FIFA 13 Romily Broad interjú a patchelhetőségről

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A francia közösség tagjai interjút készítettek Romily Broad-al a FIFA közösségi menedzserével.
Kérdés: Az elmúlt években a FIFA variálhatósága nagyon komplex lett és nem nagyon tette lehetővé a legtöbb játékosnak, hogy módosíthasson. Miért lett ilyen a FIFA?

Romily: Az első komoly nehézséget az okozta, hogy lecseréltük a motort, a sokkal összetettebb nextgen-re, így a játékosok nagy részének nagyon meg kellett gondolnia, hogy mit változtat. Igazából mi nem akartuk gátolni a patchek készítését, csak abban a mértékben, hogy ne lehessen törni a játékot.

Kérdés: Sok játékos azért szerette a PC-s verziót, mert módosíthatott benne. Mit gondolsz, ez nem fogja csökkenteni az eladásokat és más játékok irányába terelni a felhasználókat?

Romily: Arra gondolsz, hogy a moddingolás nehezítése csökkenteni fogja az értékesített darabszámokat? Hát, egyáltalán nem gondolom. Ha a játékosok szeretnek PC-n FIFA-zni, remélhetőleg továbbra is megveszik a játékot, ha patchelhető, ha nem.

Kérdés: Sok játékos szeretné, hogy a mezeket, hirdetőtáblákat, cipőket rakjon be PS3 és Xbox360 platformon is. A FIFA 13 esetében lesz ilyen lehetőség? Az EA Sports-nak ennek a megkönnyítéséhez kellene egy útmutatót is készítenie?

Romily: Nem gondolom, hogy ez az a dolog lenne, amit belátható időn belül támogatni fogunk. Erre a legegyszerűbb magyarázat az, hogy minden egyes játékban látott dologhoz, komoly licensz megállapodások  szükségesek. Ezek a szerzői jogi dolgok teszik a FIFA-t annyira autentikussá, mint amilyen, illetve ezek is korlátozzák a cserélhetőséget és a módosíthatóságot.

Kérdés: Sokszor felmerül az a kérdés is, hogy miért nem lehet mondjuk idegenbeli mezhez, hazai zoknit választani, ez nem lesz megoldható a közeljövőben?

Romily: Csak ismételni tudom magam, megállapodásaink vannak a csapatokkal, ligákkal, mez gyártókkal. Ezek a szerződések meghatározzák, hogyan jelenhetnek meg a dolgok a játékban. Nem mondom, hogy soha nem lehet majd cserélgetni ezeket, de egyelőre tisztelnünk kell a partnereink szerződésekben megfogalmazott igényeit.

Kérdés: Mindenki úgy van vele, hogy borzasztó unalmas ugyanazzal a mezzel és szponzorral lejátszani egy 15 éves karriert. Rengeteg játékos igényelné ezt, részlegesen sem lehet majd változtatni?

Romily: Még egyszer csak azt tudom mondani, amit már az előzőekben! A megállapodásaink egy évre szólnak, de nem járnak le akkor, ha valaki már a következő szezonját játssza le a játékban. Jó lenne, elismerem, de a valóság sokkal bonyolultabb ennél. Persze a jövőt illetően minden lehet még. A változtathatóság jó dolog és biztos vagyok benne, hogy ezen a téren is tudunk majd fejlődni majd a jövőben.
 
Fentiekből az mindenképpen kiderül, hogy egyáltalán nem lesz könnyű a FIFA 13 patchelése, tehát a HSP is ilyen szempontból kérdéses lesz, hogy elérhető lesz-e valaha is még a mostani formájában.
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

babo410

2012-08-01 19:04:30 [1]

Állandóan ezt a nekünk szerződésünk van baromságot mondja. Értem én, hogy szerződéseket kötnek, de én miért ne csinálhatnám meg pl az olasz bajnokságot rendesen? Logóval, a csapatok mezét pl?

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!