Fifa 13 Kinect támogatás és gameplay képek

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A tegnapi E3 sajtótájékoztatón hivatalosan is bejelentették, hogy a FIFA 13 támogatni fogja a Kinect-es irányítást is.
Érdekes, hogy a Microsoft rendszerét vezeti be először az EA Sports, hiszen az FIWC kapcsán szoros együttműködésük van a Playstation-nel. Kiváncsi vagyok egyébként, hogy az irányítást milyen módon oldják meg. A Wii-s irányítás sosem volt a kedvencem.

Az előző hírben már elég sok képet csatoltam, de mivel a gameplay képek  már nem fértek volna el, ezért kénytelen voltam ketté vágni az információözönt.
Mielőtt valaki hivatalos játéktesztelőnek készülne, kedvcsinálónak itt van két kép a FIFA 13 fejlesztői környezetéből, ahol a játékos intelligenciát próbálják demonstrálni:

Végezetül pedig egy pár gameplay kép, amiből már van olyan, amit közzétettek:
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

babo410

2012-06-05 21:26:19 [1]

Legjobb hír! Hugom angliában melózik, és bejelentette, hogy nagyon nagy találmánynak tartja a kinectet. Közölte, hogy karácsonyra szeretne majd nekünk hazaküldeni egy kinectet Xbox 360-al. Mivel nincsen, mert net, meg egyéb miatt gép volt, mert nem csak játékra kell (meg így nem kell veszekedni anyámékkal, ha este 21.00-kor hazaérek a melóból, h 1-2 órát játszanék, h engedjenek a TV-hez , meg ha TV nem adja meccset HD-ben nézem neten. ) , és annyi lém, h mindkettő legyen nincs. Na én meg szóltam neki, h akkor a FIFA 13-at vegye majd meg hozzá. Erre lesz kinectre is! Nagyszerű. Na aki Xboxon és gépen is próbálta a játékot, az tapasztalt valami különbséget a két platform között? Max annyi lesz a rossz, h nem lehet ott a Fifamania superpatchet, meg a HSP-t használni. Na meg a játékos arcokat berakni. De legalább végre kontrollerrel lehet játszani. ill. kinecttel A képek nem újjak, láttuk már. Ezt a rángatásos baromságot meg muszáj volt átültetni a taktikus védekezésbe is? Annyira bosszantó, mikor eleve úgy futsz az ellenfél után, hogy előretartja a kezét, és mint a fogócskában, el akarja kapni. És nem odamegy leszereli, hanem sokszor bekiséri kapuig. Ezt a rángatást már elfelejthetnék. Legszebb, h azért tették be, mert látták, h Messi mezébe is belekapaszkodtak. Inkább meg kéne oldani, h tudjak rendesen szerelni, mint h annyi, h lökdösődök, meg rángatok, de attól még simán gólt lőnek. Szóval baromság!

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!