FIFA 12 Az emberek mondták nekünk, hogy másoljuk le a PES-t

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Andrew Wilson az EA Sports elnöke nyilatkozott a Gamesindustry International-nek egy rendezvényen, ahol többek között a FIFA 13 újításait is bemutatták.
Andrew Wilson magyarázatot adott arra, hogy miért tudták átvenni a vezető szerepet. Ha azt nézzük, hogy mennyivel lett jobb a FIFA franchise a konkurenciánál, akkor könnyen elfelejthetjük, hogy milyen problémák voltak néhány évvel ezelőtt. Andrew azt mondta, hogy amikor megkérdezték az embereket, hogy mit tegyenek a vezető szerep érdekében, akkor azt mondták, hogy másoljátok le a PES-t és adjatok hozzá jó adag marketinget.

Andrew egyébként bevallása szerint amikor felajánlották neki a FIFA vezetésének a szerepét, akkor egyáltalán nem volt biztos, hogy elvállalja ezt, mert a cégen belül és kívül sem szerették ezt a franchise-t. A helyzet alapvetően akkor változott meg igazán, amikor intenzív munkaerő felvételbe kezdett a cég és így összesen 19 országból szedték össze a csapatot. A nemzetköziség és a játék szeretete olyan fejlesztői közösséget kovácsolt össze, ami alappillére volt a sikeres játéknak.  A másik fontos dolog az volt, hogy meggyőzték az EA vezetését arról, hogy fókuszáljanak az online játékra, ami akkoriban egy eléggé ingoványos terepet jelentett.

Az volt a fejlesztők álma, hogy a 2010 FIFA World Cup játék esetében 11 vs 11 elleni online játéklehetőséget biztosítanak. Ezt a víziót nem nagyon hitték el a vállalat berkein belül sem. Szóval először kisebb méretben kezdték el a fejlesztést, így az 5 vs 5 játékmódra fókuszáltak.  Így találták ki természetesen a Be a Pro játékmódot is, hiszen sokan a saját karakterüket rakják inkább be a játékba.  Az alapvető cél az volt, hogy mindenki tudjon online játszani, az egyedi játékostól kezdve egészen a kisebb közösségekig.

Az online játék óriási segítséget jelent a fejlesztőknek, hiszen napi 5 millió FIFA meccset játszanak online világszerte, amelyről az információk terrabyte-jai érkeznek. Egy nagyon komoly analitikai csapat áll a fejlesztők mögött, érdekesség, hogy a FIFA játékosok online beküldött napi adata több mint a Kongresszusi könyvtár teljes nyomtatott állománya. A fejlesztők mindenképpen arra törekednek, hogy mindenki online legyen aki FIFA-zik, leginkább egyébként így lehet jelezni feléjük a különböző gondokat is.

Wilson mondta, hogy hamarosan a Mass Effect-hez hasonló app-ok lesznek a iPad-re is a FIFA-ban.

 A hír végére érdekesség még, hogy az EA Sports FIFA Challenge döntője holnap lesz New Yorkban. Az eseményről itt kaptok több infót.


  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó hírek    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások4  

morpheusm

2012-05-16 11:54:56 [4]

Hát a PES-t sajnos nem sikerült lemásolni, de a marketing az megvan, sajnos...

szcsaba95

2012-04-30 09:46:44 [3]

Van olyan akinél az Origin frissítése óta ilyen szürke csíkok jelennek meg a pályán, amitől az nem is látszik? Sikerült eltüntetni azokat?

EnzoB

2012-04-28 12:04:43 [2]

szerintem meg javítgatni kéne egy kicsit a FIFA-t, a pes-t meg kidobni a szemetesbe, ahova való

Mr.Percy

2012-04-27 13:55:50 [1]

Nem a PES-t kéne másolni, hanem a kettő szarból, egy jót csinálni, a Fifa bugos, a PES-t meg játszhatatlan unreális motor hajtja... tehát a szarokból kéne csinálni egy tűrhető, játszható játékot, és azt fejleszteni tovább tovább...

Adatlap

Fifa 12

megjelenés:

2011. szeptember 30.

fejlesztő:

EA Sports Vancouver Studio

kiadó:

Elenctronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!