FIFA 11: Online is durranjon nagyot!

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Sokan közületek még minden bizonnyal nem próbálkozott online FIFA-zással, de épp itt az ideje, hogy ez másképp legyen! Regisztráljatok a legnagyobb esport oldalon az ESL-en és mérkőzzetek meg a legjobbakkal!
Az EA Sports majd fél évtized után úgy döntött, hogy nagyot húz, s a már elavult PC-s motort továbbfejlesztve nagy változtatásokra tesz szert, így hát mi is szeretnénk követni ezt a példát...
A bevezetőben olvashattátok, hogy mi is szeretnénk magasabb szintre emelni a magyar FIFA társadalom színvonalát, így hát elétek tárom azon terveinket, amelyek megvalósítása igen nagy sikert okozhat kicsiny kis hazánknak.

Az elmúlt napokban fecosrac megigényelte már a FIFA 11 1on1 magyar laddert.

MMC
Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a Most Matches Competition továbbra is működni fog, akárcsak az elmúlt esztendőben, ám idén mindenképpen változtatásokat fogunk végrehajtani a díjazásban, ugyanis a tavalyi esztendőhöz képest meg lesz szabályozva, hogy hány mérkőzést kell lejátszani ahhoz, hogy a legtöbbet játszó játékosunk díjazva legyen, s elnyerje az 1 hónap prémium accountot. Ezzel is a ladder aktivitását szeretnénk kézben tartani.

Kupák
Úgy érezzük, hogy sokan vélekednek pozitívan az új verzióról a demo alapján, ezért időszerűnek tartjuk a rendszeres és gyakori kupák megrendezését. Különböző villámtornákkal, hétvégente éjszakai kupákkal lesz sűrítve az igen szoros programunk, ha erre igényt tartotok.

Opening Cup
Mindenképpen lesz egy Opening Cup, amellyel megnyitjuk az idei FIFA 11-es évet, és továbbá 2-3 havonta lehet számítani újabb díjazásos kupákra. Ez azt jelenti, hogy nagyjából úgy kerülnek megrendezésre majd, hogy egyik kupát azonnal követi a másik. Mindenképpen jó célt szolgál ez arra, hogy az idei évben nagyobb sikereket tudjunk elérni nemzetközi szinten, mert akárhogy is nézzük, az elmúlt két év inaktivitása a magyar válogatott ENC szereplésén is meglátszott.

Bónusz program
A végére hagytam talán a legnagyobb meglepetést, amivel szolgálni szeretnénk! Ez a legnagyobb profitot hozhatja hazánk FIFA társadalmának, amelyre talán sok-sok ország felkapná a fejét, hogy mekkora fejlődésen ment keresztül a magyar FIFA eSports: (!)

Szeretnénk egy olyan profi 1on1 bajnokságot indítani, ami nagyon hasonlít a németeknél már évek óta működő EPS és EAS nevezetű ligához.
Ez azt jelenti, hogy nagyon magas létszámú játékosállománnyal kell rendelkeznünk, hogy véghez tudjuk vinni ezt mesébe illő, csodálatos álmot.
Elképzeléseinkben az áll, hogy lesz egy Professional, illetve egyAmateur 1on1 Liga, ahová selejtező után osztanánk be a játékosokat.


A bajnokság felépítése a következő képpen nézne ki:
Mindkét ligában ugyanazon a napon lennének a mérkőzések. (Hetente 2)
Az eredmények úgy alakulnának, hogy a felek két mérkőzést játszanak egymás ellen, s a gólok összeadódnak.
Létszámtól függ, hogy a bajnokság oda-visszavágós lesz, vagy csak 1 kört játszanak a játékosok egymás ellen.
A Professional Ladder győztese 4 hónap, a második helyezett 3 hónap, míg a harmadik helyezett 2 hónap Premium Account díjazásban részesülne.
Az Amateur Ladder győztese 3 hónap, a második helyezett 2 hónap Premium Account díjazásban részesülne.
A Professional Ladder utolsó két helyezettje a következő szezont az Amateur Ladderban kezdené, míg az Amateur Ladder első és második helyezett játékosa a profi ligába lépne fel.
Az Amateur Ladder 3. helyezettje rájátszást játszana a Professional Ladder hátulról nézett harmadik helyezettje ellen az első osztályba kerülésért.

Röviden így tudnám összegezni azt, hogy mit szeretnénk húzni ebben az évben, de ahhoz, hogy ez sikerekben gazdag legyen nagyon sok emberre lesz szükségünk!

Minél több új fifást kell felcsábítani az idei évben. Mindenkivel segítőkésznek és kedvesnek kell lennünk és persze rátok, régi motorosokra is szükségünk van!
Ez a torna nem nagy kunszt úgy gondolom, hiszen hetente 2 mérkőzést kell játszani, ami mindenki idejébe belefér, s ezzel segíti a feltámadást!

Előre is köszönjük a segítségeteket, illetve együttműködéseteket!

Ha további kérdéseitek támadnának töltsétek le a www.mirc.com-ról a mIRC programot, amiben válasszátok az egyik Quakenet szervert, majd csatlakozzatok a #fifa csatornát!  

(www.esl.eu/hu/fifa11/)
  GalériaFIFA 11  
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások2  

EnzoB

2010-10-07 16:04:32 [2]

látom nemsűrűn live-ozol
boxon csak annyit kell tenned, h bedugod a netet, (ha még nemtetted reggelsz LIVEra, ilyenkor kapsz 1 hónap ingyen goldot), a menübe rámész h Xbox Live és kiválasztod hogyan akarsz játszani. ennyi
további kérdést privát üzibe
köszi

kpo153

2010-10-06 21:51:16 [1]

Hello,
Hogyan lehet egyáltalán Online lenni ?
XBOX360-ra is lehet?

Adatlap

FIFA 11

megjelenés:

2010. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA SPORTS

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!