Amire mindenki várt! Megyei kiegészítő a FIFA 16 játékhoz! - fixerrel

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Régóta várt kiegészítő érkezik a FIFA játékhoz, azonban míg egy korszak lezárul, egy másik elkezdődik. Hungarian Super Patch 16 megyei+EURO 2016 kiegészítő a FIFAHungary-n! FRISSÍTVE!!!
In English below!

Engedjétek meg, hogy elmeséljek egy történetet. A mesében nem lesznek hercegnők, sem hercegek, lesznek azonban gonosz kanadai fejlesztők, elszánt nemzetközi csapat és egy lelkes magyar társaság.

A megyei kiegészítő ötlete kuzco fejében fogalmazódott meg, amikor az NB III-as kiegészítő megjelenése előtt kizártak NB I-es csapatokat egészen a megyébe. Csapatunk ekkor elkészítette őket és az egyéb csapatoknál voltak elérhetőek. Matyika89 azonban gondolt egyet és mivel szükség volt a Nemzeti Harmadosztály frissítésére, elkészítette a hiányzó megyei csapatokat, egészen pontosan a 19 megyei bajnokot+BLSZ.
A feljutásoknak és frissítéseknek köszönhetően az NB II 20 csapatos lett, az NB III három csoportja 18-18, míg a megyei I. osztály, szintén 18 csapatos maradt.

A gonosz kanadai fejlesztők viszont itt lépnek a képbe. A kiegészítő bevallom őszintén, már 2 hónapja készen állt a kiadásra, azonban a FIFA legújabb nyűgjeinek köszönhetően a manager mód mindig kifagyott. Mire rájöttünk, hogy az új (albán, horvát, izlandi, ukrán) válogatottakat nem szabad a Válogatottak közé rakni (?!) újabb problémákra derült fény.
A FIFA nem tud elviselni és kezelni ennyi ligát a menedzser módban...itt jött a fekete leves, mégis hogyan fogjuk reálisan megcsinálni a kiesés-feljutást, ha ez nem működik. Wpatrik fejében merült fel az ötlet, mi lenne ha összevonnánk az NB III Közép csoportját a Nyugatival és a Keletivel, azonban a megvalósítás után kiderült: 27-27 csapat lenne a két ligában. Risitas itt készítené tenyerét az asztalra csapni "na, de hé", a FIFA nem kezel csak 24 csapatot egy ligában...(itt törne ki könnyes nevetésben, ezzel együtt mi is)!:)

Végső megoldásként a földrajzilag nyugaton, illetve keleten lévő csapatokat a Közép csoportból besoroltuk a megfelelő helyre, a valóságban 3 liga kiesőit pedig kiraktuk a Megye I.-be, így lett 24-24 csapat Nyugaton, illetve Keleten és szintén 24 a Megyében. Bármily hihetetlen így már működőképessé vált a manager mód.

Íme a HSP 16 megyei+EURO 2016 kiegészítő tartalma:
  • A magyar megyei I. osztály bajnokai a Megye I. ligában, 18 csapattal, korrekt keretekkel, felállásokkal, mezekkel, van feljutás;
  • Magyar Kupa kiegészítve a megyei csapatokkal;
  • a 2016-os franciaországi Európa Bajnokság mindegyik csapata és stadionja (Albánia, Horvátország, Izland és Ukrajna az Egyéb csapatok között található!)
  • Az átigazolások a 2017. február 11.-i állapotot tükrözik

FRISSÍTÉS #1: Megye+EURO 2016 fixer
Nem fagy ki a manager mód, ha az Újpesttel vagy.

In English:
  • Hungarian first, second, third and regional divisions with all teams, leagues, kits, adboards
  • EURO 2016 All national teams (Albania, Croatia, Iceland, Ukraine in Rest of World)
  • Transfers until 11.02.

Please install fixer that you can find on "Szerver 2"!

Kérlek támogassatok bennünket és a következő kiadásokat a lehetőségeitekhez mérten, hiszen szabadidőnkben, néha a munkahelyünkön is a kiegészítőket csináljuk Nektek.

    

NAGYON KÖSZÖNJÜK!

Keress minket a weben
=======
FIFA Hungary

Facebook
  

Twitter

YouTube

Szerzői jogok
=========
MINDEN JOG FENNTARTVA! ALL COPYRIGHTS! A KIEGÉSZÍTŐ SZABADON FELHASZNÁLHATÓ, DE TERJESZTÉSE KIZÁRÓLAG A FIFAHUNGARY CSAPATÁNAK BELEEGYEZÉSÉVEL LEHETSÉGES!
A patch telepítése saját felelősségre történik, a fifában okozott esetleges kár miatt a felelősség a felhasználót terheli.
Készült minden készítő beleegyezésével
Copyright (c) 2009 - 2017 - HSP Team. All rights reserved.

    

A kiegészítő csak PC-re telepíthető!

Hála a gonosz kanadai fejlesztő hölgyeknek és srácoknak, elérték amit már régóta terveztek, kinyírták a FIFA kiegészítők gyártását, jelen állás szerint nem lesz sem Creation Master 17, sem HSP 17. :( Azonban ne csüggedjetek! Hamarosan jönnek a magyar stadionok!!!
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó hírek    
  Kapcsolódó végigjátszások    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!