FIFAHungary az őszi MondoConon

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Az oldal történetében először standdal vonulunk ki a MondoCon showra és sok-sok ajándékkal, bemutatóval és FIFA bajnoksággal várunk majd Benneteket
A PC Guru magazinnak és szerkesztőinek köszönhetően, csapatunk sok-sok érdekességgel vár Titeket a MondoCon őszi rendezvényén.

Oldalunk külön standdal kedveskedik a magyarországi fifás közösségnek, így megismerhettek minket testközelből, találkozhattok szerkesztőinkkel és indulhattok a FIFA 18 bajnokságon is.

Amivel várunk Titeket:

- FIFA 18 bajnokság
- FIFA 16 magyar bajnokság
- Ajándékok, nyereményjátékok (többek között kvízjáték, fifán belüli ügyességi játékok stb.)
- Projektjeink bemutatója, többek között Hungarian Super Patch (magyar bajnokság kiegészítő), Orosz 2. liga, magyarítások stb.
- bemutatkozik a Hungarian Stadium Maker Team és itt láthatjátok először a játékban az új magyar stadionokat, melyek később elérhetőek lesznek a Hungarian Super Patchben is
- ezek mellett kötetlen beszélgetés, jó hangulat és új barátok várnak majd Titeket!

A változtatás jogát fenntartjuk!

Nevezni a FIFA bajnokságokra egészen október 7. éjfélig tudtok IDE KATTINTVA. Nagyon fontos, hogy csak azoknak a jelentkezőknek tudjuk elfogadni a nevezését, akik rendelkeznek előre váltott MondoCon belépővel!

A NEVEZÉS INGYENES!!!

Természetesen gondolva azokra akik ott értesülnek az eseményről, plakátokkal segítjük majd a tájékozódást és kollégáink szórólapozni is fognak a tömegben, hiszen helyszínen is lehet majd nevezni egészen mindkét napon reggeltől délig korlátozott számban a rendezvény helyszínén, a bajnokság ezután indul!

Javasoljuk az internetes elő-jelentkezést, hiszen a bajnokságra maximum 64 játékos (16-16-16-16 elosztásban) nevezését tudjuk elfogadni, de ebből 32 főt interneten, a maradék 32 főt személyesen a helyszínen fogadunk majd!!! Ha oldalunkon nevezel, a helyszínen egyedi garantált ajándékkal várunk!

A rendezvény időpontja és helyszíne:
2017. október 7-8., Budapest Hungexpo
A Facebook eseményre ITT tudtok feliratkozni!


Bővebb információkért keresd fel a MondoCon hivatalos oldalát  és látogasd meg Facebook oldalunkat. Találkozzunk a MondoConon!


Támogatók:
 

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!