FIFA 13 - Légy Te is játékvezető?

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Az EA Sports főhadiszállásán van egy elképzelés, hogyan tudnák még inkább feldobni az új FIFA-t és elterjeszteni nem csak a fociszeretők, hanem a játékvezetők között is, akik eddig esetleg nem játszottak focis játékokkal.
A Légy Te is játékvezető mód hasonló lesz a FIFA 12-ben megismert Légy Te is kapus módhoz, miszerint egy kiválasztott játékvezetővel vagy saját magadat megkreálva az elindított meccseken ítélhetsz pl szabadrúgásokat, tizenegyeseket, adhatsz lapokat stb., tehát minden olyan dolgot Te irányítasz majd, mint a valóságban a sporik. Érdeklődéssel várjuk mi fog belőle megvalósulni.
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások6  

Zsul

2013-06-16 21:07:16 [6]

A cikk ugyan régi... nem tudom hogy ez az elképzelés igaz e... én örülnék neki, a megoldás egyik fele egyszerű: sima barátságos meccseknél multiban lehetnek a játékosok is tetszés szerint játékosok, kapusok, ill. egy valaki játékvezető. De, ha multis pontvadászat vagy egyéb tétre menő többjátékos van, akkor természetesen csak gép lehet játékvezető. A probléma másik fele már kemény dió: jól írták itt le előttem, hogy a gép nem mindig úgy látja ahogy mi... tekintve hogy más a textúra, és más a modell "fizikai teste". Továbbá mi van akkor, ha te Salamoni döntés miatt mindkettőnek adnál sárgát? Lehessen e időhúzásért sárgát adni? Hány a max piros amit lehet adni és mi van utána? Számtalan kérdést vet ez fel. Ne feledjük mindig vannak játékosok akik feszegetik a határokat pusztán kíváncsiságból. Mégis, egy szó mint száz, én is jó ötletnek tartom, mert 90 perces meccseim mellett szívesen lennék cpu vs cpu felállásban játékvezető mondjuk 2x10 perces félidőnél. Megcsinálnám a külsőm... mondjuk lehetne "viselkedés módot" is választaninvehemensebb/nyugodtabb, sokat futó/keveset futó. A "hogyan valósítsuk meg" kérdésén én is gondolkoztam, vannak ötleteim, de nem írom le, mert így is hosszú a hsz. Meg úgy se én vagyok az EA ötletkosár.

David7

2012-04-28 17:56:50 [5]

Hát ha ez igaz akkor jócskán növelnék szerintem a bevételt.

AudiA4

2012-04-28 10:52:22 [4]

Nagyon meg kellene csinálni, hogy ne lehessen nagyokat csalni benne... Nehéz lesz, de mindent bele!

EnzoB

2012-04-27 12:36:26 [3]

milyen egyszerű ötlet, mégis zseniális

zalán

2012-04-26 20:38:13 [2]

Hogyha jól megcsinálják, szerintem egy jó kis játékmód lehet belőle, de ehhez mindenképpen az kell, hogy a játék helyesen ítélje meg a szabálytalanságokat, leseket stb. mert ha a jó döntésedet rossznak értékeli a gép és ez alapján kapsz rosszabb pontszámot vagy nem vezethetsz magasabb szintű meccset, akkor szerintem az elég frusztráló lesz. Viszont ha megoldják akkor nagyon jó dolog kisülhet a dologból. Elkezdesz fújni egy alsóbb osztályba és a jó meccsek után, fokozatosan egyre nagyobb meccseket fújhatsz... Jó ötlet

babo410

2012-04-26 20:32:35 [1]

Érdekes lesz, ha jól oldják meg hatalmas dobásnak érzem. Ezzel nagyot lépne a rivális PES-sel szemben

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!