FIFA 12 First Look rendezvény

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Néhány külföldi közösségi oldal és nagyobb nemzetközi játékos oldalak újságírói a tegnapi nap folyamán már kipróbálhatták a játékot.
Sajnos a mi részünkről nem vittek senkit erre az eseményre, de a szerencsések legalább utaztak egy jót és kipróbálhatták a játékot. Ezen felül a FIFA 12-vel kapcsolatban csak annyi derült ki, hogy a First Look eseményen részt vevők a tapasztaltakról május 20-ig egy mukkot sem szólhatnak.

Így mindenképpen várnunk kell még az első képekre és videókra valamint arra, hogy egyáltalán milyen platformon mi várható a 2012-es kiadásban.

A részletekkel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk.

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások3  

hunlordfs

2011-04-30 19:09:39 [3]

FIFA 12 hírek:

FIFA 12 introduces the ‘Impact Engine’ which properly tracks and formulates contact between players, including their hips, knees etc.
The AI will also keep track of areas of the body players have been injured during a match. Players can also become injured off the ball if abused too much, especially late in the game.
FIFA 12 also introduces ‘AI Vision Game’ (rough translation), which promises to make passing more realistic. If you try to complete a pass to a player that’s not within visible range, for example, it’s less likely you’ll complete the pass. EA hopes this will get rid of “blind passing”.
Personality Plus is more developed and should influence AI players’ passes this time.
AI is said to be “more human”, with each player acting more or less according to his abilities. One example given is when an AI player sees Fabregas coming towards him with the ball, he’ll act more carefully.
OPM describes “new presentation” of matches in FIFA 12, which are said to be very much inspired by English football crowds.
The game includes three new arenas, this time with integrated benches along the sidelines and “impressive lighting effects” according to OPM France.
Integration of a new short dribble with the left stick.
The game features a new camera that’s noticeably closer to the ground.
There’s also a new menu interface that appears to be simpler and more ergonomic than before

EnzoB

2011-04-29 12:50:45 [2]

karaj...
május 20-án megyünk kirándulni xDD

babo410

2011-04-29 10:31:22 [1]

Én csak remélni tudom, h amit tavaly igértek az igaz lesz, és idén már uaz jön ki PC-n, mint konzolon. Ezt a PES-nél miért lehet megoldani? Meg pl ott az EA egyik játéka a Crysis. Van olyan jó, mint konzolon! Sőt! Akkor? Max úgy kéne megoldani, hogy vissza lehessen annyira állítani, h egy gyengébb gépen is menjen. És nem egy PIII-asra gondolok! Ja és amit nagyon szeretnék még, ha konzol FIFA-t kapunk PC-n is akkor már csak két dolgot szeretnék. Mivel nagy Juve fan vok, szeretném az olasz bajnokság licenszét végre teljesben, és ezzel több Juve játékos arcát is. Pl Krasicnak és Melonak miért nincs meg az arca, mikor a csapat legjobbjai? Ja és remélem a köv részben már az új Delle Alpi stadion lesz a játékban nem a régi, mert jövőre már ott játszik a csapat! Én ennyivel be is érném. De mondjuk ha PC-n csak a FIFA 11 konzoverzióját kapnánk, és teljes 11 konzolt már elégedett lennék.

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!