ESL A-Series

  • Gabu
  • 2012-10-03 11:07:55
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Az ESL nemzetközi ladderében való játékról lesz szó ebben a cikkben, ahol a nevezés után már pár kattintás után tudtok játszani.
Az A-Series lényege, hogy az ellenfélkeresés, kihívás és az eredményleadás az oldalon történik. Mi jelöljük ki, hogy mikor szeretnénk játszani és az ESL arra az időpontra generál nekünk ellenfelet. Nekünk nincs más dolgunk , mint a kapott ellenféllel felvenni a kapcsolatot az ESL Chaten keresztül, Origin ID-t cserélni és már kezdődhet is a játék.Ranglista: Az A-Series 5 divízióba sorolja a játékosokat ahonnan az  eredmények frissítése után egy bizonyos számú játékos feljut, illetve kiesik az adott osztályból. Ezzel garantálja az ESL azt, hogy mindig hasonló erősségű és tudású ellenféllel kerüljünk össze.
Látni fogjátok a meccs időpont foglalásnál, hogy itt nem játszhattok mindig, ugyanis a megadott időpontok korlátozottak. Ennek az a lényege, hogy ha mindenki egyszerre játszik és foglalja le az időpontot, akkor biztos, hogy mindig lesz ellenfél a kiválasztott időpontra. Valószínűleg az adminok változtatni fognak és még több időpont lesz nyitott.

Lebonyolítás: Az A-Seriesben , csak 1 meccset kell játszani, újrajátszásra nincs lehetőség. Ha döntetlen akkor azt kell beírni. 2*6 perces meccsek vannak és arra kell figyelni kihívásnál, hogy Online keretek be legyen állítva. Ezzel tudjátok kiszűrni, hogy senki nem rakja be a virutális profiját. Egyéni szerkesztett felállás használata tilos (Csak az alapból megadottak közül lehet választani. 41212, 433 stb..) Egyéni taktika használata engedélyezett.

ESL A-Series részletek és nevezés
 
Versus: Természetesen, ha valakinek épp nem jó az adott időpont az ESL-n lehetőség van folyamatosan játszani. Ehhez nem kell mást tenni, mint az oldal tetején lévő PLAY VS. gombra kattintani, ami bátran mondhatom a lehető leggyorsabb útja annak, hogy fifázhassunk az ESL-n.
A Versus rendszerének ugyanúgy külön ranglistája van, különböző díjakat tudtok kapni, ha megfelelő aktivitást mutattok fel.

Láthatjátok, hogy az oldal szerkesztői törekednek arra, hogy a lehető legegyszerűbben tudjatok színvonalas mérkőzéseket játszani. Akinek kedve támadt a nevezésre, azoknak készült egy tutorial videó ami végigvezet titeket a regisztráción. Probléma esetén nyugodtan kérdezzetek akár mIRC-n, vagy facebookon.

  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!