Bocs, akinek nem jók a hangok, az inkább törölje le és hangok nélkül telepítse a HSP-t,majd a 100%-os verzióval vagy várjon, és lesz majd hozzá javítás?

Mago(R)

2009-03-01 20:13:13 [139]

Hamarosan érkezik a gameplay patch javítás és még más is

csondorb

2009-03-01 20:01:31 [138]

hát én szurkoló hangok nélkül telepítettem letöltöttem a sound master-t ztehez csináltam pár szurkoló hangot aztán azt tettem be meg megcsináltam a magyar kupát elvileg aki megnyeri indul az uefaba is, de ez majd kiderül...
kicsit tényleg sok a sérülés sima becsúszás, ami kicsit keményebb, de tiszta szerelés ott is megsérülnek, mondjuk mint arsenal drukker a sok sérültet már megszoktam amúgy jó hogy sérülékenyebbek, nad de ez kicsit túlzás

Aszi

2009-03-01 19:28:40 [137]

szerintem is nagyin jó lett a patch, viszont lenne egy kérdésem: a menügrafika alatt mit értetek, azt hogy rooney helyett petneházi van?
mert nekem csak az a különbség meg hogy a soproni liga logója virít kezdésnél!

újpest17

2009-03-01 19:26:51 [136]

Grat. patchért fiuk nagyon jó!!!!!!

Csak az ETO

2009-03-01 19:16:39 [135]

555 shone fel fetelek smn en ha van idöd tudnánk neszélni??,

gergo88

2009-03-01 19:15:03 [134]

Nagyon jó!!!!!!!!
Nekem működnek a HANGOK IS KOMMENTÁTORRAL MEG SZURKOLÓKKAL!!!!!!
NAGYON KÖSZÖNÖM FIUK!!!!!!

12 3 4 > >>

Adatlap

FIFA 09

megjelenés:

2008. október 03.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA Sports

Web Fórum
Magyarítás Galéria Demó
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!