A csapatjáték szépségei!

  • Gabu
  • 2012-10-31 12:34:40
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Gondolkodtatok már azon, hogy milyen lehet csapatban fifázni? Milyen lehet az, amikor közösen találjátok ki a taktikákat, együtt gyakoroltok, fejlődtök, megismeritek egymást? Az ESL-n rengeteg csapatverseny indul ezért szeretnélek Titeket is arra bíztatni , hogy alkossatok csapatokat!
 Csapatépítés: A csapatépítés felelősséggel jár, hiszen nem csak a saját magad idejét kell szervezni, hanem egy adott meccs időpontra akár másik 4 embert is elérhetővé kell tenni. Mindenképpen olyan elszántság és aktivitás kell hozzá ami a csapat többi tagját is arra buzdítja, hogy IGEN érdemes feljárni IRC-re, érdemes GYAKOROLNI mert már nem csak a saját eredményeid fontosak, de a csapaté is. A játék mellett nyilvánvalóan olyan játékosokat választ maga mellé a csapatvezető, akivel jól kijön, valamint a többi csapattag is jól érzi magát amikor vele kommunikál IRC-en, Ventrilon, vagy valamilyen voice szerveren, ahol beszélgethetnek is.

Ha mindez az elszántság megvan benned csak akkor vállalkozz arra, hogy létrehozod első csapatodat.

Aki nem érzi magában az erőt, hogy koordináljon egy ilyen egységet az válogathat a már kész csapatok közül. Már említettem, hogy IRC-en az emberek nevei előtt látható, hogy melyik klánba tartoznak, így könnyen ki lehet deríteni, hogy ki a csapatvezetőjük és vele kell egyeztetni a jelentkezési feltételekről. A jelentkezést általában próbameccs követi, de a korábbi ladder eredmények, vagy csupán szimpátia alapján is esélyed van, hogy bekerülj bármelyik csapatba.
Ha mindez az elszántság megvan benned csak akkor vállalkozz arra, hogy létrehozod első csapatodat.

A mIRC: A legjobb csapattag keresési stratégia, ha feljártok mIRC-re megismeritek a többi magyar játékos és szimpátia, illetve esl.hu ranglista alapján válogatottok magatoknak társat.

Jelenlegi csapatversenyek:
- Magyar 2on2 kupák: nagyjából 1 hét múlva indulnak, így addig mindenképp érdemes körbenézni  az ESL-n hogy kik közül tudtok válogatni, esetleg meghívni barátaitokat az ESL-re, hogy közösen tudjatok csapatot csinálni.

-  EU 2on2 Ladder: Az ESL nemzetközi szekciójában folyamatosan tudtok már 2on2 meccseket játszani külföldiek ellen. Itt egyszerre irányítjátok mind a 11 játékost. Pontokat kaptok, mind a 400 játékos  egy nagy ranglistába van sűrítve. Igazi móka!:)

- EU 2on2 Nightcup Series: 2on2 kupákon is eltudtok már indulni, ami egy héten kétszer megrendezésre. A helyezettek pontokat kapnak , majd a hónap végén bekerülnek a végső döntőbe, ahol ESL prémium szolgáltatásokért tudtok játszani.

-  3on3 Halloween Cup: Ez egy rendhagyó kupa, azonban akiknek van kedve még mindig nevezhet a saját csapatával. Itt ma este(2012.ok 31.-n) Halloween alkalmából kerül megrendezésre egy 3on3 kupa, ahol a játékosok külön 1on1 meccseket játszanak.

- 4PL: Aki növelni szeretné a tétet, annak lehetősége van ezen a heti szinten megrendezett 2on2 kupasorozaton részt venni(nincs nevezési díj). Itt a hónap legjobb csapatát 200EUR-val díjazzák!

Ezek után akinek kedve támadt, hogy csapatot alkosson az tekintse meg ezt a videós tutorialt, ahol részletesen bemutatjuk ennek a lépéseit. Sok sikert és jó játékot kívánok mindenkinek!

Segédletek:

 Mi az a mIRC?
- Hogyan működik egy ESL meccs?
- A magyar 1on1 bajnokság


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

arsenal9

2012-11-11 12:55:19 [1]

http://www.youtube.com/watch?v=esS8usECdAA én nem unom

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!