Fifa 12 első újságírói benyomások

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

Természetesen a nagyközönség nem mehetett be a színfalak mögé, ahova csak az újságírókat hívták meg, akik persze kipróbálták a Fifa 12-öt és egy EA által készített videóban elmondják a véleményüket.
Nézzük szép sorjában tehát, hogy ki mit mondott a FIFA 12-vel kapcsolatban:

Dan Kilby  (IGN UK): A legnagyobb problémám az lesz, hogy most vissza kell térnem a FIFA 11-el játszani. A fejlesztések nagyon jól láthatóak. Az EA Sports Football Club nagyon nagy fejlesztés lesz.

David Scarborough (Empire Magazine): Sokkal erőteljesebb irányításra van szükség a védekezésnél, mivel a Precíziós labdavezetésnek köszönhetően a támadónak több lehetősége van, ez sokkal reálisabbá teszi a játékélményt.

Gary Peters (Gamers.be): A legnagyobb fejlődés az idei kiadásban, hogy most már igazán érezni fogod, ha fizikai kontaktusba kerülsz egy játékossal az impact engine miatt. Alapvetően a játék minden tekintetben jobb lett. Új lehetőségek vannak a szerelésre, a cselezés is rengeteget fejlődött, de a közösségi dolgok bevitele a játékba is rengeteget javított az összképen.

Angel Sanchez (Official Xbox Magazine): Az hogy rengeteg féle módon eshetsz és sérülhetsz erőteljesen befolyásolja a játékot.

William Abner (Gameshark.com): Minden foci játék kulcsa a fizikai motor, sok játékról el lehet mondani, hogy nem realisztikus, de a Fifa 12 fantasztikusan jól sikerült ebben a tekintetben. Azt hiszem, hogy ha eddig a Fifával egy bizonyos megszokott módon játszottál és voltak jó receptjeid az idei kiadás felborítja a régi szokásokat. A védekezés sokkal keményebb lett, szóval a régi színvonalat elérni, kell egy kis idő, hogy megszokd. A FIFA 12 az EA Sports Football Club segítségével igazán világot összehozó játékká válik.

Lorenzo Pantone (Eurogamer): A sérülések sokkal életszerűbbek, mint a Fifa 11 esetében.

Alejandro Millan (Tiempo Argentino): Nagyon tetszett a játék. Szerintem a kicsi dolgok tették jobbá, mint az, hogy a játékosnak több lehetősége van védeni a labdát, rövidebb és pontosabb passzokat lehet adni. A játék így sokkal életszerűbb lett, sokkal jobb, mint bármelyik másik verzió vagy más foci játékok.

Szóval a megkérdezett újságírók szerint a FIFA 12 fantasztikus lesz, persze az angol közösségi srácok szerint ennyire nem tökéletes a játék. Mindenesetre sok jót tapasztaltak az EA által meghívottak, de szerintem sokunk elmondta volna egy videóban, hogy mennyire jó egy játék, ha kiviszik az E3-ra.

A teljes videó:
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

pite2000

2011-06-11 13:59:40 [1]

Kiváncsi leszek milyen lesz játszani benn gép ellen. Én kizárólag a fifa miatt nem Flash-elem ki az xbox-om hogy tudjak Live-on mások ellen fifázni, mert gép ellen élvezhetetlen....de remélem ez most megváltozik a FIFA 12-ben, és a gép játéka nem lesz monoton, hanem fordualtos és élvezetes...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!