FIFA13 Magyar bajnokság az ESL-n!

  • Gabu
  • 2012-10-05 14:05:50
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A ladder célja, hogy az összes magyar PC-s fifást egy színvonalas bajnokságba tömörítse, ezzel lehetőséget adva a folyamatos játékra. Bárki aki szórakozni szeretne, vagy komolyan játszani és ezt magyarokkal szeretné tenni, annak itt a helye ebben a bajnokságban. Szeretnéd tudni mire vagy képes a magyar mezőnyben? Akkor nevezz be és kezd meg a pályafutásodat most!
Új játék, új szezon azaz mindenki tiszta lappal indul. Kiváló alkalom arra, hogy azok akik eddig még nem regisztráltak a magyar bajnokságba most ezt megtegyék és felvegyék a kesztyűt a többi magyar fifással. A ladder működéséről az ESL-s bemutató cikkben  olvashattatok már részletesen. A tavalyi évben a FIFA12 vel közel 160 játékos játszott egy nagy közös bajnokságban, idén az admin csapat szeretné ezt túlszárnyalni. Minél többen beneveztek annál jobb díjakat tudunk szerezni és a bajnokság is annál színvonalasabb lesz.

A ladder játék menete: Az ellenfélkeresés a regisztráció után mIRC-n történik, aminek az a célja, hogy direkt elérjétek egymást. Időpont egyeztetésre ez a legalkalmasabb program.  Miután megvan az ellenfél kihívjátok egymást az oldalon, a kihívott pedig elfogadja ezt. Ezután Origin ID csere történik, majd a fifában az Online barátságos menüpont alatt tudjátok kihívni a másikat. A meccs lejátszás után már csak az eredményleadás maradt az oldalon.

Fontosabb szabályok
: 2*6 perces mérkőzések vannak , a kihívásnál Online keretekre kell állítani, ezzel előzitek meg, hogy az ellenfél virutális profit rakjon be a csapatba. Csak is az EA által megadott felállások választhatóak, tehát azok amik a listában felvannak sorolva. Egyéni szerkesztett felállás használata tilos. Az ESL szabályzata mindenre kitér ezeket elolvashatjátok a lentebb található részletesebb cikkben.

  Ranglista

  FIFA13 Magyar Ladder Nevezés & Részletek

Természetesen először a nevezéshez regisztrálni kell az oldalon, ahol a kapott játékosadatlapot fel kell tölteni a szükséges információkkal. Az erről készült oktatóvideót tekinthetitek meg lentebb, illetve a mIRC regisztrációval kapcsolatban is megnézhettek egy hasonló tutorialt. Bárki akinek problémája akadt az ESL Magyarország facebook  oldalán mindig van aki tud segíteni, vagy gyertek mIRC-re fel a webchaten keresztül, ott is segítőkész emberekre találtok.  Jó játékot és kellemes időtöltést mindenkinek!


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!