A mIRC használat előnyei!

  • Gabu
  • 2012-11-12 18:58:15
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás

Aki valamilyen szinten megismerkedett már az ESL-el, az nem nagyon kerülhette el a mIRC programba való belépést. Hogy miért is érdemes ezt a programot használni? Olvassatok tovább és kiderül!


Megismerkedve az ESL rendszerével rájöhetettek arra, hogy ez az egész sokkal több, mint csak egy online bajnokság. Az ESL-n ben meg van az a komoly potenciál, hogy közösséggé szervezze a játékosokat akik egymást segítve, egymással gyakorolva lesznek jobb és jobb játékosok. Ennek a folyamatnak az egyik fontos eleme a mIRC nevű chatprogram használata. Lássuk, hogy miben segíti a magyar játékosokat ez a program.


  • Ellenfélkeresés: A legegyszerűbb módja, hogy ellenfelet találjatok a ladder mérkőzésekre. Aki online a az nagy valószínűséggel játszani is szeretne, így a a kapcsolatfelvételt rendkívüli módon leegyszerűsíti. Mivel a ladderban díjazva van az aktivitás, ezért fontos, hogy a lehető legtöbb mérkőzést letudjátok játszani, ehhez elengedhetetlen a mIRC folyamatos használata.


  • Információáramlás: Elromlott az Origin? Esetleg laggol a fifa? A mIRC-t használva nem kell parázni ezektől, hiszen az ilyen globális problémák szempillantás alatt kiderülnek és nem kell azon görcsölni, hogy nálunk van valamilyen gond. Amennyiben mégis egy személyes probléma lenne, bátran fordulhattok az adminokhoz vagy a többi online emberhez. Egymást segítve, több szem többet lát alapon, a megoldás a gondokra is hamarabb kiderül.


  • Közösség és barátok: Néha hozzászólva egy-egy eseményhez vagy történéshez, magával hozza azt, hogy idővel a tagok megismerik egymást. Hamar kiderül, ki az aki jófej és nem csak fifázni tud. Természetesen barátságos mecseket is lehet szervezni, így ha már többször játszotok egymással, egy fokkal személyessébbé válik, az Online idény személytelen játékával kapcsolatban. És így elérkeztünk a csapatépítéshez.



  • Csapatépítés: Az ESL-n lehetőség van csapatok létrehozására. De honnan tudod ki lenne a megfelelő ember? Persze számít a játéktudás, azontúl viszont az is, hogy mennyire szimpatikus a másik. Van pár olyan régebbi magyar klán, akik már személyesen is találkoztak, és a csapat összetartását, már inkább a barátság adja, mint a játék iránti szeretet. Ez a mIRC program nélkül nem alakulhatott volna ki. Jó ha valamilyen szinten napi kontaktba tudtok lenni a csapattagokkal, illetve lehetőség van külön szobák létrehozására ahova csak a csapattagok tudnak bejönni. Rendkívüli módon megkönnyíti a játékosok közti kommunikációt, egy újabb plusz pont a mIRC mellett.


  • Kupa részvétel: Rengeteg pénzdíjas bajnokság zajlik hétről-hétre az ESL-n kívül is. A játékosok benevezve, a kupa időpontjában megjelennek és a sorsolást követően a mIRC-n érik el egymást a legkönnyebben. Ezzel elősegítik a kupa gördülékenységét, megelőzve azt, hogy a többi játékos azért várjon mert két ember nem találta meg egymást.


Láthatjátok, hogy ugyan egy egyszerű programról van szó amiből rengeteg előnyötök származhat,  ha folyamatosan használjátok. Nem csak, hogy jobb játékosok lesztek, de egy olyan közösség részévé is váltok, akik folyamatosan együtt gyakorolnak és segítik egymást, legyen szó bármilyen fifás vagy nem fifás problémáról. A programnak két fajtája létezik, a böngészőből indítható illetve az exe formájú. Összehasonlóítás EBBEN a cikkben található.

Végezetül tekintsétek meg a tutorialt, ahol a program beállítását mutatjuk be, vagy csatlakozzatok egy kattintással a böngészőtökön keresztül.


MIRC Csatlakozás böngészőn keresztül



  

 

  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!