Fifa 13 Demo tapasztalatok

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A tegnap  megjelent Fifa 13 demoban szerzett tapasztalataimat olvashatjátok itt el.
Először is arra hívnám fel a figyelmet, hogy akiknek kilép a játék szögleteknél és szabadrúgásoknál egy gamepadel könnyedén orvosolhatják ezt a hibát.

Most pedig pár szó a játékról:

A Fifa 13 demoba néhány dolog belekerült a Skill Gamesből. Mikor elkezded a meccset a régi kapuralövés helyett, bekerült pár bronz szintű feladat a már említett új funkcióból. A meccskezdési videó is megváltozott most már a kivonulás során láthatunk biztonsági őröket és kamerásokat.





Meccs közben meglehet figyelni hogy milyen érzékenyen veszik át a labdát a játékosok, de még az is észrevehető hogy a labda nélküliek a sprintelése is megváltozott. Cserélések közben is sok minden változott pl: a csere közben láthatjuk az a táblát amin a lecserélt játékos és a beálló ember mezszámát mutatja.

Nekem nagyon tetszik az hogy csapatválasztásnál mutatja a játék hogy kivan jó formában és ki nem. Írjátok meg ti is a tapasztalataitokat!

Annak aki még esetleg nem töltötte le a DEMO-t itt egy pár kép kedvcsinálónak. 
















  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások39  

Gyuff

2012-09-18 19:28:13 [39]

Marci: Hasonló lesz a 12 höz de profibb kifinomultabb tökéletesebb. Áll. lehet majd játékosokat elcserélni is egy másik klubbal valamint ami biztos a játékossal bonyolultabb lesz tárgyalni bár rosszul fogalmaztam inkább realisztikusabb mivel még azt is meg kell határoznod, hogy cserének igazolod vagy kezdőkét számolsz vele. Izgalmasnak ígérkezik már nagyon várom!

marci54321

2012-09-17 16:59:38 [38]

Valaki tud valamit menedzser módról?rn

realfan2012

2012-09-14 21:54:30 [37]

Lenne egy problémámrnrnLeszedtem, felraktam. Minden fasza egészen addig míg el nem akarom kezdeni a meccset, ugyan is mikor rámegyek, hogy meccs lejátszása, folyton kilép. Mitől? Próbáltam Gamepaddal is, azzal is kilépett. Mi a gond?

Gyuff

2012-09-14 10:58:53 [36]

A játék már már tökéletes de a 12 is szinte az volt. Nem negatív kritikának szántam h nem változott olyan sokat nekem a 12-is jó volt a Euro2012 már tökéletes is volt ez is az de a játékosok kinézetében csalódtam. Most a grafikára meg az arcokra kellene ráállni hisz a játék már már csak csiszolgatásokra szorul. Fullos lesz a két spanyol liga? A kicsik is? Na az jó hír! Akkor ott kezdem a 13-at valamelyik kicsivel.Van akit nem érdekelnek az arcok mert a játékra koncentrál. Én pont az vagyok aki inkább a küllemre ad. Én akkor igazolok le valakit pl ha van arca ha nincs akkor lehet tőlem akárki nem veszem meg. Értékelem ha egy Lavante pl nem sablon kapusmezzel fut ki fokozottan igaz ez a Malagára vagy másokra. Szeretném, ha pl: a recreativoba Dimas és Fernando Vega arca meg lenne csinálva mert a Huelvai szurkolók azért örülnének neki vagy a Hérculesben Braulio Pena ill. Diego Rivas is meg lehetne csinálva. Nem kell teljes keret nyilván lehetetlen de azért csapatonként 2-3 akár 4 játékos jó lenne. rnrnNem lesz CM 13? Ez baj! Sokat nem használtam de mezeket lehetett vele importálni meg csukákat átrakosgatni. Az EA sportsos csukákat mindig lecseréltem adidasra benne ill. készítettem pár eredeti mezt is egy két grafikus progival. Hiányozni fog. rnrnA Grafikai rész engem a játéknál is jobban érdekel. A 12-t is úgy kezdtem, hogy végignéztem a csapatokat mlyenek a mezek és kinek van arca és csak utána próbáltam ki egy szezont. A Granadaval kezdtem mert volt kapusmezük és egyből igazoltam is pár olcsó eredeti arcu játékost.... A haverok is pont ilyenek. Betegek vagyunk de sokan vannak ilyen betegek mert nem csak én panaszolom az arcok hiányát. Az én koromban már lehet az ember hisztis is!!!

realfan10

2012-09-13 15:21:04 [35]

Am fifa 12ben nem volt megcsinálva pl. Coentrao, Arbeloa és Di Maria arca sem, szóval nincsenek egyedül a Juvedrukkerek. A teljes játékra még sztem készülnek arcok.

realfan10

2012-09-13 14:59:39 [34]

Pozitív csalódás eddig, egy Fifa 12-re számítottam, de sokat változott a játék, ha ránézésre nem is látszik, de játék közben feltűnik ez. Ez nagy szó tőlem. Remélem nem rontanak nagyon rajta a végleges verzióban.

babo410

2012-09-13 13:23:43 [33]

Logan05 Egyébként, mint nagy Juve drukker én sokat játszom a Juventussal, és azt is tudom, hogy jó a kapcsolatuk az EA-vel is, de sajna ettől a játékosok sose voltak teljesen megcsinálva sajnos. Mindig is ez volt a gond. A keret jó pár tagja mindig lemarad. Igaz ezt kenhetnénk arra is, hogy szeretnek az utolsó pillanatokban igazolni. De nem értem miért nem lehet olyan módszert alkalmazni, mint az NBA 2k játékban? Nem kéne minden csapatot külön fotózgatni. Vagy legalább ne tavasszal fotóznák le őket, vagy akkor időnként frissítenék. Ok, hogy tavaly nem volt Vidal, Vucinic, Storari, stb megcsinálva, de lehetne frissíteni akkor az arcokon. Mert akik megvoltak csinálva, azok kiválóak voltak. De akik meg nem, hát... De legalább ne akadályoznák meg, hogy mi magunknak megcsinálhassuk. Mert ok, hogy licence, meg minden, de más gyártóknál nem gond, hogy módderek beraknak mindenféle kiegészítőket? Pl. PES Kit Server-e, vagy az NBA 2k-ba is egyszerű az arcokat berakni.

logan05

2012-09-13 10:38:48 [32]

babo410nCsak h tisztább legyen a kép. Az EA 2010 óta, egy egyedi és nagyon pontos technikával csinálja a játékosok arcát, egyezséget kötnek az adott klubbal, majd elmegy egy csapat hozzájuk, és egy 18 kamerás okossággal lefotózzák a csapat összes tagját....ezért van, h egyes csapatoknál elég fiatal ismeretlen játékosoknak is van arca ill. némelyik csapatnál meg egy-két sztárjátékosnak sincs.rnA Fifa 2011 óta kerülnek így az arcok a játékba...és a Juve az elsők között volt, aki licenselve lett, az egy dolog h azóta a csapat 80%-át lecserélték. Eddig 13 csapat lett beszkennelve...ami nem túl sok két év alatt, egyébként h az általad említett csapatokról beszéljünk a Barca, Real, MU hármas pl. pont h nem kapta meg ezt a kezelést....ellenben a Juve, Milan kettős igen...csak hát a játékos mozgás miatt változnak a keretek.rnIdén azt mondta az EA h sok csapatot megcsinálnak, ill. amelyik nagy csapatokkal nem tudnak partneri megállapodást kötni, ott is megcsinálják a sztár játékosokat. Az eddig hírek ennek sajna ellent mondanak...elég kevés csapatról tudni ami megkapja idén ezt a kezelést...de azért még meg lehet várni a teljes játékot hátha.rnAmúgy adom amit mondasz, az élethű arcoktól is csak még jobb a játék, de sajna ez nem egy egyszerű folyamat, ellenben nagyon költséges. De elvileg dolgozik rajta az EA h minél több arcot vigyenek be a játékba.

rivaldo77

2012-09-13 10:07:17 [31]

Billentyűzettel ki lép gamepadal meg nem teljes játékban is igy lessz.rn

arsenal9

2012-09-13 09:35:14 [30]

Én még odájig sem jutottam el mert kilép ahogy elindítom a játékot igen fasza

ht_player

2012-09-13 00:47:35 [29]

de istenem, honnan tudjátok, hogy mik vannak a háttérben? lehet a játékos nem egyezett bele, az ügynöke, nem tudtak megállapodni stb. dolog lehetrnrnamúgy se értem mi ez a nagy arc mánia, engem sose érdekelt, ki hogy néz ki, mert úgy is legtávolabbi kamerával játszokrnrnfontosabb a játékélmény, minthogy lássam vmelyik játékosnak az izzadság cseppeit pff...

laci1117

2012-09-13 00:27:37 [28]

na: akinek Messi után kilép... : Vezérlőpult Programok Windows szolg. ki-be kapcsolása Médiakezelési szolgáltatásokra pipa, és ami benne van mindenre pipa!!! OK! jó játékot!

babo410

2012-09-12 23:58:05 [27]

Davo26 nem csodát várunk, de az elvárható, hogy a legutóbbi olasz bajnok Juve kezdőjének ne csak a fele legyen megcsinálva rendesen. Mert sajnos Lichtsteiner, Vidal, Asamoah sincs megcsinálva a játékban. Sőt! Matri se nagyon. És egyenlőre a Juvénál új arcot nem fedeztem fel, pedig bíztam benne, hogy a bajnoki cím után végre meg lesznek csinálva. Barcát, Realt, MU-t meg tudják csinálni, meg ilyen MC, meg mit tom még melyik angol középcsapatokat, de a Juvénak már egy ideje csak ugyanaz a pár játékos? Ez az egy dolog zavar. Mert azt még megértem, hogy pl a Palermo nem licencelt, nincsenek rendesen megcsinálva (még a mezük se), meg az olasz bajnokság licence, így nincs rendes logója. De h egy Juve, Milan, Inter 3-as játékosainak az arca csak félig legyen meg!

davo26

2012-09-12 23:39:32 [26]

Nekem bejött a játék! nem értek egyet azokkal akik azt állítják, hogy a játék nem változott semmit a 12-höz képest, csak a mezek újak és a keretek... aki nem vak az láthatja hogy a játékélmény sokkal sokkal jobb mint a 12-é... az emberek mozgása is szebb és reálisabb a labdakezelés is! Végre nem vesznek le játékosok lehetetlen labdákat úgy mint ha odaragasztották volna.. az túl mű volt ahogy egy izom keresztlabdát levettek... úgy h el se pattant soha! ez most szerintem tökéletes! labdairányítás is élethübb már nehezen lehet. ÉS a grafika... oké hogy egy két új arc jöhetett volna DE lássuk be hogy ennél élethübb grafikát már nem nagyon lehet úgy késziteni hogy nyugodtan kiadhassák forgalomba! Gondoljatok bele ha ennél jobban hozzányúlnak kinek a gépén futna????? gondolniuk kell ilyenre is! Csodát ne várjatok (ha ez nem lenne az) az EA pedig nem tehet bele minden bajnokságot! nagyon drága játék lenne az akkor amit nem hinném hogy mindenki megvehetne magának! Maradjatok a földön, és élvezzétek a játékot!

babo410

2012-09-12 22:21:22 [25]

Ja és legjobb, hogy újrakódolták a fájlrendszert, a 12-ben használt arcok kuka. Legalább is a 3D-s fájlok tuti. Fifa-infinity-n olvastam infót erről. Nagyon úgy néz ki, hogy a Creation Master idén nem jön ki, tavaly is csak a bétáig jutott a fájlrendszer miatt. Érdekes lesz, de szerintem új módok a 13-hoz nagyon lassan jönnek majd. És én ilyeneket szoktam betenni, hogy leginkább első osztályú csapatok mezei, bajnokság és csapat logók, nevek (ahol nem stimmelnek). És fontosabb játékosok arcai. Ja és amit szerettem, az a fifamania patch az olasz ligához.

babo410

2012-09-12 22:00:37 [24]

Az a vicc, hogy az olasz ligát mindig is hanyagolták a játékban. Csak azt árulják már el, hogy miért nem lehet az olasz csapatokat is megcsinálni? Meg miért van az, hogy a két spanyol full lesz, a többi nagy csapat akkor miért nem lehet? Pláne, hogy pl a Juve a világ egyik legkedveltebb csapata. És Ázsiában is hatalmas bázisa van, ami igen sokat számít.

Gyuff

2012-09-12 20:54:17 [23]

kicsit utána jártam az új arcoknak. A Valencia csapata elég jól meg lesz szerkesztve. Lesznek új arcok is a Barca teljes lesz a PSG is és a Madrid is úgy olvasom. Sok új német lesz benne de olasz nem nagyon. Ez van. Egy skót csapat dolgozik az arcokon és nem az EA a fifa10 óta ezek a srácok vették át az arcok tervezését. Most egy új grafikai izé segítségével lettek élethűbbek a tavalyi arcok is. Még több és több arcot léccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

benett01

2012-09-12 20:48:25 [22]

Gyuff,lehet hogy igazad van,de olvastam olyan kommentet is,ha nem is ezen az oldalon,ahol billentyűvel valaki lejátszott egymás után 4 meccset is,na de mindegy,max megvárom a teljes verziót.

Gyuff

2012-09-12 20:31:49 [21]

benett az veszem ki a kommentekből, hogy billentyűzettel van gond. Nem szereti a demo ezt az irányítási módot.

nerazzurri91

2012-09-12 20:26:43 [20]

Egyébként azt adom, hogy legalább a top ligák (Serie A, Bundes, LA Liga, PL), és legalább a topcsapatai játékosainak legyen már normálisan megcsinálva az arcuk. Inter szurkoló vagyok, és sokat játszom az Interel a Fifákban, és kicsit olyan szar érzés azt látni, hogy pl. Milito arca sincs megcsinálva.

benett01

2012-09-12 20:11:26 [19]

Az mitől van hogy amikor kezdeném a meccset akkor automatikusan kilép a játék? Válaszokat előre is köszönöm.

Gyuff

2012-09-12 20:07:40 [18]

Igy van a licenszelt csapatok legyenek fullosak! Ill. Boateg haja is lehetne modernebb ha már egyszer az arc adott. Mexes detto. A nem licenszes csapatoknak meg nem kell bekerülniük sem a játékba. Túl sok a játékos értem én mindet nem lehet megcsinálni de legalább a nagyobb csapatok legyenek készek meg a híresebb spílerek. Bár az iigazi az volna, hogy minden csapat licenszelve lenne benne és minden játékos arca meg lenne csinálva legyen az 1. vagy másodosztályú gárda. Én személy szerint szeretek kis csapatokkal másodligásokkal is játszani és velük eljutni szépen lassan a legjobbak közé. A fifa 12-ben sok új arc került be a demoban csak ámultam bámultam a Milan játékosait látva Abate Strasser Ambrosini is végre... Taiwo is de ebben semm új arc nincs. Miért nem erőltetik jobban ezt? Egy játékos csak örülhet annak ha felismeri magát. Neymar Vucinic Diego Milito Soldado Busquets Pedro Alexis Sanchez is már rég kaphatott volna arcot. Jó lenne ezen is dolgozni! Látványosabb lenne mint a rendőrök pl!

babo410

2012-09-12 19:51:59 [17]

Gyuff azért Gio sokkal élethübben néz ki, ami lehet a grafikai javítás miatt is van. De nekem jobbnak tűnik. rnHt_player! Azért illene egy licencelt csapatnak, és főleg a nagyobb csapatoknak megcsinálni a játékosait. Én nem ragaszkodom ahhoz, hogy minden csapat legyen megcsinálva, de a licenszelt csapatok játékosai lehetnének. Vagy akkor mire vágnak fel, hogy sokkal több a licenszük, mint a PES-nek, ha a licenszet nem használják ki. És én nem kérem, hogy minden csapat játékosa legyen megcsinálva, de a nagyobb csapatokéi lehetne. PL. Juve, Milan, Inter, Roma, United, Chelsea, Barca, Real, Arseanal, stb. A top ligák nagy csapatánál lehetne. De hogy a Juventus kezdő 11-e sincs megcsinálva? Vagy akkor legalább ne próbálnák akadályozni, hogy amatőr módderek megcsinálhassák. Értem én a licencet, ok. De ez nem hivatalos kiegészítés. Érdekes a PES-nél évek óta működik a kitserver, és nem zavarja a Konami csapatát, hogy csak bemásolom a megfelelő mappába az arcot, és benn van?

zsolt.i888

2012-09-12 19:12:37 [16]

Nekem az a bajon vele csak hogy mikor be szeretném állítani a vezérlést nyomok egy escet és ki lép,aki tud erre megoldást kérem írja le

zsolt.i888

2012-09-12 18:53:58 [15]

laci1117 hogy menyen a játék csináld azt hogy menj be a Dokumentumok/Fifa 13/instance0/replay0 mappákba és az utóbbi replay0 tedd írásvédetté és akkor neked is enni fog nekem is már a Messis képnél már nem ment,de arsenalfan96 köszönhetően megy

ht_player

2012-09-12 18:24:11 [14]

Miert nem lehet felfogni, hogy nem ugy mukodik a dolog, hogy az EA gondol egyet es annak kesziti el AZ arcat vagy licenset akinek akarja...rnEvek ota csak ezen megy a rinya itt, kurva unalmas mar

Gyuff

2012-09-12 18:18:02 [13]

Babo Gio egy az egyben fifa 12-arc ott is pont ilyen volt a Parmaban. Egy új arc sincs. Vucinic is milyen már???

Gyuff

2012-09-12 18:16:50 [12]

Babo a Milan is immel ámmal van megcsinálva. Strassernak van arca míg Nocerinonak nincs. az Interben Militonak sincs. Ez a bajom a Fifaval legjobban. Igazak ezek a dolgok a spanyol bajnokságra is pl: Soldadonak sincs arca és az egész Valenciának. Nincs arca Pedronak Busquetsnek... stb... Tudom h sok a csapat és mindenkit képtelenség elkészíteni de azért ez nagyon nagyon kevés. az NBA 2k sorozatban minden játékos arca tökéletes igazz jóval kevesebb a játékost kellett elkészíteni. Jó lenne ha a nagy csapatokanka Milan Juve Inter Valencia barca Real Mu Arsenal Chelsea stb... minden játékosa jól meg lenne csinálva a kisebbeknek középcsapatoknak a kezdője de legalább a keret 50% és a kisebb kieső jelölt csapatban is 5-6 arc legyen legalább és még a másod osztályban is legyen csapatonként 2-3 arc. A másik a kapusmezek na hát milyen dolog, hogy alig alig vannak elkészítve a kisebb klubok kapusmezei. Nem akkora meló azért illene legalább ezeket is elkészíteni a hazai és vendég mezek mellé ahogy a PES is megteszi. rnrnA licenszek hiánya meg katasztrófa. Kár a játékba beletenni a Seria B-t ha nincsenek eredeti csapatok benne.

babo410

2012-09-12 18:13:13 [11]

Nerazzuri91 köszönöm szépen, és mindenkinek, aki a továbbiakban jobbulást kíván! Kipróbáltam. Giovinco kegyetlen jól néz ki. A játék rohadt jó. Végre nem szenvednek a játékosok, hogy levegyék a lasztit. Idegesítő volt, h fejmagasságból 3-4 labdaérintéssel kinlódott a 12-ben levenni a lasztit, és ha volt rajtam egy védő, simán övé lett. Itt simán lefejeli csapattársnak. Kiugratások nagyon jók lettek, saját térfelemről sikerült Matrit kiugratnom, társak kegyetlen jól jönnek, tudok passzolni, így szereztem Marchisioval gólt. Matri nem lőtte volna be, kapus nagyon rajta volt. Tetszik, csak sajna a gól után ki is lépett. Erre ha már korábban írt vki megoldást elnézést, de tudtok vmit? Habár sokat sajna nem fogom tolni a játékot, mert nagyon a karomat nem terhelném le. És így, h ujjaim sem tökéletesek elég nehéz. De eddig a kilépésen kívül 10/8 az arcok hiánya miatt, ami a teljesben bizzunk benne meglesz, vagy lesz gyors megoldás az arcok berakására. Remélem 12-ből majd az arcok berakhatóak lesznek, mert ott már nagyon jó arcokat sikerült megszerválnom. Legalább a nagyobb bajnokságokat tudjam megcsinálni. És remélem mostmár első idényben is lesz nemzetközi kupa a menedzser módban, még ha nem is BL néven. A 13 eddig nem idegesítő, remek szórakozást nyújt. 12-ben még volt pár idegesítő helyezkedési hiba, mikor kiugratásnál védő mögé bújik a játékosom, itt szerencsére tökéletes, jól lehet kiugrónak passzolni. Igaz beadásoknál még nem a legjobb, és még mindig szeret a messzebb lévőhöz passzolni, de sokkal jobban működik ez is. Nagyon tetszik. a béna kezemmel világklasszison sikerült 1-0-t elérnem, igaz 45% labdabirtoklással, meg 6-3-as kapura lövési stattal, nem az én javamra. Ami nem tetszett: Asamoah miért 79-es? Simán van olyan jó, mint Gio, Pirlo, Marchisio, stb. Remélem a teljes verzióban javítják, és legalább 83-as lesz. Taktika tetszik, végre a 3-5-2 van megcsinálva, És a szélsők remekül zárnak vissza védekezni! A játék remek lesz, remélem mielőbb tudom többet tesztelni.

nerazzurri91

2012-09-12 17:38:00 [10]

babo410, jobbulást! Egyébként Ti milyen gamepad-al játszotok, és mennyiért lehet hozzájutni? Valamint meg vagytok vele elégedve?

babo410

2012-09-12 17:25:22 [9]

Gyuff azt én sem értem soha, hogy a Serie A legjobb csapata miért nem kap soha rendes arcokat, miért csak a felét hajlandóak megcsinálni? Pl Manningernek istenkirály az arca, de a 2. számú kapusnak, Storarinak, vagy az egyik legfontosabb játékosnak Vidalnak miért nincsen arca? A Juventusból mindig kevés játékos volt megcsinálva, és azért csak a világ egyik legkedveltebb csapata. De olaszban pl a legnépszerűbb. Logikusnak tűnne nekem, ha a Juvét jobban megcsinálnák. Mondjuk a stadionjuk kiválóra sikerült. Valahogy nem lehet a demóba bevarázsolni?

babo410

2012-09-12 17:18:25 [8]

Én most fogom kipróbálni, most szedtem le. Csak nem tudom mennyire lesz sikeres a kipróbálás, mivel a bal csuklómat egy hete múűtötték, ma szabadultam. Még gipszben van a kezem. De amit írtatok a játékról bíztató. Remélem legalább egy félprofi meccset ki tok próbálni. De a videók alapján játékmenetben, és grafikában is hatalmas a fejlődés.

laci1117

2012-09-12 17:14:12 [7]

csak én szívok vele már 2 napja, meg rajtam kívül még 1-2 ember akinek a Messi kép után leáll az egész?????

bendzsi98

2012-09-12 17:09:18 [6]

Gyuff! Ne feledd, hogy ez csak a demo, vagyis béta verzió, a teljes játékban elképzelhető hogy benne lesznek az arcok. Egyébként valóban nagyon jó a játék, tetszik, már csak várni lehet a teljeset!

nerazzurri91

2012-09-12 16:54:50 [5]

Valamit hagyni kell a következő évekre is újításnak. Mivel 1-2 évig még csak ilyeneket tudnak újítani, a grafikai motor még nem fog változni pár évig.

Gyuff

2012-09-12 16:48:35 [4]

HARTFOCI! Van benne hiba bőven! Az eredeti arcok semmennyire sem eredetiek. a Fifa12-ből van miden átmentve. Nocerinonak pl nincs is arca csak egy "sablon face" El Sharaawynak detto a Juventuban Vucinicnek sincs ezek azért nevetséges dolgok. Van változás de nekem inkább Fifa 12 2.0 mintsem új játék. Cselezni jól lehet és a stadion kicsit élethűbb lett a rendőröktől valamint amelegítő játékosok is jó ötlet de ez még kevés több eredeti arc kellene és több licenszelt kis csapat! Vicc h évek óta sablon kapusmezekben nyomják a kis és középcsapatok. Egy kezdő 11 legalább legyen eredeti arcal akár egy Udinesenél is és egy Dortmundnál és a másodosztályban is legyen azért 3-4 játékos megcsinálva. Velük is szeretünk sokan játszani és pl: a Valencia és a Palermo szurkolók évek óta sablonarcokkal játszanak. Remélem még lesz változás mert ez nem sok. A Játékélmény jobb lett már már tökéletes de ezeket a bántó grafikai hiányosságokat jó lenne már kiküszöbölni!

hartfoci

2012-09-12 16:08:11 [3]

Ez a fifa baromi jó lett.IMÁDOM!!!rnÉlethű a játékosok arca,tetszik,hogy küzdeni kel,hogy helyzetbe kerülhes.rnA skill games nagyon bejön .rnTetszik az operatörök és,h a pálya szélén melegitenek a csere játékosok.rnMikor elöször meglátam az angol rendöröket mert ugye a city stadionja van berakva röhögtem,h azok is mennyire jól eltaláltak lettek.rnAmi a leges leges legjobban tetszett,h évszakok vannak igaz demóba csak nyár.rnNagyon jó lesz,h menedzser módba ha ősz van sok esős mecs lesz télen sok havas nyáron sok kánikula mecs.Probltam bele kötni a demóba híbát találni de nem találtam. rnAlig várom,hogy itt legyen a teljes játék.Hamár most itt lenne is késő lenne.rnMenedzser módba jó hosszu lesz egy szezon hisz nemzeti válogatot mecset is majd játszani kel de ennek csak örülök.Már annyira várom.rnFull hd-n észbontoan jó a grafika.És igen gamepadal öröm játszani.Már rég nem divat a fifa 11 óta,h bilentyűvel gémeljünk.Hála Istenek ezt is mint a fifa 11-et és a 12-őt ezt is gamepadra tervezték.rnMindent őszevetve piszok jó lett a fifa 13 a pes alkotói foghasák a fejüket mert a fifa megintcsak tarolt és megfogja kapni az év sportjátékának járó díjat.rnTudom nem jött még ki a fifa 13 de kiváncsi lennék,hogy a fifa 14et mikor ülnek tervezni,hogy kinek milyen ötlete van mivel lehetne spékelni tuningolni a játékot.Mert ezt a mostani fifát nehéz lesz felülmulni.Abban egyetérthetünk kedves fifások,hogy a 14be se fogunk csalodni.rnMindenkinek további golokban és helyzetekben gazdag mérközéseket kívánokrnÉs Halla Madrid!!!!!

Kriccs

2012-09-12 15:41:20 [2]

Nagyon jó lett a játék. Annyit még az íráshoz, hogy a fejeseknél érezhetően ütemet kell találni és a pálya szélén lehet látni a melegítő játékosokat. A kommentár sokat fejlődött (az angol), sokkal színesebb és az aktualitásoknak megfelelő. A játékosok formája eddig fizetős volt, remélem most legalább egy szezont meghagynak ingyen, mint a 09-ben, ahol ez a szolgáltatás adidas live season (azt hiszem) néven futott.

EnzoB

2012-09-12 15:25:49 [1]

úgyérted hogy tetszik a match day? micsoda meglepetés...egyébként remek játék lesz, örülök hogy hamar előrendeltem az Ultimate Editiont

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!