4PL - Havonta 230 EUR!

  • Gabu
  • 2012-10-18 15:25:59
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A 4PL egy online magazin, ami foglalkozik PC-s hardverek árusításával is és a maguk reklámozására találták ki, hogy versenyek szerveznek a fifás rajongóknak. Bemutatjuk nektek a regisztráció folyamatát illetve a fontosabb lépcsőket, amik ahhoz kellenek, hogy eredményesek tudjatok lenni

Az a bátor legény aki versenyezni szeretne annak az oldalra tévedve az első feladata a regisztráció. (4pl.4players.de) (Az oldal nyelvezetét a bal felső sarokban tudjátok angolra váltani)

Regisztráció után a következő lépés a My4PL nevezetű menüpontba a belépés, ami a jobb felső  szövegdoboz alján látható és ott a gameaccount fülben kötelező megadnotok az Origin felhasználó nevetek, illetve kiválasztani az adott játék Gameaccountját(PC esetében FIFA13 EA ID)

Ezután a felső Games menüpontban FIFA13 PC kategóriát kiválasztva(vagy a másik két platformét) láthatjátok az éppen következő versenyeket, belekattintva  "SignUp"-ra kell nyomni és ha "SignOut"-ra vált akkor tudjátok, hogy biztosan beneveztetek.

Alapinformációk: A verseny(PC-seknek) minden hétfőn 19:00 kor kezdődik, de 18:30-40 között "Check-In" kötelező, ezzel megerősítve, hogy készenállsz  a játékra. Ezt ugyanott tudjátok megtenni ahol a "SignUp" volt és csak 18:30-40 között fog megjelenni, tehát résen kell lenni. A verseny felépítése úgy néz ki, hogy minden hétfőn vannak kupák(PC-nek, konzolosoknak más napokon) ahol csak az elsőt díjazzák 20EUR -val, illetve a helyezettek pontokat kapnak. Három ilyen kupasorozat után  a TOP14 helyezetteket juttatják a havi döntőbe. További 2 hely kiadó az activity ladderban szereplőknek. ahol a két legaktívabb szintén bekerül eredménytől függetlenül(Csak lejátszott meccs számít)


Lebonyolítás: Aki már részt vett valamilyen hasonló versenyen az tudja, hogy nem nagy ördöngősség. Megvan a sorsolás, az ellenfeled a mIRC-n találod meg, lebeszéled vele a részleteket, Origin ID-t cseréltek és Online barátságos meccsbe kihívjátok egymást, majd az oldalon beírjátok az eredményt.

Fontosabb szabályok:
- 1 meccs/forduló
- Csak taktikus védekezés használható
- Csak EA által megadott felállások választhatóak
- Döntetlen esetén új meccs és aranygól.
- Ha nem jelensz meg pontosan, automatikusan az ellenfél megy tovább. 


Végső díjazás: A TOP16-os mezőny(14 a pontok alapján + 2 az acitvity ladderből) a havi döntőben már összesen 150 EUR -ért játszik amiből az első helyezett 100EUR-t a 2. 50EUR-t visz haza minden hónapban. A pénzdíjak kifizetése PayPalon történik. A kifizetés minden esetben megtörténik és ez nagyon fontos, hogy nem kamuznak, aki megküzdött érte az meg is kapja.

Természetesen a mIRC használat elengedhetetlen, hiszen ott találod meg az ellenfeleidet illetve veheted fel az az adminokkal a kapcsolatot. Ha kérdésetek van az ESL Magyarország facebook csoportján tudok kérdezni.


Felkészülés: Akik szeretnének eredményesen szerepelni, azoknak ajánlatos gyakorolni egy kicsit egy-egy ilyen kupa előtt. Erre ad kíváló lehetőséget az ESL magyar bajnoksága, ahol ezt bármikor megtehetitek.

Remélem kedvet kaptok a versenyezéshez, legyél PC-s Xboxos vagy PS3-s nevezz be és mutasd meg mit tudnak a magyar fifások!

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!