Fifa 13 Első hosszabb gameplay videó

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A Borussia Dortmund és az Arsenal párosításból raktak fel a német EA Sports-tól egy teljes videót.
A teljes meccs 1:00 perctől indul. Tetszik az új szabadrúgás megoldása. Középkezdés után a csatárszóló kicsit érdekes, nem túl reális, hogy a csatár rögtön helyzetbe kerül, persze ez múlt a gyenge védekezésen is. 



  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások8  

smallp

2012-08-27 10:54:19 [8]

Ne is haragudjatok, de azon kívül, hogy végre elmúlnak a szinte háttal adott 100%-os passzok, meg egy kis bohóckodás az arénában más lelkesítőt nem veszek észre a játékmeneten. A menedzser módot én is várom, bár csak akkor tolom, ha már kitéptem a hajam onlineban, amikor Messi-C.Ronaldo lefutja az egész csapatot...rnIsmétlem a játékmeneten. a körítés valóban jobbnak tűnik és természetesen meg is veszem. Azért várom.

hartfoci

2012-08-27 03:55:23 [7]

UI: játékost cserélni átigazolásnál értem,h pl nanit elcserélem xabi alonsora és még ha kel fizetek rá

hartfoci

2012-08-27 03:53:30 [6]

Tényleg nagyon jól sikerült a fifa 13.Nem tom észrevetétek -e de operatör van a pályán mikor jönnek föl a csapatok.Meg mecs közbe a partvonalon melegitenek a csere játékosok,ezek a dolgok nagyon emelik a mecs hagulatát.Személy szerint én nagyon örülök neki.A játékosok jól mozognak az arcuk nagyon élethű.A demó szept 11-én jön már alig várom sajnos a teljes játék mire ki jön adig még sokat kel aludni rnÉn személy szerint a menedzser modot várom.Nagyon tetszik,h lehet játékost cserélni + megszabni,h milyen szerepet szánuk a csapatnál az illetőnek.Első dolgom,h Menedzser modban a Manchester Unitedhez visszaszerezem C Ronaldot NA meg,h nemzeti csapatot is irányithatunk menedzser modban nagyon jó,csak a sok bajnokimecsek a kupamecsek föleg ha bekerülök a bajnokok ligájába na meg,h nemzeti csapatot irányitani,nem lesz a naptárban szabad nap Bár célszerű lenne előtte sok sima mecseket lezavarni mert ujra kel gyakorolni mindent ez a taktikus védekezés,meg elsőérintéses labdaátvétel nagyon jól hangzik^^ A gyakorlások se rosszak Ami talán nem tetszik benne az,h szezon közbe is kirughatnak remélem egy kis enyhe botlásért még csak egy ejnye bejnye fog járni Nem tom ti,h vagytok vele de sztem ebben a fifában nem fogunk csalodni . A 12is jó volt de ez a 13még jobban átfogja adni azt az élményt amit elvárunk. CSAK MÁR LENNE ITT!!!!^^

pite2000

2012-08-25 15:07:12 [5]

De lehet tudni, már megvan a demó hivatalos megjelenési dátuma.

Chucky9317

2012-08-25 12:35:20 [4]

Nem lehet még tudni, hogy mikor jelenik meg a demo?

m.hegyi

2012-08-24 17:29:09 [3]

Jónak tűnik. Engem a menedzser mód és a szemtől szembe mód érdekel.rnAmúgy másnak is feltűnt, hogy 3D-sek a szurkolók?

babo410

2012-08-23 23:54:42 [2]

Én kezdés után mindig hátra passzolok, hogy legyen idő rendeződni. Meg ha előre passzolok, akkor hamar a gépé a laszti, és nem olyan könnyű visszaszerezni a labdát! Aúgy a játékosok mozgása tetszik, jobbnak tűnik, mint a 12-ben. A taktikus védekezés is így tetszik, jól néz ki, de sajna nehéz, és mivel sok agybajt okozott nekem, visszaálltam normálra, és most kell majd megtanuljam. Ez az új elsőérintéses labdaátvétel itt a vidiben nem volt olyan rossz. De kivi leszek a gép ellen milyen lesz. Általában a gép tökéletesen veszi át, az én játékosaim már nem annyira. Lesz mit gyakorolni. Jó lesz a 13. És nem lesz olyan uncsi, mert lesz mit gyakorolni. És ahogy néztem a múltkori hírnél a vidiben, a Juve játékosainka az értéke végre türhető. Isdla lett nagyon lehúzva (77?)

EnzoB

2012-08-23 14:34:03 [1]

ti kajak nem egy szólóval indítotok középkezdés után? rnbár az esetek 98%-ban nem jön be, de 80%-ban kapok szabadrúgást mert elkaszálnak valahol

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!