FIFA 16 játékmenet változások

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A korábbiakban bejelentett női válogatott mellet, más kevésbé szembetűnő, de a játékmeneten jelentősen változtató finomítások is lesznek a FIFA 16-ban. Tekintsük úgy az idei évet, mint egy polírozó időszakot a nextgen motoron.
Az EA Guidford-i főhadiszállása az alábbi változtatásokat jelezte a FIFA 16 játékmenetében.
Megbízhatóság a védekezésben:

Több mint 25 játékmenet változtatás lesz a FIFA 16 védekezésében. Javítottak a játékosok követésén és az emberfogáson. Amennyiben rosszul sül egy cselezési kísérlet, akkor az animáció gyorsabban visszaáll majd. A futásból és a kanyarodásból adódó plusz mozgásokat csökkentik. A labdát vezető támadó követésekor az átmenet kevésbé lesz szaggatott.

Egy egységben védekezés

A játékosok aktívan védenek majd területet is nem csak embert. Ezen kívül gyorsabban mennek át védekezésbe, abban az esetben ha a labda birtoklás megváltozik. A védekezésben új helyezkedési logika lesz és a védők próbálnak a potenciálisan veszélyes helyekre automatikusan zárni.

Szerelés alapjainak változása
Az álló és becsúszó szerelés mechanikája teljesen átalakul. A becsúszó szerelések hosszabbak lesznek, a kapcsolódó animáció is a valóságnak megfelelőbb lesz.  Lehetőség lesz akkor is szerelni, amikor a labda pattog. Lesz egy új funkció a beijesztős szerelés, amikor csak úgy tehetünk, mint ha szerelni szeretnénk.

Kapusok

A kapusok sokkal emberibben viselkednek. A FIFA 15-ben bizonyos helyzetekben túl jók, bizonyos helyzetekben pedig túl rosszak voltak, ennek az egyensúlyán változtattak.




Középpálya- labdaszerzési intelligencia

A védők aktívak lesznek abban, hogy elszedjék, blokkolják vagy zavarják a passzokat, lövéseket. Az adott helyzettől függően belépnek a passz lehetőségek útjába. A labdaszerzési intelligencia egyéni képesség lesz, minden játékosnál eltérően.

Középpálya – céltudatos passzolás

Teljesen új R1+X passz, amely gyorsabb passzokat ígér. A szűkebb helyekre is jobban be lehet majd passzolni, ami új támadási lehetőségeket biztosít. A gyorsabb passzok miatt viszont magasabb lesz a hibalehetőség a játékban.




A pillanat varázsa – érintés nélküli cselezés

Egy teljesen új cselezési lehetőséget kapunk, amellyel olyan testcseleket tudunk csinálni, amely közben nem érünk a labdához, ezt majd az LB&RT variálásával lehet előidézni.

A pillanat varázsa – dinamikusabb ívelések

Az íveléseket sokkal inkább helyre lehet majd adni, mint a játékosok fejéhez, így több támadót tudunk majd helyzetbe hozni. Az ívelések így sokkal veszélyesebbek lesznek. Sok új ívelési animációt is kapunk.

A pillanat varázsa – klinikai befejezés

A csavart rálövések sokkal megbízhatóbbak lesznek, kevesebb vad pörgés a labdában…  A lövés röppályája közelebb áll majd a valósághoz. A továbbfejlesztett láb modellezési rendszernek köszönhetően a láb formája is hatással lesz a lövésre, nem mindegy hol találod el.



Megjelenés

  • Az új játékos modellnek köszönhetően egyedi méretű testrészeket rakhatunk be, így sokkal egyedibb játékosokat lehet majd készíteni. Új játékos fej és szemkövetési motor, ami miatt sokkal reálisabban követik a labdát.
  • Lesz habspray a játékban a bíróknál a szabadrúgásoknál.
  • Új fénytechnika és textúra modell, ami a játékosok műanyag fejét reálisabbá teszi.
  • Két új időjárási típus – ködös és párás
  • Idén első alkalommal a hosszú haj, teljes animációt kap
  • A napszakok változása reálisabb lesz, gyakrabban fogsz szürkületben játszani
  • Lehet majd az operatőr előtt ünnepelni

FIFA tréner


Egy teljesen új oktató része lesz a játéknak, amely tippeket ad az aktuális meccshez. Alapesetben ez be lesz kapcsolva, de i is lehet majd iktatni. A tréner különböző szinteken ad majd segítséget, attól függően, hogy milyen szinten vagy a FIFA múltadnak megfelelően. A meccse előtti ügyességi játékokban is nagy változások lesznek.



  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

DavidVilla21

2015-06-19 10:09:47 [1]

Hát nagyon remélem hogy ezek az újítások szemmel láthatóak lesznek ! Mert ami a FIFA 15-ben volt az katasztrófa...haverok ellen oké a játék, de amikor menedzser módot tolok hát....az a folyamatos csalás amit a gép megenged magának az felháborító...csak egy példa: 0-2 a Bayern ellen a Galataval a BL csoportkörben...még a 80. percben is ennyire vezettem...már taktikát váltottam 4-ről 5 középpályásra és védekező módra...és akkor egy ilyen 50 méteres ívelt labdát fejel be Lewandowski a 16-osról...de ha ez nem lenne elég a 90. percben persze, hogy még egy gólt fejelt...2 olyan gól aminek a kivédekezésére semmi esélyem...és akkor a folyamatos kapusomról kipattanó lövés ami sorozatban az ellenfél játékosát találja meg az meg az egész játéknak a megkoronázása...nem beszélve az idióta kamu 11-esekről kamu szabadrúgás gólokról...

Adatlap

FIFA 16

Sport >>

megjelenés:

2015. szeptember 22.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA Sports

Web Fórum Teszt
Magyarítás Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!