Vermes Krisztián - Bas Nijhuis: Mi a közös bennük?? (6)

Katt és meglátod! Szó szerint... :P

Sziasztok!

A Magyarország-Litvánia meccsen 2-0-ra nyertünk, lefocizva ellenfelünket.
A meccsen felfigyeltem egy újabb hasonlóságra két ember között.

Egyikük az a Vermes Krisztián, aki ma csereként lépett pályára a válogatottban, az Újpest FC játékosa és 25 éves. Korábban a holland Sparta Rotterdam játékosaként 32-szer játszott a holland élvonalban. Ez volt az 5. válogatott fellépése.
Másikuk a mérkőzés játékvezetője, a holland Bas Nijhuis. jelenleg 33 éves és 2007 óta sípol nemzetközi mérkőzéseken. Többek között ő vezette a 2007-2008-as Bajnokok Ligája évad Arsenal-Liverpool (1-1) nyolcaddöntőjének első mérkőzését.

Hogy mennyire hasonlítanak, azt döntsétek el ti az alábbi, általam készített kép alapján, melyen a felső sorban a magyar labdarúgó, míg az alsó sorban a holland sípmester látható:Remélem tavasszal a hollandok ellen is legalább ilyen jól fogunk játszani. Hajrá magyarok!
Csibu
Értékeld!

0 hozzászóló

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.

Olvasva: 31674

A FifaHungary és a Foci

A fent olvasott címet korrigálva közlöm: nem csak foci, hanem mindenféle sportot és humort is tartalmaz a blogom. Illetve nagyobb hangsúlyt kap a SPORT, mint maga a honlap. Az oldal természetesen korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető, ajánlott mindazoknak, akik szeretik a labdarúgást, a küzdelmet, és minden más sportot. Ha te ilyen vagy, neked szól ez a blog. Ha nem, akkor itt az idő!

Jó szórakozást hozzá; mert garantálom: szórakoztató lesz, mégis kellően komoly!

Csibu


Ui.: vannak olyan személyek akik valami okból kifolyólag minden bejegyzésemre 1-es értékkel szavaznak. Megkérek minden olyan kedves személyt aki 3-t , 2-t, vagy 1-et szavaz adott cikkemre, írja oda alulra megjegyzésbe hogy MIÉRT? Hálás lennék érte, mert tudnám mit kell változtatni ahhoz hogy elnyerjem a tetszését!
Illetve szeretnék kérni mindenkit, hogy aki elolvas egy adott bejegyzést az kommenteljen, szavazzon, szeretném tudni ti mit gondoltok adott témáról és mi a cikkem pozitív/negatív kritikája!
Köszönöm!


A 2005-2006-os BL győztes FC Barcelona karikatúrája


A 2008-2009-es BL győztes FC Barcelona újabb karikatúrája


HAJRÁ LOKI!